Praznovanje v Hiši eksperimentov
Lepo pozdravljeni!
Hči želi rd praznovati v Hiši eksperimentov…edini datum, ki sem ga še dobila, je oddaljen mesec dni naprej od njenega rd, ura pa je ob 15.00, petek…Malo sem skeptična glede ure…je to prezgodaj? Otroci so toliko stari, da jih morajo pripeljati, sami ne morejo priti. Kaj pa vem…ali sploh lahko starši med tednom ob treh že pripeljejo otroka v center Ljubljane…praktično moraš ob dveh iz službe, p v šolo pa potem hitro na rd…kaj pravite? Kompliciram ali je moj dvom utemeljen?
lp, papa
http://www.h-e.si/index.php?option=com_content&task=view&id=16&Itemid=21
naša je stara 9 let
Traparija. Otroci naj za rojstni dan norijo, skačejo, se igrajo, naj počnejo kar želijo…ne pa da jih nekdo vodi, jih nekaj poučuje, kaže poizkuse itd. čist mim, če mene vpraša.
Madonca, le kako smo preživeli mi, ki smo skakali okoli hiš in blokov, se igrali skrivalnice, laufali, noreli s kolesi…
Mame so nam prinesle kakšne suhe kekse pa sok za zmešat, torta je bla že luksus…ajejej…
No, očitno praznovanja v Hiši eksperimentov še nisi doživela, da kar nekaj pametuješ.
Za avtorico posta:
Praznovanje je krasno, naši so uživali od prve do zadnje minute.
V petek ob treh pa naše družine ne bi spravila tja – imamo pač službo do štirih.
Poskusi preveriti razpoložljivost staršev, morda lahko organizirate da zaokrožite okrog in poberete otroke sami, če so seveda te možnosti. Devet let stare otroke konec koncev lahko pobereš pred šolo, se odpeljete do HE z mestnim avtobusom in jih dostaviš nazaj pred šolo na isti način ali pa jih potem poberejo starši v mestu.
Praznovanje v HE je super, glede na primerjave z drugimi variantami sploh ne predrago. Tudi moja je bila tam za 9. RD- prišlo je vseh 25 vabljenih otrok :))) (do tedaj še nikoli niso prišli vsi vabljeni in še par staršev sem zaradi njihvega firbca morala sprejet noter :)))). Problem je v tem, da je potrebno rezervirati vsaj pol leta vnaprej, da dobiš kak ugoden termin, kar petek ob 15. uri gotovo ni. Če si ne želiš prevelikega osipa povabljencev in če ne želiš jeze njihovih staršev se raje pogovori s hčerko (tako sem morala jaz storiti pri naši želji za praznovanje 8. RD tam in sem nato za 9. RD rezervirala želeni termin -datum, ob 18, uri :)) pol leta vnaprej), da bi letos praznovala kje drugje, kjer dobite boljši termin in da boste drugo leto praznovali v HE. Vse najboljše!
Pa čeprav mi je fajn, da ne živim v LJ, mi je velikokrat prav hudo, ker imate tooooliko raznovrstnih stvari na voljo za vse starosti, na dometu trole in par 100 metrov sprehoda … No, teh stvari, za katere moram skrbno načrtovat cel dan, da se nam splača delat 200 km tja in nazaj, teh stvari sem vam pa res fouš 🙁
Forum je zaprt za komentiranje.