Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “Pravi” moški odpravi ženske dvome

“Pravi” moški odpravi ženske dvome

Ampak nisi tako dober, da bi ti ratalo v prvo? :))[/quote]

Ni tako obupan 🙂

Velika razlika

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

30 let star Lamborgini je lahko lamborgini ampak še vedno je outdatan model….

tale prispodoba z avtom je popolnoma zgrešena….. potem bi morali ženske menjat na vsaj 10 let… outdatanih modelov nebo mel noben razen ljubitelji old school oldtimerjev :)[/quote]
Matkič, kako tebi rata vedno vse narobe razumet. :)) A še ne veš tega, da se človek iz dneva v dan spreminja. V resnici imaš vsak dan izboljšan model pred seboj, če znaš skrbeti zanj. Če pa ne, pa zarjavi. Ah, mladina…[/quote]

Sanjaj

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ampak nisi tako dober, da bi ti ratalo v prvo? :))[/quote]

Ni tako obupan 🙂

Velika razlika[/quote]
Ampak, če dobro pomisliš, moraš bit hudo dober, da ti rata najt pravo v prvo? Kajti, če iščeš iz obupa, ti to pač ne rata. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ni tako obupan 🙂

Velika razlika[/quote]
Ampak, če dobro pomisliš, moraš bit hudo dober, da ti rata najt pravo v prvo? Kajti, če iščeš iz obupa, ti to pač ne rata. ;)[/quote]

ne če si obupan vsaka zgleda dobro 🙂

Obup vodi v še večji obup.

To pa se strinjam poglej markota kak si obupano laže 🙂

To pa se strinjam poglej markota kak si obupano laže :)[/quote]

Kako se motiš, ampak res. Marko ima luštno Petro, ki je resnična! Ne vem zakaj je to dejstvo tako težko sprejeti.

Joj, kako obupan (in obupen) moraš biti šele ti, da si ego dviguješ tako, da ljudem, ki jih še nikoli nisi videl, razlagaš, da so obupani…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Joj, kako obupan (in obupen) moraš biti šele ti, da si ego dviguješ tako, da ljudem, ki jih še nikoli nisi videl, razlagaš, da so obupani…[/quote]

Nikakor ne tak fejst kot ti.

A spet ni strank 😛 ?

Joj, kako obupan (in obupen) moraš biti šele ti, da si ego dviguješ tako, da ljudem, ki jih še nikoli nisi videl, razlagaš, da so obupani…[/quote]

Nikakor ne tak fejst kot ti.

A spet ni strank 😛 ?[/quote]
Ooo, fejst pa sem, priznam. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Res? Pol pa jaz nisem obupan, ker sem precej izbirčen. Dobro da si delil to izkušnjo z nami. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hihi…

Res? Pol pa jaz nisem obupan, ker sem precej izbirčen. Dobro da si delil to izkušnjo z nami. :)[/quote]

ja zdaj ko si obupano dobil tisto 1 si pa postal kao izbirčen… tudi take poznamo 🙂

Res? Pol pa jaz nisem obupan, ker sem precej izbirčen. Dobro da si delil to izkušnjo z nami. :)[/quote]

ja zdaj ko si obupano dobil tisto 1 si pa postal kao izbirčen… tudi take poznamo :)[/quote]

Tudi zate bo posijal žarek. Ampak saj v spodnji temi že žari:)). Go go go Matkic:)). Ej, a nas boš forumaše povabil na ohcet?:) Nekako bi se spodobilo, se ti ne zdi?:) Le kaj bi brez nas…

Daj prosim, ne mi ponavljat mojih prispodob no, bodi vsaj malo originalen.

Verjetno ena izmed najbolj neumnih teorij, ki sem jo prebral na Monu. Čestitam Marko.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Daj prosim, ne mi ponavljat mojih prispodob no, bodi vsaj malo originalen.[/quote]
A si jo patentiral?

Daj prosim, ne mi ponavljat mojih prispodob no, bodi vsaj malo originalen.[/quote]
A si jo patentiral?[/quote]

:))))

A si jo patentiral?[/quote]

:))))[/quote]
Ne, saj vsi vemo, da je šlo samo za dobronameren nasvet… 🙂

:))))[/quote]
Ne, saj vsi vemo, da je šlo samo za dobronameren nasvet… :)[/quote]

Se mi zdi, da je to res pravo okolje in samo vsi tako dobronamerno usmerjeni:))). Me veseli, da gremo v isto smer razmišljanja:).

Ne, saj vsi vemo, da je šlo samo za dobronameren nasvet… :)[/quote]

Se mi zdi, da je to res pravo okolje in samo vsi tako dobronamerno usmerjeni:))). Me veseli, da gremo v isto smer razmišljanja:).[/quote]

Ma, naš MONitas je boljši od Karitasa, Rdečega križa, Toma Križnarja iiin pokojnega Janeza Drnovška skupaj.

ja zdaj ko si obupano dobil tisto 1 si pa postal kao izbirčen… tudi take poznamo :)[/quote]

Tudi zate bo posijal žarek. Ampak saj v spodnji temi že žari:)). Go go go Matkic:)). Ej, a nas boš forumaše povabil na ohcet?:) Nekako bi se spodobilo, se ti ne zdi?:) Le kaj bi brez nas…[/quote]

lahko mi častite ohcet da ste sploh lahko v moji bližini in me gledate 🙂 sploh pa a nisi rekla da tvoje face nebom nikoli videl? kaj bi pol metal denar stran s pošiljanjem vabila ribici 🙂 ?

Zdaj pa že čist iz obupa pišeš. Zdaj te še samo ena zabaše, pa si tam. 😉

Se mi zdi, da je to res pravo okolje in samo vsi tako dobronamerno usmerjeni:))). Me veseli, da gremo v isto smer razmišljanja:).[/quote]

Ma, naš MONitas je boljši od Karitasa, Rdečega križa, Toma Križnarja iiin pokojnega Janeza Drnovška skupaj.[/quote]Sami dobronamerni pacienti….:)) 😉

Kdo/katera bo pa meni častila ohcet? 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close