Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek PRAZNIK “VNEBOHOD”

PRAZNIK “VNEBOHOD”

Me pa res zanima,koliko je tu vernikov…Boste šli zvečer k maši?So šmarnice,pa še cerkveni praznik.

Niti slučajno.

neeeeeeeeeeeeee

Ne:)

A to je danes?!? No, tud če bi vedla, ne bi šla…

Vprašala je, koliko je vernikov, podpisujejo pa se ateisti.

Ljudje, kaj res niste pismeni?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ateist!!!

V priklonu

JOHANUS

Na tem forumu ste pa res sami judje,saj smo vendar v krščanski deželi doma.No vsaj upam,da smo v večini.

Dragi Štef-mogoče se še kje srečava.Mislila sem v cerkvi na Brezjah,ko bova šla nov avto “žegnat”((((((((((da ga ne bo treba kasko zavarovat))))))

Vsak v kaj verjame.

Že dobro, tud v cerkvah je lepo, če pa verjameš najprej sam vase pa v lepe stvari, pol pa moliš lahko tudi doma!?!

Vidva se kar srečujta, samo nas “jude” in ostale normalnejše ljudi, pustita pri miru, pa bo. Jaz tudi upam, da smo v večini, sicer nam bo ob taki “ljubezni do bližnjega” še trda predla…

jst bi rekla da ti nisi normalna.Kaj je pa nenormalnega če hodiš v cerkev?

Joj, kolk ste pametni. Zdej govorite proti cerkvi in šinfate, kar morete, ko se boste pa recimo hotle poročit pa vse horuk v Tunjice prilizovat se in delat sveto birmo. Verjemite sem videla pred enim mesecem, okrog 100 birmancev. Sami taki, ki so bili verjetno prvič v življenju v cerkvi zdaj, ko so se pripravljali za birmo. In pol jaz vprašam vas, kdo je tu hinavec in nenormalen?????In zakaaaaaaaaaaj se hočte na koncu vsi tisti, ki ste naperjeni proti cerkvi cerkveno poročiti?

nekateri imamo pametnejše delo kot v cerkev hodit!!!

Hoditi v cerkev je normalno,delitev nekristjane na jude pa ni normalno.
Alenka

Različne vere (Ali ideologije, saj je isto) so bile, so in bodo vzroki za razlicne vojne, poboje, sopvraštva, zaviralci znaja in napredka…Etc…. !!!!!!!!!!!!!!! To so dejstva.

Rimljani so imeli vodovode (aquvadukte), centralno kurjavo, kopališca in savne, tlakovane ceste. Po prihodu krščanstva, se je vse nekako ustavilo in zavrlo za celo tisočletje.

In vendar se vrti !!!!

Enako je z islamom, držati ljudi v nevednosti, in z lahkoto jim vladaš.
Blagor nevednim, saj njihovo je božje kraljestvo!!!

Ko se bomo otresli vseh razlicnih ver, bomo ljudje veliko bolj svobodni!

V priklonu, ateist,

JOHANUS

Ja

Vera ne uči nič slabega. Sem ateist. Vero spoštujem dokler me kdo z njo ne posiljuje !

Tonit! Se popolnoma strinjam s tabo. Imam precej prijateljev in prijateljic, ki so verni … in so eni ZELO verni, pa se kljub temu z njimi fajn razumem. Zakaj? Ker spostujemo odlocitve in mnenja drug drugih. Nic nimam proti vernikom, moji stari starsi in mama so verni, jaz pa pac nisem in v tem ne vidim nic slabega. Vendar je moje mnenje tako le dokler me kdo ne posiljuje z vero :)) In, ce ne hodim v cerkev se ne pomeni, da sem slab clovek (kot je namigoval nas predragi Rode:)).

LP

Se strinjam s tabo Eva1. Pa kako so potem še jezni, če jih kakšen duhovnik slučajno odkloni! Evo, jaz sem bila včeraj pri šmarnicah, pa sem šele tam zvedela, da je praznik, se mi je zdelo, da je za navadne šmarnice nekam preveč ljudi…

udi jaz sem bila včeraj pri šmarnicah,ampak mi jih imamo kar v gozdu.
Alenka

Briga mene, kam kdo hodi. Jaz sem se odzvala na zmerjanje vseh tistih, ki v cerkev ne hodijo, z “judi” (!?) in na trditev, da je ta dežela krščanska (kar najbrž pomeni, da nekristjani v to “deželo” ne sodimo).
Vedno znova ugotavljam, da so tisti, ki hodijo v cerkev in se najglasneje proglašajo za verne, izjemno nestrpni in s tem v že kar grotesknem nasprotju z vsem tem, kar v cerkvi učijo in ponavljajo iz dneva v dan …
Kako si lahko nekdo sploh privošči tako izjavo?! In nato se njegovi somišljeniki počutijo celo užaljene. Narobe svet! Sicer je pa tudi postavljanje v stalno vlogo nekakšne žrtve prav značilno za verne, oz. bolje rečeno za “verne”.
Pa naj mi ne zamerijo resnično verni, ki svoje vere ne izkoriščajo za agresijo na druge in drugačne. Take globoko spoštujem; žal jih poznam zelo malo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close