PRAVKAR IZ MONASTIRJA – HOTEL GOLDEN BEACH
Ja mene zanima kar nekaj stvari:
Si mogoče potovala z Guletom
Kako je v hotelu Hrana Plaža Kvaliteta nasplošno,
Si hotel zasluži 4* in je primeren za malo bolj zahtevne goste,
Koliko časa traja transfer od letališča do hotela,
Tvoji utisi, se splača it na dopust v Tunizijo??
Hvala za odgovore, sem malo tečna, ma me full zanima, ker odhajam v Tunizijo 31. 08
Potovali smo z agencijo Fun & Sun, vendar te na letališu pričaka slovensko govoreča predstavnica Tina iz Guleta, prav tako imaš na razpolago v hotelu mapo od Guleta in ne od Fun & Sun. Hotel je kar lep, sta dva dela – eden novi in eden stari. Sobe so lepe in čiste, odvisno pa je, če imaš srečo glede razgleda – mi sicer nismo imeli fantastičen razgled, vendar si v sobi tako in tako malo časa, tako da me ni motilo.
Čeprav v AI ponudbi dajejo tudi podloge za ležalnike in brisače, to ni res, ampak je potrebno te stvari doplačati. 1,5TD/dan za podlogo, za brisače ne vem.
Hrana je dobra, vsak dan so na razpolago ribe, za kosilo tudi žar in da ne pozabim: zmeraj v ponudbi tudi pomfi in testenine.Super popoldanski prigrizki: pizze, palačinke in kup dobrega peciva.
Pijača v AI je od 10.00 – 23.00, kasneje je potrebno vse plačati.
Najbolj super je animacijski team: 8 fantov in dve dekleti. Čez dan obilo animacije (vodna aerobika, step aerobila, odbojka na mivki, nogomet, lokostrelstvo, namizni tenis, pikado), vsak večer pa dobro pripravljen program: zadnji večer celo plesna predstava Briljantina. Res super.
Ta program traja do 23.00 ure, nakar pa vsak večer na plaži zakurijo kres in imajo disko do jutranjih ur.
Veseli smo bili da smo bili tam in če bo kdo šel tja, naj nikar ne pozabi na gospoda, ki organizira kamelje karavane. Rad ima slovence: dva dni se z njim nič ne spi, nič ne je, samo pije in pleše.
lp, ajša
Aja, še to>: transfer od letališča : le 5 minut, vendar te bližina letališča popolnoma nič ne moti, ker slišiš le tu in tam kakšno letalo.
4* lahko pomenijo enemu veliko, enemu pa malo, tako da odvisno od človeka. Jaz in moja družina nismo zahtevni: glavno da je čisto in da se dobro počutimo.
Letos smo že bili drugo leto v Monastirju. Mislim, da sem se v Tunizijo zaljubila.
Forum je zaprt za komentiranje.