“Pravi” moški odpravi ženske dvome
Oh ja. Ko bi ti vedel kakšno sramoto si delaš s takšnimi komentarji…[/quote]
Mislim, da bi s svojimi komentarji na MONu prej ko ne ti imel težave, če bi brale, kaj in kako pišeš, a ne? 😉 Z nezrelim obnašanjem ne moreš pričakovati zrele punce, še manj pa takšno obdržati, ko te dodobra spozna…
Tako kot jaz, a ne? Sadni, vidiš, kako GF trza name, ker je lepa in pametna. :)))[/quote]
Matjaž, ti si lahko v svoji dijaški sobici le sam sebi magnet:)). Moraš kdaj iti ven, na zrak in globoko dihati. Nimam refleksa trzanja, lahko bi kvečjemu dol padla…ampak zato rabiš najmanj karizmo, veš:))). Ti imaš pa le krizo:).[/quote]
Danes si pa nam vsem napela in nas okurrrrrr… 😀
Ti lahko pomagamo? :)))
Matjaž, ti si lahko v svoji dijaški sobici le sam sebi magnet:)). Moraš kdaj iti ven, na zrak in globoko dihati. Nimam refleksa trzanja, lahko bi kvečjemu dol padla…ampak zato rabiš najmanj karizmo, veš:))). Ti imaš pa le krizo:).[/quote]
Ti lahko pomagamo? :)))[/quote]
Ti si mi vsak dan stojiš ob strani in si mi s tem v veliko pomoč:). Hvala za lepe in neskončne trenutke:). Tak mimogrede…včeraj te ni bilo, prideš danes?
Well, saj nisem ciljal na to, da bi se zadovoljil s katerokoli. Želel sem samo povedat, da jaz ne iščem takih, kot jih išče npr. Spider. Ne zahajam redno v knjižnico, ne berem strokovnih člankov, nisem kaj preveč razgledan, tako da ni poante, da iščem nadpovprečno inteligentne, če nismo v isti ligi.
Mirne me dolgočasijo, živahne & komunikativne so bolj primerne zame.
Ti lahko pomagamo? :)))[/quote]
Ti si mi vsak dan stojiš ob strani in si mi s tem v veliko pomoč:). Hvala za lepe in neskončne trenutke:). Tak mimogrede…včeraj te ni bilo, prideš danes?[/quote]
Seveda, ne upam si ,da bi manjkal 2x zapored, saj ne bi prenesel, da me ponovno okaraš, kakor si že danes Spiderja, Sadnega, Sebo…. Kaj naj, se te pač bojim malo… 😀
[img]http://s3.amazonaws.com/awesome_screenshot/3783283?AWSAccessKeyId=0R7FMW7AXRVCYMAPTPR2&Expires=1390574303&Signature=nl51%2F7flMbYgLT61g7C5TmPcA9Y%3D[/img]
A se samo meni zdi, ali vas je tu kopica folka ljubosumnih name, ker dejansko živim / uživam lajf, hodim ven in spoznavam različne ljudi ? Mogoče res, da še nisem naletel na pravo, jo bom pa definitivno prej spoznal, kot nekdo, ki je podoben tebi, internetni zafustriranec.[/quote]Ma katera te vzame, z mlečnimi zobmi…hahaha..rad bi videl kera sestradanka.
Kar se pa mene tiče, si do sedaj vse tvoje psihoanalize tako mimo usekal. Mene čaka vsak dan doma ženska, a veš,”lamborgini”:), o kateri ti dudolo lahko samo sanjaš oz.mokriš ponoči.
Ti take nisi sposoben hendlat, kapiš al ne kapiš???? Si totalno mimooo/:/:[/quote]
30 let star Lamborgini je lahko lamborgini ampak še vedno je outdatan model….
tale prispodoba z avtom je popolnoma zgrešena….. potem bi morali ženske menjat na vsaj 10 let… outdatanih modelov nebo mel noben razen ljubitelji old school oldtimerjev 🙂
Well, saj nisem ciljal na to, da bi se zadovoljil s katerokoli. Želel sem samo povedat, da jaz ne iščem takih, kot jih išče npr. Spider. Ne zahajam redno v knjižnico, ne berem strokovnih člankov, nisem kaj preveč razgledan, tako da ni poante, da iščem nadpovprečno inteligentne, če nismo v isti ligi.
Mirne me dolgočasijo, živahne & komunikativne so bolj primerne zame.[/quote]
Potem pa s Spiderjem samo zamenjajta telefone. 🙂
Kakšno spodbudno branje – torej bi lahko sklepali, da ni nujno, da smo ženske tu gor nikakve :)[/quote]
načeloma… izjeme potrjujejo pravilo
remember that!
Vidš, živahne so strup. Vem jst kaj govorim 😉
Moja je tudi bla živahna, niti 5 sekund ni mogla bit pri miru, skos je rabla neki delat. Da bi njo našel na kakem dating portalu se mi zdi res nepredstavljivo. Take ženske imajo vedno kaj za počet, ne bo čepela pred računalnikom in se smilila sama sebi. Šla se bo potepat s prijateljicami, verjetno se bo tudi s kakšnim športom ukvarjala ( lahko tudi profesionalno ), imela različne hobije / interese. Kar seveda ne pomeni, da bo nujno tudi inteligentna, vseeno ti pa ne bo nikoli dolgčas v njeni družbi. Reč kar češ, ampak preveč razmišljujoči ljudje, ki so sposobni še tako preprosto stvar zakomplicirat, ki študirajo vsak korak posebej, še preden se sploh česar lotijo, ne veljajo ravno za kaj preveč družabne / zabavne ljudi. Tu na forumu jih imaš cel kup. 100 let premlavajo kako ogovorit punco, sprašujejo bebava vprašanja, namesto, da bi že enkrat dvignili rit s stola in šli v akcijo. Ravno zaradi tega sem nehal hodit na forum Ljubezenski Nasveti, ker tudi, če boš hotel nekomu pomagat, mu na koncu tvoj nasvet ne bo prav nič koristil.
načeloma… izjeme potrjujejo pravilo
remember that![/quote]
Le kam se zdaj naj damo me, ki vsak dan pišemo – med izjeme ali med pravilo ?[/quote]
Nevem… nisem vas nikdar videl in dvomim da vas kdaj bom…. Verjamem pa da upate ali ste celo prepričane da ste izjeme… če pa ste res pa morajo oceniti drugi najbolše da moški glede na kontekst….
Moški….
Pa dej on ima frizuro na Travolto pa perfekten body on ne spoznava žensk tle gor :))))
Sploh me pa čudi kako si pristal v kompaniji z njim, da se to zgodi v reali matr ti še vse babe spodi z njegovim obnašanjem :)[/quote]
V bistvu, če dobro pomislim, bi še prej uspel spoznat dobro babo na MONu, kot pa na dating portalu. Ker tam gor so pa res smeti, nič zanimivega ti ne bo znala povedat. Sej kaj pa bo, če pa vse kar dela čez dan je to, da šteje všečke in čekira slikce modelov s sixpeki…
Če bi lahko tisti kar dvignili rit in šli v akcijo, ne bi imeli problema. Zato teoretično obvladajo zadevo. Nasveti drugih pa prav tako niso nič drugega, kot teorija.
Lahko nekomu samo predlagaš možnosti za spoznavanje.
Za konkretno pomoč, pa bi mu moral punco pripeljati domov. :)[/quote]
Verjetno res.
Pa dej on ima frizuro na Travolto pa perfekten body on ne spoznava žensk tle gor :))))
Sploh me pa čudi kako si pristal v kompaniji z njim, da se to zgodi v reali matr ti še vse babe spodi z njegovim obnašanjem :)[/quote]
V bistvu, če dobro pomislim, bi še prej uspel spoznat dobro babo na MONu, kot pa na dating portalu. Ker tam gor so pa res smeti, nič zanimivega ti ne bo znala povedat. Sej kaj pa bo, če pa vse kar dela čez dan je to, da šteje všečke in čekira slikce modelov s sixpeki…[/quote]
Zdaj ti bo spet ribica pisala no…. ne zakuri teh mamic pa 30+ gor… ker neboš folgal ….
Ma katera te vzame, z mlečnimi zobmi…hahaha..rad bi videl kera sestradanka.
Kar se pa mene tiče, si do sedaj vse tvoje psihoanalize tako mimo usekal. Mene čaka vsak dan doma ženska, a veš,”lamborgini”:), o kateri ti dudolo lahko samo sanjaš oz.mokriš ponoči.
Ti take nisi sposoben hendlat, kapiš al ne kapiš???? Si totalno mimooo/:/:[/quote]
30 let star Lamborgini je lahko lamborgini ampak še vedno je outdatan model….
tale prispodoba z avtom je popolnoma zgrešena….. potem bi morali ženske menjat na vsaj 10 let… outdatanih modelov nebo mel noben razen ljubitelji old school oldtimerjev :)[/quote]
Matkič, kako tebi rata vedno vse narobe razumet. :)) A še ne veš tega, da se človek iz dneva v dan spreminja. V resnici imaš vsak dan izboljšan model pred seboj, če znaš skrbeti zanj. Če pa ne, pa zarjavi. Ah, mladina…
Forum je zaprt za komentiranje.