Praznovanje otroškega rojstnega dne – Center eksperimentov Maribor – IZKUŠNJE?
Ima kdo izkušnje, kako je tam, kako so ljudje zadovoljni? Z možem sva šla pogledati, pa imam malo mešane občutke. Eni mladi fantje tam delajo, ki se mi niso zdeli ravno za otroke, ali pa sem mogoče dobila napačen občutek. Gre za otroke 6-9 let, tako da bi bilo primerno.
Ima kdo kakšen boljši predlog za praznovanje r.d. v Mariboru? Da je voden program in so skos zaposleni (da se nimajo časa kregati ali kaj takega). Kakšen bumbar park ali bowling mi ni všeč. Smo že bili in se mi ni zdelo, da bi bilo primerno, sploh bowling ne. V bumbaru pa norijo kot zmešani in so prepuščeni sami sebi, da ne govorim o slabi postrežbi. Mora pa biti noter, ker bo decembra.
Mi imamo dobro izkušnjo. Otroci so uživali. Tako praznovanje je bolj umirjeno. Ni divjanja.
Kar je mene zmotilo – za hrano in pijačo moraš sam poskrbet. Niti kozarcev ali krožnikov nimajo tam.
Je pa res to, da nimaš stroškov s starši, ker nimajo lokala in zato ne zapraviš celega premoženja na kavicah. Otroka ti pripeljejo in odpeljejo. In to je to.
Na koncu ti pošljejo še fotografije iz praznovanja.
In kaj je narobe z mladimi fanti, da sta dobila mešane občutke?..naš je bil navdušen, 2x je bil povabljen, 1x pa je imel sam lego programiranje in vsi so bili zelo zadovoljni. Starši preveč kompliciramo, otrokom je pa ponavadi povsod všeč, tam pa še sploh, vse moraš prinest sabo, dobiš pa slike na mail.
Oslarija v Planet Tušu,otroški svet Sircek na Gosposki…
Sem hodijo na rojstne dneve sošolci mojega sina,ki se med seboj povabijo…
Je pa nekaj novega poleg Bumbar parka,sosednja hala…nevem kako se reče in je bil sin,ko je bil povabljen nezadovoljni…tudi nama se ni dopadlo,ki sva bila zraven…Kot nekakšen disko iz 80 leta….nič animacij,samo ples….za punce ja,za fante bolj bogo…:) Tudi v Lumpiparku imajo na Pobrežju ali tu na Taboru…Pa Europarku… No v glavnem večinoma če gredo,gredo v Bumbarja,Oslarija in dvakrat so bili v tem Sirčku….
Forum je zaprt za komentiranje.