Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek preberte tole, da boste vedeli kaj žrete iz trgovin

preberte tole, da boste vedeli kaj žrete iz trgovin

Sezona lubenic je mimo, v srbiji je človek, ki je bil tudi po tv, ki lubenice prideluje na pravi čisti čudoviti vojvodinski zemlji. Lubenice so temno rdeče barve, bordo rdeče, sočne, okus nad okusi. Teh lubenic seveda pri na sni bilo in jih ne bo, ker večina trgovcev zasleduje zgolj profit.

Italijanske lubenice, večina njih, ki so v naših trgovinah, rastejo na komunalnih odpadih. Tudi sam nisem verjel, dokler me tja ni peljala prijateljica iz italije. Sem vse poslikal, naredil videe, dokler ni bilo nobenga tam, k slikat ne pustijo. To so ogromni odpadi, to je noro, kaj tam vidiš, milijoni ton TOKSIČNIH, STRUPENIH, OKOLJU ŠKODLJIVIH ODPADKOV, že ko dihaš tisti zrak poln kisline in strupov, ti rata slabo tam. Odpadu ni konca, to je ene 20 km kvadaratov velik. Tam pripeljejo tone semena lubenic in to naključno raztresejo po odpadu in kar zraste zraste. Noben se s tem ne ukvarja, ko dozori kar dozori, poberejo in prodajo. Če je kak suša pridejo z gasilskimi cisternami in pošpricajo.
Menda da to isto delajo že na hrvaškem makedoniji. Seveda ne vsi, ampak ti ne moreš vedeti od kje je ta lubenica. te lubenice so brez okusa, okus po plastiki, ogaben okus, vsaj meni, barva kar medla svetlo rdeča  belkasta. SAMI STRUPI NOT.
Večina sadja ki ga kupite v trgovinah je ZANIČ, od kdaj pa so zrele breskve trde ko kamen. A ti ki to bereš sploh veš, kakšna je domača slovenska zrela breskev. Seveda ne veš, ker jo še nisi jedel, itak si z bloka, požreš ves skret k ti ga servirajo.
Pa kromir, gnil že v vrečki. A sploh veš kakšen je domač kromipir ki ga pobereš iz zemlje.
Tko lahko naštevam v nedogled. Za vso svinjarijo in infalcijo ste krivi ščurki ki to kupujete. Če bi vsi ščurki hitr pocrkali, ne bi blo nobenga več k bi to kupoval in trgovine tega ne bi več prodajale. trgovec zasleduje zgolj ekonomski interes

pa za ščurke seveda ne bom lektoriral

Temno rdeče lubenice so ponavadi znotraj gnile, zelo svetle znotraj oa nedozorene. Ne velja več, malo potrkaj, kako sveža je. ?☺️☺️☺️☺️

Zato je pa povečan rak med ljudmi in so nas na to opozorili že  prej. Mi osebno raje manj kupimo in veliko predelamo doma na vrtu in vnašamo v sebe čim  manj kupljeno iz trgovin. Še  najmanj pa predelanih in v tovarni skuhanih stvari, ker je še veliko slabše. Enako je v gostilnah, v šolah, v vrtcih, domovih ,ki nabavljajo slabo robo, posledično je tako enolična in ugabna. Raje manj ješ pa tisto kvalitetno,saj investiral v sebe namesto v znamke avtomobilov, oblek itd.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close