Pravih moških ni več?
Aha…vi ste realni, mi pa cinični, negativistični??? Pha ha..
Lej model, stotič. Nobenih tvojih nasvetov ne rabim. Nikoli te nisem prosil za noben nasvet. Kolk sem jaz v reali prijazen ali ne, ni tvoja stvar. Do tebe pač nisem, ker si enostavno tečen. Zraven pa tudi pameten ne kaj preveč, ker niti tega ne razumeš.
Moj lajf ni tvoj problem. Brigaj se zase. Over and out z moje strani.[/quote]
Saj to ni bil nasvet Spider. Pomiri se, bilo je samo pojasnilo na tvoje vprašanje. Od kod ti sploh ideja, da je tvoj lajf, moj problem? :)) S svojim lajfom boš pa že sam porihtal, saj nisi otrok. Ti si tisti, ki te zanima naš lajf, lajf nas, ki smo v zvezah. Jaz še nobenega samskega nisem spraševal, kako živi, niti se nisem ob to spotikal. Je vseeno neka razlika med mojim odnosom do drugih in tvojim.
Odnose kakršne imate, imamo, jih imamo točno takšne, kot jih sami dovoljujemo, sprejemamo in kreiramo. Kdor je zadovoljen z njimi, naj ne spreminja, kdor ni, naj ne pričakuje, da se bodo spremenili drugi.
Pa kaj mislita vidva z matičem, da bi Godina vaju sploh pogledala?
Pisarita tako kot, da vaju je prosila za razmerje.
Vidva lahko zavračata ženske, ki so za. Če pa ena ni za, je pa ne moreta zavrnit.
Prideta mi naprej kot tipi, ki jih ženska zavrne pa potem jaskajo okrog kako grda je in oh in sploh.
Bi pa zelo rada videla vajini fotki, če sta taka lepotca. Pameti kar nimata. Mogoče sta vsaj lepa.
Hilter jungend ali kako se že reče?
SPider šef. Zraven pa par tipčkov, ki se trudijo mu kimat, ga posnemat, mu lezti v tazadnjo.
Samo nekaj je. SPider je odrasel, izobražen, razgledan, tudi že izkušen. Tako, da tisti, ki se tako slinite za njim, vzemite kako knjigo v roke. Sadni, Matkič. Zdaj je že zgleda Matkič napredoval, ker njemu pa kima EnTip.
Od vseh je samo Spider dedec. Ostali trije pa eni taki smešni racaki, ki racate za njim.
Pa kaj mislita vidva z matičem, da bi Godina vaju sploh pogledala?
Pisarita tako kot, da vaju je prosila za razmerje.
Vidva lahko zavračata ženske, ki so za. Če pa ena ni za, je pa ne moreta zavrnit.
Prideta mi naprej kot tipi, ki jih ženska zavrne pa potem jaskajo okrog kako grda je in oh in sploh.
Bi pa zelo rada videla vajini fotki, če sta taka lepotca. Pameti kar nimata. Mogoče sta vsaj lepa.[/quote]
Ona javno jamra kako ni pravih moških…. midva sva ji samo obrazložila JAVNO na forumu ZAKAJ JIH NI…. zato ker od nje vsi gredo vstran oz. mimo nje ker je PREGRDA vizualno…
to je resnica…. za povrh pa še je tečna zagrenjena stara baba ….
Dosti je lepih žensk, nekatere so me celo zavrnile…. jaz lahko rečem da je vsaka grda ki me zavrne ampak pogled na njo večini moških da takoj dogovor ali sem imel prav ali se lažem 🙂 tako da to sploh ni problem… to delajo običajno bolj ženske… da jih tip zavrne pol pa okrog govorijo kak ma malega pa mu v 3 min pride… ali kaj podobnega… to sem pa že doživel…. pri moških tega nisem doživel, so pa nekateri govorli o bivših ampak ne da so grde ampak tečne, posestniške, PREljubusumne ipd…. redkokdaj pa je kdo o bivši reko da je GRDA ali o tisti ki ga je zavrnila…
tak da fail…. verjemi pa da sem dovolj lep da lahko dobim žensko prej kot marsikdo…. so pa tudi dosti lepši od mene 😉
Matkič, najprej si vsaj članek preberi. Preden trosiš neumnosti. SI prebral? Ne, nisi. Iz tvojega pisanja je več kot očitno, da te vse ženske zavrnejo, ne le ena. Občutek imam, da si ti moj nekdanji debeli sošolec. Starost, poklic, lokacija, vse se ujema. Znal bi biti tisti debeli tipček, ki ga nobena ni šmirglala. Če nisi tisti debelinko pa vseeno je očitno, da nisi še bil z nobeno žensko.
🙂 VG me ni prosila niti zavrnila. Ker ste jo pač izpostavili kot neko referenco, kaj bi naj prava ženska bila sem povedal svoje mnenje. Če se to slučajno sovpada s komerkoli, še ne pomeni da kimam. Nikoli nisem in nikoli ne bom kimal nikomur kar tako, zarad ideologije. Danes deliva mnenje, jutri se bova spičila. Nič takega. Sva se že in ne dvomim da se bo ponovilo. Daj prosim ne omenjaj več mojega nicka, ker dobiva slab prizvok v tvojih postih..
No evo pol moja baje draga bivša sošolka a me prideš pogledat na Ptuj zmeniva se za kafe pa da vidiva če maš prav ti al jaz?
Častim…
babe smotane… a tebe noben danes ni nategno al maš pa hormonsko neravnovesje…
baba je grda… če pa je tvoj cilj bit taka kot ona pa vso srečo in obilo jebačev ti želim
HAHAHAHAHAHA
Tjle tvojo milfici manjka še kar nekaj let, da bi bila toliko stara kot VG.
Primerjaš neprimerljivo – (pre)zrele hruške in ravnoprav zrela jabolka….. :D[/quote]
pre(zrele) hruške so gnile … kolko pa vem sta pa obe mami in nobena ni babica ali se morda motim… torej obe spadata v ISTO kategorijo oz bazen MAMIC! torej sta za mene neenakopravni…
MILF si lahko pri 23tih, 45, ali 60tih nima veze z ničemer drugim kot to da si starš…
Torej eno je seksi milfica drugo pa je grozna milfica… simpl
hvala da si povzel moje misli ob njenem prispevku !
[img]http://www.mladina.si/media/www/slike.old/clanki/200110/inter1_display.jpg[/img]
No ajde tu je bla za prvo silo! sodeč po faci… samo važn je tudi štel in iz te slike dobim feeling kot da ima vsaj 10 kil preveč!
Je pa res da nevem kolko je tu stara
Zakaj težje? Jennifer Aniston bi lahko bila meni mati, pa mi je čist seksualno privlačna, enako Sharon Stone…. imata pač tisti seksipil ki ga veliko ženskam manjka….
Verjemi da je ogromno žensk ki bi mi po razliki v letih bile teoretično in praktično lahko MATERE pa bi brez problema lahko gojil do njih seksualno privlačnost… Do Vesne Godina pač ne… in verjamem da se večina podobno starih kot sem jaz strinja z mano…[/quote]Saj bo tvoja mama tudi večno milf kategorijo (nikoli babica)…… pa prilepi še njeno fotko 😉 Mogoče pa koga vzburi…….cccccc
Matkič pa kdaj boš ti doumel, da na ženski obstaja še kaj druga kot samo seksualna privlačnost a osnovi zunanjega izgleda? :/
Sploh pa ni važno kako dr.VG izgleda, pogovarjali naj bi se to kar ona razlaga, kake veze naj bi imel njen izgled s tem kar ženska razlaga iz svoje stroke?
Razen če nimaš kaj konkretnega komentirat argumentirat in se zato spravljaš na njo kot na osebo z namenom driskreditacije njene strokovnosti?
Sploh pa ne vem, mislim, da se ona ne obremenjuje s tem, če jo ti nebi naskočil……
On, lepo napisano.
Namen moje teme je bil diskusija o članku. Ne pa o videzu avtorice. Sicer je pa tako. Z nekaterimi deli njenega članka se strinjam, z drugimi ne. Čutim neko grenkobo. Vseeno pa mislim, da je pametna ženska in tudi, če že moram videz ocenejevat, čisto ok zgleda.
Normalni ljudje se znajo kulturno pogovarjati. Če teme ne poznajo, če jim je pretežka, če jim ni všečna, če nimajo mnenja pač ne komentirajo. So pa tudi taki ljudje, ki ne razumejo avtorja, ki pojma nimajo o čem teče beseda pa se vseeno hočejo vmešati. Če ne drugače pa preprosto začne govoriti, da je avtor grd. Nalepite svoje fotke sem gor, da še vas ocenimo.
O ja obstaja, se strinjam… obstaja še to če zna dobro kuhat, prat, pomivat in likat, obstaja tudi to kako tečna in ljubosumna je… obstaja tudi to kako hormoni vplivajo na njo in še marsikaj…
Ampak prvo pa še vedno vidim njen izgled ne kako dobra kuharca je… pač jebat ga… če si pa ti na svoji prvo sekundo ko si jo vido opazo kak je dobra kuharca oz. kako nežno pozorno bitje je ali kako je razgledana, ne pa njen štel potem si pač fenomen moške populacije in 1%…
Izgled ima VSE z njeno stroko… ker ona PRIHAJA do zaključkov o PRAVIH MOŠKIH medtem ko je ona ženska ki NE ZMORE pritegnit pravih moških in jih zato po NJENO ni…
kaj ti ni jasno da ma tu VSE zveze z njenim izgledom…
A je ona podala v članki kakšne KONKRETNE informacije in statistiko in DEFINICIJO PRAVIH MOŠKIH? ne ona je en velik nakladač ki pač govori in govori in govori… niti enega dokaza ni priložila ki bi potrjeval njene TEZE… jaz pa ti na sliki prilagam DOKAZ zakaj ona nima pravega moškega oz. zakaj ona dobiva občutek da pravih moških NI…
Torej kdo je dal več dokazov… ?
Ne ona se obremenjuje o tem da je kot kaže NOBEN moški nebi naskočil (torej niti jaz) kar je še toliko slabše… za njo…
Tebi ni jasno da ona na podlagi lastnega lajfa ko jo je en tipo pustil in ji naredo otroka s cerebralno paralizo in to zdaj ona kopiči zagrenjenost v sebi in jo izliva na NAS MOŠKE… in zato ker njeno debelo zavaljeno telo ni hotel več pač en tipo fukat zdaj ni več niti 10% ampak samo 1% PRAVIH moških?
Medtem pa sem 1000000% da za sebe ona misli da pa ona je PRAVA ŽENSKA… no jaz zavračam njene teze z dokazi… kje so njeni dokazi o pravih moških in tem famoznem 1% ?
Hvala 🙂
V čem je ta grenkoba?
Ona pač razlaga iz antropološkega stališča kako se družba spreminja glede na miselnost posameznikov in kako to vpliva na mladi rod ljudi in kakšne posledice bo oz naj bi imelo glede na znana dejstva iz zgodovine.
Meni deluje precej logično vse skupaj, sploh pa je življenje večkrat bolj grenko kot sladko – se mi zdi 😉
Ravno ta grenkoba me je zbodla. ALi pa strah pred tem, da je vse to res? Jaz sem po naravi kar zelo optimist. Samo glede na dogajanja pa se zamislim ob takih člankih, da nisem preveč optimistična in v bistvu premalo realna. Mogoče so taki članki, kjer je čutit neko grenkobo, dobri za nas preveč optimistične. Ne vem. Razmišljam. Mogoče je narobe, da govorim o grenkobi, da to sploh ni grenkoba, amapk kruta realnost. Jaz pa gledam preveč skozi rožnata očala ..
Vsekakor vredno branja četudi se ne strinjam z vsem. Vsaj razmišljati človek začne.
Hvala 🙂
V čem je ta grenkoba?
Ona pač razlaga iz antropološkega stališča kako se družba spreminja glede na miselnost posameznikov in kako to vpliva na mladi rod ljudi in kakšne posledice bo oz naj bi imelo glede na znana dejstva iz zgodovine.
Meni deluje precej logično vse skupaj, sploh pa je življenje večkrat bolj grenko kot sladko – se mi zdi ;)[/quote]
Ona ni in ne more NIKOLI biti relevantna osebnost za razlaganje moško ženskih odnosov v kakršnikoli tezi ali primeru zato ker njena ”kruta” realnost vpliva na njeno mišljenje že VRSTO let…
njena zunanjost je le še pika na I njenemu nato ”logičnemu” sklepu da je PRAVIH moških samo še 1%…
Ona je zagrenjena babnca ki to skriva, ki se mora mantrat z nesrečo svojega dragega otroka ki ni naredil nič slabega ima pač cerebralno paralizo, povrh vse te ”nesreče” pa ji je dal košarico še njen mož oz moški.
Vse to vpliva na njeno mišljenje in sklepe o PRAVEM moškem.
O ja obstaja, se strinjam… obstaja še to če zna dobro kuhat, prat, pomivat in likat, obstaja tudi to kako tečna in ljubosumna je… obstaja tudi to kako hormoni vplivajo na njo in še marsikaj…
Ampak prvo pa še vedno vidim njen izgled ne kako dobra kuharca je… pač jebat ga… če si pa ti na svoji prvo sekundo ko si jo vido opazo kak je dobra kuharca oz. kako nežno pozorno bitje je ali kako je razgledana, ne pa njen štel potem si pač fenomen moške populacije in 1%…
Izgled ima VSE z njeno stroko… ker ona PRIHAJA do zaključkov o PRAVIH MOŠKIH medtem ko je ona ženska ki NE ZMORE pritegnit pravih moških in jih zato po NJENO ni…
A je ona podala v članki kakšne KONKRETNE informacije in statistiko in DEFINICIJO PRAVIH MOŠKIH? ne ona je en velik nakladač ki pač govori in govori in govori… niti enega dokaza ni priložila ki bi potrjeval njene TEZE… jaz pa ti na sliki prilagam DOKAZ zakaj ona nima pravega moškega oz. zakaj ona dobiva občutek da pravih moških NI…
Ne ona se obremenjuje o tem da je kot kaže NOBEN moški nebi naskočil (torej niti jaz) kar je še toliko slabše… za njo…
Tebi ni jasno da ona na podlagi lastnega lajfa ko jo je en tipo pustil in ji naredo otroka s cerebralno paralizo in to zdaj ona kopiči zagrenjenost v sebi in jo izliva na NAS MOŠKE… in zato ker njeno debelo zavaljeno telo ni hotel več pač en tipo fukat zdaj ni več niti 10% ampak samo 1% PRAVIH moških?
Medtem pa sem 1000000% da za sebe ona misli da pa ona je PRAVA ŽENSKA… no jaz zavračam njene teze z dokazi… kje so njeni dokazi o pravih moških in tem famoznem 1% ?[/quote]Sej ne vem kaj se trudim, ne gre ti, žal :/
Nimaš (še) izkušenj.
Ti ocenjuješ “prave m ni ž na osnovi zunanjega izgleda, ona razlaga nekaj drugega in NE ZUNANJI IZGLED ljudi! Kapiš?
Naprej ne bom ker….. ti ne gre, kaj čm…. 🙁
Ja, čakaj malo. Je pa dober občutek, ko se ti zdi, da si mnogo žensk zavrnil. En tak lažen, ki ti pravi, da si veliko vreden in da vsake že nima šans. :))
Glede otroka dr. Godine. Mož je naredil otroka in to je to ter pobegnil. Tule gor pogosto tudi preberemo kako moški ni šans, da bi imeli žensko, ki že ima otroka od prej. Torej je problem v njej?
Skrajno neokusni ste eni. Tisti, ki trdite, da VG ne bi noben moški maral. Pri sebi si odgovorite, če bi imeli žensko, ki ima od prej otroka. Tisti, ki bodo rekli ja, sigurno tule gor ne pišejo takih nesramnosti.
Saj si lahko sedaj še bolj optimistična (zase ne za družbo kot celoto), ker skozi take strokovne razlage dojameš kako svet funkcionira in se lahko ustrezno pripraviš oz gledaš na vse skupaj z zanimanjem.
Na kaj bistvenega itak ne moreš vplivat 😉
Medtem pa sem 1000000% da za sebe ona misli da pa ona je PRAVA ŽENSKA… no jaz zavračam njene teze z dokazi… kje so njeni dokazi o pravih moških in tem famoznem 1% ?[/quote]Sej ne vem kaj se trudim, ne gre ti, žal :/
Nimaš (še) izkušenj.
Ti ocenjuješ “prave m ni ž na osnovi zunanjega izgleda, ona razlaga nekaj drugega in NE ZUNANJI IZGLED ljudi! Kapiš?
Naprej ne bom ker….. ti ne gre, kaj čm…. :([/quote]
zunanjost je posledica notranjosti…. a ni o tem napisal Robi? ko smo govorili o tistem debeluhu ki ga je zapustla babnca ker se je zredil in ”pogršal” ?
Jaz ne ocenjujem prave M ali Ž po zunanjosti… ampak je pa to ZIHER delni razlog pa če ti je všeč ali pa ne….
Jaz ti razlagam da ona več ne vidi PRAVIH moških ker se vsi pravi moški OGIBAJO take ženske in osebe, po izgledu in po teži karakterja… saj ne moreš zamerit pravim moških če nočejo poslušat take nebuloze o 1% BREZ DOKAZOV o pravih moških…
Pa mi povej ti no…. a je ona predstavila 1 statistični dokaz ali definicijo ki potrjuje njeno nakladanje… ???
Ne ona igra na igro samoreklefksije posameznika… ti si prebral ta članek in dobil svojo zblojeno asociacijo na MoN ipd… in rekel ”ja prav ma res je malo pravih moških” zato ker ona igra na človekovo definicijo PRAVEGA M/Ž in zato tudi članek o njej… da jo lahko sovražiš ali ljubiš (v prenesenem pomenu) zato ker če misliš enako ali podobno kot ona ti je pametna če pa nimaš njenih definicij pa ti je totalno glupa…
ne predstavlja pa ona NIKOLI nobenih statističnih dokazov ne definicij in je kot taka oseba nerelevantna za razlago PRAVIH MOŠKIH in njihovem odstotku…
Če pa zdaj greva malo skozi njeno kvazi tezo da je danes samo 1% pravih moških….. mi to pove da si ona želi spet moške izpred ”davnih” let…. torej veš tiste o katerih si govoril ti ali matjazko ki so zbabnco mahlni po glavi in jo odpeljali v jamo ter zlorabli…. morda pa je takrat blo več pravih moških?
Ja, čakaj malo. Je pa dober občutek, ko se ti zdi, da si mnogo žensk zavrnil. En tak lažen, ki ti pravi, da si veliko vreden in da vsake že nima šans. :))[/quote]V bistvu ne upajo priznat koliko žensko dejansko rabijo, kako so nemočni ko se jim pipi postavi in jih lahko le ženska odreši muk 😉
Škoda je le tistih žensk, ki se ne zavedajo kakšno moč imajo….. :)))
Po tej logiki tako ali tako nihče ne more dati relevantnega mnenja. Tudi tisti ne, ki je v svoji zvezi zadovoljen, srečen, saj po tvoji logiki vse to vpliva na nek razultat ali pa mnenje, ki ga je nek posameznik podal in niti pod razno ne na podlagi nekih raziskav izkušenj, ki niso odraz posaemznikovega življenja. Kaj pol sploh še debatiramo, če itak noben ni relevanten?! Po tvoje. :))
NE Ti si prebral zgolj ta članek oz le preštel črke (če si?) Jaz sem prebral še kaj več od tega in imel sem jo priložnost tudi videt in slišat v živo zato mislim, da nekaj več vem kot pa ti tu nakladaš.
Še kaj? 😉
ps
hvala Bikini_ 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.