Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pravo prijateljstvo

Pravo prijateljstvo

Živjo!

Vse bolj ugotavljam, da sploh ni več pravega prijateljstva med puncami. Vse so tekmovalne, ko dosežeš uspeh ti zavidajo….

Imela sem samo eno res dobro prijateljico, ki pa se je na žalost poročila v Ameriko.

sama sem namreč vsaj mislim da zlo fer človek, ampak s prijateljicami nimam sreče…

mogoče kasneje ko odrasteš, se to mal izboljša (stara sem 24 let), al pa tut ne…

Sej fantovska družba je že fajn,samo včasih bi pa rabila tut kakšno žensko čveko…

Ne vem a ma katera tut take izkušnje, al sm jst čudna???

LP,Tina

enako, men se zdijo ženske zlo zahrbtne in faušljive, tut jaz nijmam nobene prijateljice in je v bistvu tudi ne pogrešam, ker so moški tut velike čveke

Jaz sem šele po 20. letu našla pravo prijateljico, tko da ni za obupat.

Jst mam rajš moške prijatelje, ženskih mam le par.

jaz sem na ženskimi prijateljicami obupala že kar lep čas nazaj.

saj je moška družba zaabavna, za čvek imam pa cimre in sošolke 🙂

se strinjam

Od osnovne šole, od 11 leta naprej se poznava. Spoprijateljile sva se pri 14 letih, danes sva stari obe 26 let in še vedno gojiva tesno prijateljstvo. Vedno sva si zaupali popolnoma vse stvari. Pred štirimi leti se bila v fazi, ko sem preživljala zelo hude čase in takrat so mi obrnili hrbet vsi, tudi domači. Samo ona je ostala ob meni in mi nudila ramo na katero sem se lahko oprla. Sedaj je ona na tem in upam, da ji dajem tako podporo, kot jo je ona meni takrat dajala. Privoščim ji vse najboljše na tem svetu in upam, da bova gojili še naprej takšno prijateljstvo, kot sva ga do sedaj. Vem, da je dandanes težko najti prijateljico, ki bi ji povsem zaupal, zato jo še toliko bolj spoštujem! Maja, rada te imam!!!

Jaz imam eno dobro prijateljico, kateri zaupam, saj si deliva skrivnosti že 15 let. Ostale pa so le znanke in mojih skrivnosti pri njih ne obešam na veliki zvon, ampak le skuapj žuramo, gremo v kino in se imamo fajn.

Ojla Tina

Tudi meni se je zgodilo podobno. Imela sem najboljšo prijateljico, že od malih nog sva bili nerazdružljivi.. zaupali sva si veliko stvari, se nasmejali, se bodrili v težkih trenutkih, skupaj reševali razne probleme….sedaj je odšla, nič več se ne zmeni zame. Našla si je fanta in od takrat sploh več ne pokliče, ne pride, kot, da sem zanjo nihče !!!

Žalostna sem !

lep dan, T

Jst ne gojim nobenih prijateljstev ne na eni, ne na drugi strani. Imam le znance in tak mi najbolj ustreza. Drgac pa po pravici: sebi najbolje zaupam in sem sama sebi najboljsa prijatlca!
Sm pac egoist… J**i ga!

Try to tell me what I shouldn't do, you should know by now I won't listen to you!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close