Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pravjo da tisti ki ste se trikrat cepl vam četrta doza pripada

Pravjo da tisti ki ste se trikrat cepl vam četrta doza pripada

NAVALITE, po novem lahk izbirate al desna al leva blesava stran

Akcija 3+1

Odgovor na objavo uporabnika
Darwin770, 20.10.2021 ob 22:34

NAVALITE, po novem lahk izbirate al desna al leva blesava stran

Nisem resno mislil. Mislim, da je bolje, da se ne cepite niti enkrat, kaj šele večkrat.

Hahah …. A so tudi kaki kupončki zraven? :)) A nisi ti rekel, da rabiš odmor?Sem mislila da si kje pod kakšno palmo 🙂

Grenivka422, 20.10.2021 ob 23:04

Hahah …. A so tudi kaki kupončki zraven? :)) A nisi ti rekel, da rabiš odmor?Sem mislila da si kje pod kakšno palmo 🙂

Za Darwina

Ta ni prišel niti do tretje. Kaj na to rečejo debili, da strupen zvarek ščiti pred hujšim potekom ?

Te debile, ki širijo fašistično propagando, bi bilo potrebno nujno odstraniti ter jim soditi zaradi genocida.

https://www.slovenskenovice.si/novice/svet/dvakrat-cepljen-in-negatoven-prisel-v-bolnisnico-po-petih-dneh-umrl-zaradi-covida/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1634749877

Kaj počne farma mafija.

https://www.facebook.com/102141092016042/videos/406197617810839/

Tudi vsi ti ljudje niso prišli do tretje doze.

https://www.facebook.com/JaretteP/videos/905346400376535/

Posle 3+1 bo sledilo se 4+1 itd..

Kako dolgo še boste ljudje mirno, z našvasanimi nagobčniki in brezveznimi testiranji, gledali in opazovali pobijanje ljudi ?

https://www.odpriteoci.si/post/904-ve%C4%8Dja-verjetnost-da-boste-zaradi-cepljenja-ubili-osebo-kot-pa-da-bi-ji-re%C5%A1ili-%C5%BEivljenje

Robi650, 21.10.2021 ob 07:16

Kako dolgo še boste ljudje mirno, z našvasanimi nagobčniki in brezveznimi testiranji, gledali in opazovali pobijanje ljudi ?

https://www.odpriteoci.si/post/904-ve%C4%8Dja-verjetnost-da-boste-zaradi-cepljenja-ubili-osebo-kot-pa-da-bi-ji-re%C5%A1ili-%C5%BEivljenje

Madonca, te pa mora hudo pečt tole. Upam, da ti vsaj dobro plačajo to. Ker zgleda, da si se čisto vživel v antivaksersko vlogo.

Če prav razumem sedaj tvojo logiko, ne bi smel biti cepljen noben. Samo to ne gre več, folk je že cepljen (pa čedalje več jih je). Kaj naj zdaj z njimi? Vse pospravit? Trdiš, da ogrožajo necepljene in da so krivi za nevem koliko smrti. Torej jih pospravimo? Zato, ker ogrožajo necepljene? A cepljene tudi ogrožajo? Samo teh itak ni škoda, al kako?

Samo kaj pa praviš na to, da imajo cepljeni v tvoji populaciji (50+) 90% manjšo verjetnost, da pristanejo v bolnišnici ali celo umrejo? 90:10 je huda razlika in na tvojem mestu bi resno premislil če se mogoče le ne bi cepil.  Ups, aja, pozabljam, saj ti si že cepljen….Sori, moja napaka. Nič, pusti…

Trikrat bo dovolj, hvala. Da pa tvegam za zdrav plane še četrtič zato, da se vam nekaterim ne bo treba cepiti…NE hvala. Boste morali kar sami prevzeti nekaj odgovornosti.

Racio, 21.10.2021 ob 09:12

Trikrat bo dovolj, hvala. Da pa tvegam za zdrav plane še četrtič zato, da se vam nekaterim ne bo treba cepiti…NE hvala. Boste morali kar sami prevzeti nekaj odgovornosti.

Kdor se je cepil brez cepiva ne bo mogel več živeti. Delali boste samo še za un šus v ramo, kot narkomani, ker kmalu cepivo ne bo več zastonj.

Tisti, ki mislite, da je državi kaj do ljudi se zelo motite. Potem ne bi pustili takih dolgih čakalnih dob in puščali ljudi umirati. A se kdaj vprašate koliko smrti je bilo zaradi tega natega okoli korone, koliko samomorov. Pa obstajajo mnogo hujše bolezni kot je prehlad, gripa, pljučnica in zaradi tega ljudje umirajo. Upam, da ko se boste zbudili, da ne bo prepozno za vse.

Danes sem se cepila proti gripi.  Drug teden grem pa po tretji odmerek.    Tako, kot tudi 99 procentov Dancev.      Tako, kot bi ravnal vsak , ki je odgovoren do sebe in drugih.

Tistega ki bom jaz bil okuzil me lahko svobodno tozi.

Hijacinta, 21.10.2021 ob 09:38

Danes sem se cepila proti gripi.  Drug teden grem pa po tretji odmerek.    Tako, kot tudi 99 procentov Dancev.      Tako, kot bi ravnal vsak , ki je odgovoren do sebe in drugih.

Nekaj si še pozabila. Jajotu polizat rit.

Večkrat ga potrebujem ja

Darwin578, 21.10.2021 ob 12:43

Večkrat ga potrebujem ja

Namenjeno @Grenivka

Ja pravijo da letos cepljenje proti gripi lahko da ni cepljenje proti gripi ampak kar dobiš lepo cepivo covid.

Darwin578, 21.10.2021 ob 12:44

Ja pravijo da letos cepljenje proti gripi lahko da ni cepljenje proti gripi ampak kar dobiš lepo cepivo covid.

Namenjeno @Hijacinta

Baje da bo nova strategija cepljenja potekala tako kot izplačila pri lotu: lahko boš dobil poln šus v enkratnem odmerku, lahko pa boš izbral odloženo vbrizgavanje na pet let z mesečnimi dozami.

Meni vsekakor bolj odgovarja druga opcija. Je pa že bolj zdravo dobivat manjše odmerke, a ni tko?

govoriiri se, 21.10.2021 ob 13:55

Baje da bo nova strategija cepljenja potekala tako kot izplačila pri lotu: lahko boš dobil poln šus v enkratnem odmerku, lahko pa boš izbral odloženo vbrizgavanje na pet let z mesečnimi dozami.

Meni vsekakor bolj odgovarja druga opcija. Je pa že bolj zdravo dobivat manjše odmerke, a ni tko?

Jah.. kaj pa vem.. smer je vseeno ista.. ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close