Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pravljice

pravljice

obstaja svet, kjer postanejo sanje resničnost in resničnost sanjska… zame svet pravljic.

jih še berete?
imate najljubšo?

Jaaaaa!!!

Kadar berem zvečer pravljico mojima malima, sta zeloooo srečna!! :=00 Še bolj pa sem srečna jaz, njuna mama!!

LP, PIKICA

Uh Disneyeve so zakon…Pepelka, Sneguljčica, Trnuljčica…pa Grimmove…pa Andersenova Deklica z vžigalicami… 🙂 Berem jih ne več, sm pa ful vesela če kje zasledim kakšno risanko na pravljične teme…si jo z veseljem ogledam 🙂

brez umorov, krvi, zlobe, zlomjenih src, laži, ….

hmm…princ na zrnu graha…ta še gre… poznate?

Ali ni princeska na zrnu graha? Jaz poznam to pravljico.

Ja, midva imava cel kup pravljic. Tistih klasičnih. Bolj jih gledava. Jaz imam rada tudi Čebelico Majo – že od malega.

Zdaj gledava tudi stare slovenske filme. Nazadnje sva gledala To so gadi in sva se res iz srca nasmejala. Včasih kar paše malo nostalgije po vseh tistih akcijskih filmih in trilerjih, da o znanstveni fantastiki raje ne govorim.

LP

Kraljična na zrnu graha, ne princ . . . . Ali pa je še druga verzija?

ina.

Ja, kraljična je … saj sem vedela, da je ženskega spola …
LP

seveda je…mora bit…tud princ na zrnu graha je…:))))

niste še brale….bom napisala takoj ko utegnem povzetek….:))))

…noter ni niti bodoče tašče…:))))

Bila je lepa in pametna. Lahko bi bila princesa. Bil je lep in pameten. Lahko bi bil tud princ. Brez konja. Na konju je bila ona. Na jeklenem 900 kubičnem BMW -ju.

Neke sobotne noči se tako vozaka naokoli. Pa jo preseneti nevihta. Hmm, nekam bo treba it vedrit, pomisli ona. Malo se razgleduje na levo, pa na desno. In zagleda cyber cafe.

Opazil jo je takoj ko je vstopila.

Opazila ga je še preden je vstopila.

Princ, ki ni bil brinc, in princesa, ki ni bila princesa, sta drug drugemu na stol položila zrno graha.

Princa, ki to ni bil, in princeso, ki to ni bila, je zrno močno žulilo. Drug drugemu pa nista črhnila besede. Pravzaprav sta bila trmasta oba. Popustiti ni nameravala ona, on še manj.

Dež je že davno ponehal, ko je ona odšla. Končno, si je oddahnil on. Saj, je globoko zajela zrak ona.

Zmagala sta oba. Zgubila sta drug drugega.

Aja, se že spomnim, ha ha ha ha, . . .

ina.

mah…neki sem zabluzla…v bistvu gre tako…

Bila je lepa in pametna. Lahko bi bila princesa. Bil je lep in pameten. Lahko bi bil tud princ. Brez konja. Na konju je bila ona. Na jeklenem 900 kubičnem BMW -ju.

Neke sobotne noči se tako vozaka naokoli. Pa jo preseneti nevihta. Hmm, nekam bo treba it vedrit, pomisli ona. Malo se razgleduje na levo, pa na desno. In zagleda cyber cafe.

Opazil jo je takoj ko je vstopila.

Opazila ga je še preden je vstopila.

Do tu isto kot prej. Potem pa gre v resnici tkole.

Princesi, ki to ni bila je bil princ, ki to ni bil glih tolk všeč in prav tolk je bila zaljubljena vanj, da je tuhtala, kako ga bo spremenila.

Princu, ki to ni bli je bila princesa, ki to ni bila glih tolk všeč in prav tolk je bil zaljubljen vanjo, da je tuhtal, kako jo bo posadil pred štedilnik.

On se ni spremenil. Ona pa je pred štedilnikom kvečjemu mulo al pa rilc kuhala, nikakor pa ne graha.

Konec pa spet isti.

Dež je že davno ponehal, ko je ona odšla. Končno, si je oddahnil on. Saj, je globoko zajela zrak ona.

Zmagala sta oba. Zgubila sta drug drugega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close