Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prebolel , cepljen, ali mrtev

Prebolel , cepljen, ali mrtev

No povejte, kje boste drugo leti ob takem casu ?     Iskreno upam, da bo cimvec cepljenih….

Živa, necepljena in neprebolela.

Za jutri ne vem kje bom, ne pa cez eno leto.

Prebolela sem že.

Upam, da ostanem necepljena.

Sem že cepljena, naj se tu konča.

Trikrat cepljena, ziva in zdtava…

Cepljena, prebolela in nikoli več cepljena. Mogoče bo držalo to, kar je rekla stoka, da smo cepljeni zaščiteni dolga leta, ampak žal opažam, da ravno tako zbolevamo cepljeni, tudi po bolnicah jih je veliko, tako, da jaz jim ne verjamem nič več. To je nateg stoletja.

V bolnici je 90 posto. NEcepljenih.   To ti pove, da je edino pametno, da se cepis.

Odgovor na objavo uporabnika
Luanda, 22.11.2021 ob 14:53

V bolnici je 90 posto. NEcepljenih.   To ti pove, da je edino pametno, da se cepis.

[/quote

Kje si to prebrala? A na 24 kurcev? Pol bo pa res držalo. ??

KAže, da je hospitaliziranih 1/3 cepljenih in 2/3 necepljenih ali delono cepljeni.

Kdaj že cepljeni zgubijo status in se spet štejejo kot necepljeni?

Po 9 mesecih?

Na Dunaju so starejšo gospo (s pcr potrdilom, vendar necepljena in neprebolela), ki je imela v trgovini v roki obleke, štrafnili za 500 evrov. Garjavim je dovoljen samo nakup hrane.

Od februarja naprej bodo tisti, ki ne bodo imeli 1. odmerka, kaznovani s 3600 evri, tisti, ki ne bodo imeli 3. oz. poživitvenega, pa s 1450 evri.

Še vedno mislite, da je to vse samo v vaše dobro?

Kdaj, če sploh, boste odprli oči.

avstrijska mama, 22.11.2021 ob 15:48

Na Dunaju so starejšo gospo (s pcr potrdilom, vendar necepljena in neprebolela), ki je imela v trgovini v roki obleke, štrafnili za 500 evrov. Garjavim je dovoljen samo nakup hrane.

Od februarja naprej bodo tisti, ki ne bodo imeli 1. odmerka, kaznovani s 3600 evri, tisti, ki ne bodo imeli 3. oz. poživitvenega, pa s 1450 evri.

Še vedno mislite, da je to vse samo v vaše dobro?

Kdaj, če sploh, boste odprli oči.

Pač se cepiš, kaj se tolk upirate, ste kot otroci!

V vsem tem vašem anticepilskem pisanju nisem videla še niti enega pravega argumenta zakaj se ne cepit.

V moji bližini trenutno pozitivni samo cepljeni -4kom. En s kar hudo obliko.

Argument – cepivo ne deluje.

covid sledilnik, 22.11.2021 ob 15:44

KAže, da je hospitaliziranih 1/3 cepljenih in 2/3 necepljenih ali delono cepljeni.

Kdaj že cepljeni zgubijo status in se spet štejejo kot necepljeni?

Po 9 mesecih?

Trenutno je status neomejen. Tako da so v bolnici tudi taki, ki so bili cepljeni v začetku leta, predvsem starejši, ki so bili med prvimi na vrsti, pa niso šli po 3.dozo.

Pajki, 22.11.2021 ob 16:05

V moji bližini trenutno pozitivni samo cepljeni -4kom. En s kar hudo obliko.

Argument – cepivo ne deluje.

Iz 4 primerov delaš statistiko? Res močan argument. Za tvojo nerazgledanost.

Po 45 odmerku bomo vsi videli svobodo. Do takrat pa srečno Kekec

Upssd, 22.11.2021 ob 13:39

No povejte, kje boste drugo leti ob takem casu ?     Iskreno upam, da bo cimvec cepljenih….

Vem ne (kje bom), računam pa na podobno stanje pri sebi, kot je sedaj. To še dve leti – potem bom pa po napovedih nekaterih, zaradi cepljenja mrtev.

jaz bom, 22.11.2021 ob 13:45

Živa, necepljena in neprebolela.

Najbrž si ena tistih, ki se bojijo igle in vsem naokoli najeda, da morajo nositi maske in se testirati, preden pridejo v stik s teboj. Da morajo oni paziti, ti pa ne bi naredila nič. Anticepilci se kar sprejaznite, da se boste do pomladi okužili.

Živa, prebolela in necepljena.

Zakaj se nočem cepit? Zakaj bi se pa morala? Sem čisto lepo prebolela in sedaj imam superiorno zaščito.

jaz bom pod študenti, truplo v medicinske namene … samo ne vem, če me bodo lahko secirali, ker nisem za cepivo 🙂 mogoče me bodo mrtveca cepili 🙂

ti bos v umibolnici, vlekel plesastemu tica

rok-1, 22.11.2021 ob 18:13

Vem ne (kje bom), računam pa na podobno stanje pri sebi, kot je sedaj. To še dve leti – potem bom pa po napovedih nekaterih, zaradi cepljenja mrtev.

ti sodis v skupino no brain ni tumor….pardon samo no brain hehe…debil zabiti…si ze spustu starse iz keudra paranoik?

Tukaj se da videti in slišati, kaj so cepiva in kako je treba z njimi ravnati. Kje se lahko cepiš. Kdo te lahko cepi. V glavnem, kar je premolčano.

.https://www.youtube.com/watch?v=IBpYhyy8zHc&ab_channel=FACEHDTV

v avstraliji kje pa.. necepljena in zdrava.. bom lovila z desko valove.. haha..

Evo ti, 22.11.2021 ob 15:55

Pač se cepiš, kaj se tolk upirate, ste kot otroci!

V vsem tem vašem anticepilskem pisanju nisem videla še niti enega pravega argumenta zakaj se ne cepit.

jaz pa ne dobrega argumenta zakaj se cepit! A z denarno kaznijo bodo prisilili ljudi k cepljenju? Ahahahaha.. ma res je to skrb za zdravje!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close