Pravo prijateljstvo
Živjo!
Vse bolj ugotavljam, da sploh ni več pravega prijateljstva med puncami. Vse so tekmovalne, ko dosežeš uspeh ti zavidajo….
Imela sem samo eno res dobro prijateljico, ki pa se je na žalost poročila v Ameriko.
sama sem namreč vsaj mislim da zlo fer človek, ampak s prijateljicami nimam sreče…
mogoče kasneje ko odrasteš, se to mal izboljša (stara sem 24 let), al pa tut ne…
Sej fantovska družba je že fajn,samo včasih bi pa rabila tut kakšno žensko čveko…
Ne vem a ma katera tut take izkušnje, al sm jst čudna???
LP,Tina
Od osnovne šole, od 11 leta naprej se poznava. Spoprijateljile sva se pri 14 letih, danes sva stari obe 26 let in še vedno gojiva tesno prijateljstvo. Vedno sva si zaupali popolnoma vse stvari. Pred štirimi leti se bila v fazi, ko sem preživljala zelo hude čase in takrat so mi obrnili hrbet vsi, tudi domači. Samo ona je ostala ob meni in mi nudila ramo na katero sem se lahko oprla. Sedaj je ona na tem in upam, da ji dajem tako podporo, kot jo je ona meni takrat dajala. Privoščim ji vse najboljše na tem svetu in upam, da bova gojili še naprej takšno prijateljstvo, kot sva ga do sedaj. Vem, da je dandanes težko najti prijateljico, ki bi ji povsem zaupal, zato jo še toliko bolj spoštujem! Maja, rada te imam!!!
Ojla Tina
Tudi meni se je zgodilo podobno. Imela sem najboljšo prijateljico, že od malih nog sva bili nerazdružljivi.. zaupali sva si veliko stvari, se nasmejali, se bodrili v težkih trenutkih, skupaj reševali razne probleme….sedaj je odšla, nič več se ne zmeni zame. Našla si je fanta in od takrat sploh več ne pokliče, ne pride, kot, da sem zanjo nihče !!!
Žalostna sem !
lep dan, T
Forum je zaprt za komentiranje.