“Pravi” moški odpravi ženske dvome
Na ekstremih je nalazje pokazati point. Tako pa imamo razne Markote, ki si domisljajo, da je njihovo mesanje dreka na vsaki temi, tudi ko pojma nimajo, kaj vec kot golo preprecevanje razvoja vsake debate med ljudmi, ki o konkretni temi res kaj vedo. Moderator pa je en podoben filozof in imamo kar imamo. Vsaka tema se izroji…[/quote]Pecanje žensk…. vi obvladate? :)))
Podobno kot ribič obvlada lovljenje rib, ko jih zahakla nekaj sto pa se mu vsaka sname še predno jo potegne iz vode……cccccc[/quote]
In ta primerjava bi naj letela name, na ribica, ki se mu ulovljene ribe SNAMEJO se preden jih “potegnem z vode”. lol
To kar si napisal si le se enkrat preberi, ker napisano velja prav za vas tradicionaliste. Ko ste lovili svojo prvo in edino, so vam vse druge pobegnile se preden ste jih utegnili dodobra nagovoriti.
Meni se zenska ze cca 5 let ni prostovoljno snela, ceprav je mozno, da sem kaksno spregledal. Zato pa se dogaja, da kaksna se 2 leti po tistem, ko sem jo jaz snel s trnka, grize in grize v upanju, da bom spustil novi trnek.
Samo najbrz je lazje ziveti v samoprevari, da edino kar steje je… tvoj uspeh pri eni in edini. 😉
Dater, ce lovis eno, ti druge ne pobegnejo, ker jih niti ne lovis, saj te ne zanimajo, kot tradicionalista. Ce je to zate samoprevara, imas cudne vrednote oziroma izkrivljen pogled na ljubezen. Slabo ti poznas ta svet.
lol
Vecina tradicionalistov lovi toliko casa, dokler jim ena koncno le ne pobegne po tem ko jih vidi & slisi. In to potem porocijo, se ji prilagodijo. To je umetnost tradicionalistov. Potem pa se postavljajo z s svojimi moralnimi vrednotami.
Ljudje, kot jaz, ki ne cutimo potrebe, da bi se na vrat na nos vezali, ker imamo, kar tradicionalisti nikoli niso okusili, pa smo za tradicionaliste neresni, nemoralni in kaj vse se ne.
Ampak obnasanje, ki ga tradicionalisti kazejo v javnosti, zgrazanje, je zivo nasprotje od tistega, ko se doma skrijejo pod odejo. Takrat so polni zavisti in jeze na “nepostenim” svetom v katerem zenske na njih, moralneze, gledajo kot na gobavce, lepijo se pa prav na to kar se jim na forumuih javno gnusi. 😉
On_ govori resnico![/quote]
Poglej poglej… nekdo je želel bit duhovit :)[/quote]
In mu je za razliko od tebe tudi uspelo.
Preden pa lajaš o tem, da to ni res in blablabla, pa samo pomisli, da vendarle obstaja kak odstotek možnosti, da imamo različen smisel za humor.
Preden pa lajaš o tem, da to ni res in blablabla, pa samo pomisli, da vendarle obstaja kak odstotek možnosti, da imamo različen smisel za humor.[/quote]
To je pa že preveč za en razvajen ego, razmišljat tako daleč naprej mislim. 🙂
Ah c’mon, MoNovci ste brez humorja, to je realnost. Na Mn3njalniku se nihče ne bi smejal vašim “štosom”, če lahko temu sploh tako rečem. Od kje pa boste črpali humor, iz strokovne literature, od dolgočasnih blogov / člankov ? Kdaj ste si nazadnje pogledali kak stand up, ali pa zabavno humoristično serijo ?
Ne pozabimo, na M/Ž čveku smo, forum, kjer bi se lahko pogovarjati tudi o kakšni bolj zabavni tematiki. Samo poglejte vse te depresivne teme :
– Otrok da ali ne
– Seksa samo ko je nažgan
– Zaslužek, ki ga ženska pričakuje od moškega
– Ste kdaj komu postavili ultimat
– ah, ti moški ( avtorica : nezadovoljna )
Preden pa lajaš o tem, da to ni res in blablabla, pa samo pomisli, da vendarle obstaja kak odstotek možnosti, da imamo različen smisel za humor.[/quote]
Ti si zadnja oseba ki bi podajala merodajnost kaj je duhovito in kaj ne…. tako da lahko rečem samo
whatever 🙂
ti smisla za humor nimaš ker si preveč zagrenjena oseba 🙂 taki pa res obstajate problem je ker vas je preveč odstotkov.
A situacijska komika pa ne pride v poštev?
Mhm, pa počakajmo, da boš odprl eno temo, v kateri boš nasmejal še koga poleg svojega prijatelja Mantriča.
Ti si zadnja oseba ki bi podajala merodajnost kaj je duhovito in kaj ne…. tako da lahko rečem samo
whatever 🙂
ti smisla za humor nimaš ker si preveč zagrenjena oseba 🙂 taki pa res obstajate problem je ker vas je preveč odstotkov.[/quote]
Za to, kaj je meni smešno in kaj ne, sem merodajna edinole jaz.
Za dojemanje različnih smislov za humor je potrebno malo več inteligence, za psihoanalitične ocene stopnje zagrenjenosti pa malo več znanja in empatije, kot jih premoreš ti.
Zdaj pa bruhaj, če hočeš, meni je vseeno. 🙂
whatever 🙂
ti smisla za humor nimaš ker si preveč zagrenjena oseba 🙂 taki pa res obstajate problem je ker vas je preveč odstotkov.[/quote]
Za to, kaj je meni smešno in kaj ne, sem merodajna edinole jaz.
Za dojemanje različnih smislov za humor je potrebno malo več inteligence, za psihoanalitične ocene stopnje zagrenjenosti pa malo več znanja in empatije, kot jih premoreš ti.
Zdaj pa bruhaj, če hočeš, meni je vseeno. :)[/quote]
Še kar me maš čas citirat…. spet ni dela v vaši branži al kak? A si tak grda da ti noben niti plačal nebi …. jao jao
To ni smešno veš 😛
Če bi ti dojela svoje lastne besede nebi petelinla okrog svoje kokošje glave…. povedala si SPLOŠNO resnico… kot da vsi menijo da mu je bolje uspelo kot meni (na humorju) medtem ko se jaz niti nisem trudil ti pa zelo pametno vskočiš not z svojo tečno kokošjo glavo….
a sprejemaš keš da si tiho in ne pišeš al samo za seks?
Forum je zaprt za komentiranje.