Prazniki – vstop v Evropo
Vesm forumovkam in forumovcem:
Danes sem zadnji dan, v tem mesecu, “priključena” na “med.over.net”. Šef mi je dal prosto do 3. maja. Opažam, da bo tudi med vami veliko takih, ki se boste malo oddahnili od “vsega hudega”. Želim vam, da dodobra izkoristite prosti čas: vstanete “čimbolj zgodaj”, da bo več prijetnih trenutkov in manj prespanih uric. Če pa vam bo bolj ustrezalo spati, pa tudi prav. Saj se je potrebno naspati in nabrati novih moči. Skratka, vsem želim čimlepše prvomajske počitnice. Morda se srečamo kje v hribih. Lep pozdrav Mica
Hej!
Cimlepse prezivite vikend,praznik,pocitnice,kakorkoli ze imenujemo te proste dni;pa naj vas za spremembo kdo preseneti z dobrim kosilom ali vecerjo – lahko je tudi kasnejsi zajtrk!!
Petra,kot si verjetno ze slisala,za vikend ni prav obetavne napovedi,sicer se pa lahko tudi motijo. Pozdravcek Babi
Glede vremena pravi moj dragi, da zjutraj vstanesš, pogledaš skozi okno in na kraju samem ugotoviš kakšno je vreme. Pri nas v Šk. Loki so za prejšnji vikend napovedovali cvetlični sejem, a so ga prestavili na tale vikend, zaradi slabe napovedi vremenarjev. Pa je tokrat enako. Petra tudi jaz sem ti “fouš” za obalo. Pa se bo že našel čas, ko mom šla tudi jaz na morje plavat. Bom pa v hribih, kjer bo moj dragi našel sneg, da bo zame težje. Lep dopustniški pozdrav MIca
Nažalost sem jaz tudi danes v službi in bom v ponedeljek in vse dni. Torej brez počitnikovanja. Ampak, kar se mora ni težko. Zato bova pa z možem in našim kužkom preživljala lepe popoldneve in večere.
Vsem, ki greste kam v lepše kraje ali pa boste tukaj bližje želim lepe praznike, dosti počitka in lepih, toplih, pozitivnih misli. Midva bova 30. aprila zvečer v Ljubljani, kjer bo sigurno velika fešta.
Pozdrav v Evropi Silvia
Upam, da ne boste res vsi kam odšli, saj bo sicer dolgčas tu gor :o(
Kljub vsemu uživajte tisti, ki potujete, tisti, ki dopustujete…
Za 1. maja bomo pa tudi pri nas kaj dobrega spekli, čeprav ni praznikov.
Lep dan!
Vladka
no,jaz sem ze nazaj-na zalost !! bila sem 4 dni na obali in mi je za silo “odleglo”:) ta teden bo kratek- se sreca!!
kuhalo se bo normalno…danes radic v solati/s krompirjem/, zraven pa “zlozenka”-zelenjava,piscancji zrezki,krompir…
za 1.maj smo imeli v planu peci na zaru…izgleda,da bo dezevalo :(( lp petra
Forum je zaprt za komentiranje.