Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pravi da je ves bogi, a seksal pa bi!!!

pravi da je ves bogi, a seksal pa bi!!!

S katerim ne živiva skupaj, ker mi ni do tega. Vsak zase skrbi.

Saj pa imaš ljubimca ? Ali ne ? :)[/quote]

Saj pa imaš ljubimca ? Ali ne ? :)[/quote][/quote]Vidiš ga ima Robi, samo ne za drva sekat! 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

[/quote]Vidiš ga ima Robi, samo ne za drva sekat! ;)[/quote]

Robi je jasno povedal, da ga ima samo za zabavo… hehehehe:)

Saj pa imaš ljubimca ? Ali ne ? :)[/quote][/quote]
Torej ti ni do skupnega življenja in ni problem v delitvi opravil…

Ja, kako pa bi naj vedel kje živiš, če imaš vrt, če kuriš na drva ali na pelete….:)
Razen, če sem že kdaj bil pri tebi…:)

Vsaj nekaj, za kar smo še moški uporabni. :)))

Sem razmišljal, kam gre ta svet….Se mi zdi, da bi za marsikatero žensko bilo dobro, če bi imela (vsaj) tri moške…Enega za zabavo (seks), drugega, ki bi igral vlogo očeta in tretjega, ki bi opravil polovico gospodinjskih del, da se ženska ne bi počutila izkoriščano. 🙂

Ne vem, kako so včasih preživeli, ko so morali vse delati ročno..Ko so ženske res prale na roke, delale na njivi, šle v gozd po drva, poskrbele za ozimnico in imele kup otrok…..
Dandanes pa je ob tej bolj ali manj pisarniški službi, že odveč, če mora ženska že na pol pripravljeno ali do konca pripravljeno kupljeno kosilo le pogreti in preložiti na krožnik in enkrat na dan pomesti tistih trideset kvadratov….
Res pa je, da včasih niso tako komplicirali…Da ni bilo potrebno pred špeglom opravljati detaljni trurni pregled debeline in dolžine trepalnic, barvno usklajevati barvo nohtov in obleke……

Moram priznati, da mi je ideja noro dobra 😀

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Moram priznati, da mi je ideja noro dobra :D[/quote]

Eh, nikar. Že enega zadovoljiti…

Eh, nikar. Že enega zadovoljiti…[/quote]

Sem se le hecala…v resnici niti ne vem, če bi bila pripravljena sploh enega zadovoljiti 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Sem se le hecala…v resnici niti ne vem, če bi bila pripravljena sploh enega zadovoljiti ;)[/quote]
Samička…Če pa bi bil pripravljen eden tebe zadovoljit, pa ne bi bilo nič narobe, kaj ? …:)
Ženske….Samo na sebe mislite…:)))

Sem se le hecala…v resnici niti ne vem, če bi bila pripravljena sploh enega zadovoljiti ;)[/quote]
Samička…Če pa bi bil pripravljen eden tebe zadovoljit, pa ne bi bilo nič narobe, kaj ? …:)[/quote]

Ehhhh…lahko je ne vem kako pripravljen, če meni ni do tega oz ne čutim potrebe, da me kdo zadovolji – nč ne bo :)))))

Zdaj ne vem…ali s to trditvijo ponižuješ in podcenjuješ ženske ali moške:).

Zdaj ne vem…ali s to trditvijo ponižuješ in podcenjuješ ženske ali moške:).[/quote]
Jaz tudi ne vem, ker nisem o tem razmišljal, da bi koga podcenjeval. 🙂

Zdaj ne vem…ali s to trditvijo ponižuješ in podcenjuješ ženske ali moške:).[/quote]
Jaz tudi ne vem, ker nisem o tem razmišljal, da bi koga podcenjeval. :)[/quote]

Podcenjevanja/poniževanja nisem zaznala, prej zanimivo idejo moderatorja, kako bi si lahko ženska uredila življenje tako, da bi bila zadovoljna, srečna ne pa da prenaša vse tisto zaradi česar je odprta ta tema. Če bi bil Robi ženska bi ziher imel tri “možičke” v igri :)))

Jaz tudi ne vem, ker nisem o tem razmišljal, da bi koga podcenjeval. :)[/quote]

Podcenjevanja/poniževanja nisem zaznala, prej zanimivo idejo moderatorja, kako bi si lahko ženska uredila življenje tako, da bi bila zadovoljna, srečna ne pa da prenaša vse tisto zaradi česar je odprta ta tema. Če bi bil Robi ženska bi ziher imel tri “možičke” v igri :)))[/quote]
Jaz sem tudi izhajal iz tega, kaj ponuditi in kako zadeve urediti, da bi ljudje bili zadovoljni.
Res je ideja smešna, vendar veliko lažje izvedljiva, kot pa spreminjanje družbenih vzorcev in naših prepričanj, ki so že precej zasidrani v nas in kot del družbenega razvoja.

Podcenjevanja/poniževanja nisem zaznala, prej zanimivo idejo moderatorja, kako bi si lahko ženska uredila življenje tako, da bi bila zadovoljna, srečna ne pa da prenaša vse tisto zaradi česar je odprta ta tema. Če bi bil Robi ženska bi ziher imel tri “možičke” v igri :)))[/quote]
Jaz sem tudi izhajal iz tega, kaj ponuditi in kako zadeve urediti, da bi ljudje bili zadovoljni.
Res je ideja smešna, vendar veliko lažje izvedljiva, kot pa spreminjanje družbenih vzorcev in naših prepričanj, ki so že precej zasidrani v nas in kot del družbenega razvoja.[/quote]In potem bi se nekdo ki pravi da je ves bogi, a seksal pa bi spravil seksat tja kjer si to želijo, tisti, ki je pa samo bogi bi pa obležal z bogim in tako bi nastala (nepregledna) množica vez in poznanstev v kateri bi lahko vsak z vsakim brez slabe vesti, brez greha in nihče ne bi bil na nikogar nikoli jezen….
Happy family 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Res je ideja smešna, vendar veliko lažje izvedljiva, kot pa spreminjanje družbenih vzorcev in naših prepričanj, ki so že precej zasidrani v nas in kot del družbenega razvoja.[/quote]In potem bi se nekdo ki pravi da je ves bogi, a seksal pa bi spravil seksat tja kjer si to želijo, tisti, ki je pa samo bogi bi pa obležal z bogim in tako bi nastala (nepregledna) množica vez in poznanstev v kateri bi lahko vsak z vsakim brez slabe vesti, brez greha in nihče ne bi bil na nikogar nikoli jezen….
Happy family :)[/quote]

Hehe…čeprav ne morem mimo pomisleka, da morda resnica niti ni tako daleč od tvojega opisa, On_ :))

In potem bi se nekdo ki pravi da je ves bogi, a seksal pa bi spravil seksat tja kjer si to želijo, tisti, ki je pa samo bogi bi pa obležal z bogim in tako bi nastala (nepregledna) množica vez in poznanstev v kateri bi lahko vsak z vsakim brez slabe vesti, brez greha in nihče ne bi bil na nikogar nikoli jezen….
Happy family :)[/quote]

Hehe…čeprav ne morem mimo pomisleka, da morda resnica niti ni tako daleč od tvojega opisa, On_ :))[/quote]Potem to že obstaja?
Heh se mi je zdelo Z_samička, da nam nekaj prikrivaš……. :))
Ti to kar brez naše vednosti? No, sedaj vemo 😀

Hehe…čeprav ne morem mimo pomisleka, da morda resnica niti ni tako daleč od tvojega opisa, On_ :))[/quote]Potem to že obstaja?
Heh se mi je zdelo Z_samička, da nam nekaj prikrivaš……. :))
Ti to kar brez naše vednosti? No, sedaj vemo :D[/quote]

On, od kje ti ideja, da pomislek izvira zaradi mene; nisem govorila o sebi, sem nedolžna…ko ovčka 🙂

Saj ni point da ti njega zadovoljiš, ampak da on tebe 😛

Saj ni point da ti njega zadovoljiš, ampak da on tebe :P[/quote]

🙂
V ljubezni, drug drugega, z ljubeznijo, zadovoljujeta.

Me je katenjka opozorila na knjigo (Trobisch) in v njej je en lep del stavka, misli, s katero se tudi strinjam : če hočeš celo srce, daj celo srce.

000

Je pa pomembno komu ga daš….:)
Vsak bo dal tisto, kar nosi v sebi…Če je to ljubezen, bo dal ljubezen…Če je sovraštvo, bo dal sovraštvo….

In, če je to nezaupanje, ne moreš dat zaupanja. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

[/quote]

To na papirju zveni povsem smiselno in idealno, toda praksa je lahko taka, da tudi če daš celo srce od sebe nazaj ne dobiš skorajda nič….oz se tvoje srce zavrže kot stara šara, ko nekomu nisi isto kar je prvotno mislil, da boš….saj ne vem ali je za to kriva za to iluzija, ali pričakovanja ali kaj tretjega.

To na papirju zveni povsem smiselno in idealno, toda praksa je lahko taka, da tudi če daš celo srce od sebe nazaj ne dobiš skorajda nič….oz se tvoje srce zavrže kot stara šara, ko nekomu nisi isto kar je prvotno mislil, da boš….saj ne vem ali je za to kriva za to iluzija, ali pričakovanja ali kaj tretjega.[/quote]

Ja. Ravno o tem pišem, da je pomembno komu zaupaš in daš svoje srce.

To na papirju zveni povsem smiselno in idealno, toda praksa je lahko taka, da tudi če daš celo srce od sebe nazaj ne dobiš skorajda nič….oz se tvoje srce zavrže kot stara šara, ko nekomu nisi isto kar je prvotno mislil, da boš….saj ne vem ali je za to kriva za to iluzija, ali pričakovanja ali kaj tretjega.[/quote]

Ja. Ravno o tem pišem, da je pomembno komu zaupaš in daš svoje srce.[/quote]

Se pravi, da brez tveganja nč ne bo….hm ali je vredno…ker če nekomu daš celo srce in čutiš, da je to to, tisti prejemnik pa te sčasoma zavrže, to nikakor niso povsem enostavne zadeve, človek ni aparat, da bi kar preklapljal iz enega stanja v drugo in lahko “recovering” traja več let, oz če se sploh kdaj do konca pobereš, zato se sprašujem, če je vredno tvegati (dati celo srce), morda je vseeno bolje (in morda manj boleče) biti z nekom, kjer hkrati veš in in čutiš, da to ni to pa vendarle raje živiš s tem, glumiš srečo, ki ni ta prava.

Ne Samica, takoj ko glumiš, to ni to. Komu bi sploh glumil srečo? Sebi, drugim? Ali lahko sebe prepričaš, da si srečen, če čutiš, da nisi? Ali boš srečen samo zato, ker boš druge prepričal, da si? Kako pa veš, da si jih sploh prepričal? Kaj pa, če te samo puščajo v tvojem lažnem prepričanju?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close