Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Preberite vse punce, želim spoznati eno punco pogoji pa so

Preberite vse punce, želim spoznati eno punco pogoji pa so

Da si vitka ali srednja, tam do 30 let. Debelih žensk ne maram. Moraš imeti zdravo mednožje, brez gljivic , belih tokov in ostalih neprijetnih zadev. Moraš biti pobrita.Zaželjene so srednje ali mal večje sramne ustnice oz. hočem povedat da mi tiste k so ko žemlja, sam črna na sredini pa vzhajana žemlja niso všeč,  in da nisi preveč spolno aktivna in da nisi imela že preveč moiških.  Imeti moraš lepo postavo, joški srednji ali mali,. velikih ciz ne maram, sploh ne visečih, ko kaka vreča. Moraš biti brez otrok in samska, za kakim drugim to men ne paše in mi je ostudno. Bodi prijazna, poštena, imej rada živali naravo in planet. Bodi erotična čutna, dojemljiva za kaj lepega novega v okviru normale, kake tao erotične masaže, ker sam porivanje brezveze me ne zanima. Bodi pametna inteligentna, da se lahko kaj pogovoriva, NI POMEMBNA VIŠINA TVOJE IZOBRAZBE, SAJ ČLOVEK JE LAHKO NARAVEN TALENT IN VAŽNO JE KAJ IMAŠ V GLAVI. kER TUDI ČE SI IZOBRAŽEN SI LAHKO ŠE VEDNO IDIOT IN NI GA HUJŠEGA KOT IZOBRAŽEN IDIOT.UPS sori velke črke. Pripravljen sem popustiti pri kateri zadevi, pri kateri, pa bom videl na licu mesta, ko se bova začela spoznavati najprej preko maila in potem osebno.

Zberi pogum, in mi piši, saj mogoče sva pa ravno midva za skupaj, priložnost izgubljena ne vrne se nobena.

Puščam svoj mail, hkrati pa obveščam, da so ta mail nekateri tukaj že večkrat izrabili za svoje bolne igrice in dajali oglase v mojem imenu. To nisem bil jaz, vendar drugega maila nimam, zato prilagam tega matejmatejmatej@protonmail.com

Evo točen opis mene. Ampak ti ne dam kontakta, dokler ne potrdiš, da si srednje mišičast. Ne uno nabildan, ampak zdravo športno fit. Na otip trde mišice, ampak z mehko kožo. Pa ne smeš imet kakih radiatorčkov, tega ne maram, moraš imet malo trebuščka. Pa rit moraš imet mehko. Ne maram trdih ko pokrovka. Seveda tudi jaz ne maram debelih, suhih pa tudi ne. Moraš bit nekaj vmes. Pa spodaj da ti ne smrdi po scalini in starih usranih gatah med ritjo. Tič mora bit debelejši pa žilast, pa konkretno za prijet, samo ne gromozanski. Hočem rečt, da ne maram tankih gladkih hrenovk in ogromnih velikih bavarski salam. Tam nekje med 14 do 18 cm bo ravno prav. Samo če maš 14, kar je res pogojno še ok, mora bit bolj debel. Pa da ni majhna glavca, ker tega tudi ne maram, pa da ni preveč ukrivljen v levo ali desno, navzgor je v redu, naravnost tudi ni slabo. Če si kosmat po naravi, upam da se ne briješ po celem telesu, ker ne maram ščetin. Spodaj je v redu, če si pobrit, sam ne pa po telesu, ker to mi je pa najbolj grozno, da kamor koli primeš, ščetine. Predvidevam,  da si brez otrok in samski, spolne navade imava podobne. Bodi visok nad 175 cm in nikakor pod 170. Hočem rečt, da če izgledaš kot en palček, tega ne maram. Bodi prijazen, USTREŽLJIV, POTRPEŽLJIV IN GLEJ NA SVET Z VELIKO MERO HUMORJA. IMEJ PLAN ZA NASLEDNJIH 5 LET, REDNO SLUŽBO IN VOZNIŠKI IZPIT. Ups, sori velike črke. Moraš imet rad izlete v gore in znat uživat v majhnih stvareh. Meditacija naj ti ne bo tuja. Moraš znat tudi kaj skuhat in pomagat pri gospodinjskih opravilih. Če večina zate velja, sem pripravljena tudi v čem popustiti. Sporoči, v koliki meri ustrezaš opisu, pa bom videla, če ti pišem.

Mislim,da sta za skupaj

Odgovor na objavo uporabnika
mene si opisal, 31.01.2022 ob 19:46

Evo točen opis mene. Ampak ti ne dam kontakta, dokler ne potrdiš, da si srednje mišičast. Ne uno nabildan, ampak zdravo športno fit. Na otip trde mišice, ampak z mehko kožo. Pa ne smeš imet kakih radiatorčkov, tega ne maram, moraš imet malo trebuščka. Pa rit moraš imet mehko. Ne maram trdih ko pokrovka. Seveda tudi jaz ne maram debelih, suhih pa tudi ne. Moraš bit nekaj vmes. Pa spodaj da ti ne smrdi po scalini in starih usranih gatah med ritjo. Tič mora bit debelejši pa žilast, pa konkretno za prijet, samo ne gromozanski. Hočem rečt, da ne maram tankih gladkih hrenovk in ogromnih velikih bavarski salam. Tam nekje med 14 do 18 cm bo ravno prav. Samo če maš 14, kar je res pogojno še ok, mora bit bolj debel. Pa da ni majhna glavca, ker tega tudi ne maram, pa da ni preveč ukrivljen v levo ali desno, navzgor je v redu, naravnost tudi ni slabo. Če si kosmat po naravi, upam da se ne briješ po celem telesu, ker ne maram ščetin. Spodaj je v redu, če si pobrit, sam ne pa po telesu, ker to mi je pa najbolj grozno, da kamor koli primeš, ščetine. Predvidevam,  da si brez otrok in samski, spolne navade imava podobne. Bodi visok nad 175 cm in nikakor pod 170. Hočem rečt, da če izgledaš kot en palček, tega ne maram. Bodi prijazen, USTREŽLJIV, POTRPEŽLJIV IN GLEJ NA SVET Z VELIKO MERO HUMORJA. IMEJ PLAN ZA NASLEDNJIH 5 LET, REDNO SLUŽBO IN VOZNIŠKI IZPIT. Ups, sori velike črke. Moraš imet rad izlete v gore in znat uživat v majhnih stvareh. Meditacija naj ti ne bo tuja. Moraš znat tudi kaj skuhat in pomagat pri gospodinjskih opravilih. Če večina zate velja, sem pripravljena tudi v čem popustiti. Sporoči, v koliki meri ustrezaš opisu, pa bom videla, če ti pišem.

Hvala za smeh ??

tole se lahko bere kot sarkazem, ampak sem vse prebral in izpolnjujem prav vse kar si napisala. kot bi bral samega sebe.do zadnje besede. lp avtor

Odgovor na objavo uporabnika
izpolnjujem pogoje, 04.02.2022 ob 07:40

tole se lahko bere kot sarkazem, ampak sem vse prebral in izpolnjujem prav vse kar si napisala. kot bi bral samega sebe.do zadnje besede. lp avtor

dodal bi še to, da vem, da si hotela biti originalna in pač da me malo nazaj zabiješ, ampak dejstvo pa je, kar vem tudi jaz, da si pa dejansko napisala kaj želiš od tipa in tudi samska punca si.napiši svoj mail, moj ne deluje si moram odpret druzga.lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close