Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pravi da je ves bogi, a seksal pa bi!!!

pravi da je ves bogi, a seksal pa bi!!!

Celi dan mi nič ne pomaga. Doma vse sama delam, Krotim mulce, kuham pospravljam, ker je on tako ubogi in ga boli križ. Zvečer pa me vpraša, če bi seksala. Zanimivo, sedaj pa ga nič ne boli?

jest bi ti s tičem eno prmazou ke okol kepe.

hudooo :-))))

Hja, nič novega, nisi edina, le da mi moj tudi kaj pomaga, ampak ni nikoli tako zmatran, pa lahko dela karkoli. Saj moški itak mislijo 25 ur na dan le na sex.

sex je zlo dobr za odpravo bolečin hrbtenice. Kar dej mu, jutr pa ga nagon delat. Aja, pa tko morta, da bo on aktiven.

Saj ti je ja povedal,da ga boli križ…

Njegov avto je pa popolnoma fit…

Seveda, da ga ne boli, če se je pa čez dan pazil in pozdravil. A ni to super, da je sedaj že zdrav.

Lep pozdrav, Iztok http://www.facebook.com/avtoovernet Avto.Over.Net na Facebooku http://twitter.com/#!/avtoovernet Avto.Over.Net na Twitterju http://avto.over.net/ http://iztokfranko.tumblr.com/

Težko zanikam :-)))

jezna sem, kot hudič. Celi dan se matram, zato ker je on tako bogi. Zvečer, ko sem utrujena kot žval, pa bi on tisto. res se mi zdi pokvarjeno od njega. Počutim se izkoriščeno in v njegovih očeh le kot objekt. Nič več.

Ah tok hudo pa spet ni !

…da si danes zelo utrujena.To bi absolutno moral upoštevati,če te ima rad in te spoštuje.

Mogoče boš jutri zjutraj spočita in pripravljena-to mu povej.

Tegale možička ne bo sam križ bolu, kukr je razpičkana ga bodo par dni tud roke bolele 🙂

Reci mu, da sedaj pa tebe boli križ od celodnevnega pedenanja in si boga in zmatrana in ne bo nič. Preprosto.

Moj tudi včasih poležava na kavču,pa se mu nič ne da.Potem se pa krasno izmaže:

Lepo mi govori cel dan,pa kakšno šalo mi pove,pa sem in tja me se me malo dotakne,pa kakšen poljub-

ček mi da,pa fino me pohvali-no,vse to zvečer krasno učinkuje…

Ja, res si z malim zadovoljna …
Na kvaču ti leži in počiva, medtem, ko se ti mučiš po hiši, kuhaš, pereš pospravljaš. Če slučajno mimo prideš, iztegne svojo roko in te po riti potrplja … In potem, ko si odpočije celi dan in si ti že vsa izmozgana, potem ti še eno lepo šalo pove …
Pa dej no. Malo samospoštovanja.

Na kvaču ti leži in počiva, medtem, ko se ti mučiš po hiši, kuhaš, pereš pospravljaš. Če slučajno mimo prideš, iztegne svojo roko in te po riti potrplja … In potem, ko si odpočije celi dan in si ti že vsa izmozgana, potem ti še eno lepo šalo pove …
Pa dej no. Malo samospoštovanja.[/quote]

Kar sem napisala,je samo delček najinega življenja.Tudi jaz grem kdaj počivat,če sem utrujena.

Tudi on dela in je zelo priden in deloven,nimam se kaj pritoževat.

Tako da-celotne slike ne moreš posploševat,ker je to samo drobec…

ne pretiravaj. nalašč si tako napisala da je grdo izpadlo.
a imaš svojo verzijo zgodbe doma?

a imaš svojo verzijo zgodbe doma?[/quote]

Da nimaš ti take verzije doma in jo zagovarjaš, ker si ne upaš priznati, da se mal pustiš izkoriščat? Se tolažiš?

a imaš svojo verzijo zgodbe doma?[/quote]

Da nimaš ti take verzije doma in jo zagovarjaš, ker si ne upaš priznati, da se mal pustiš izkoriščat? Se tolažiš?[/quote]

Upam,da si samska in glej,da si ne dobiš partnerja,da te slučajno ne bo izkoriščal.

Ker partnerja imamo zato,da Mi njega izkoristimo,ne?

Da nimaš ti take verzije doma in jo zagovarjaš, ker si ne upaš priznati, da se mal pustiš izkoriščat? Se tolažiš?[/quote]

Upam,da si samska in glej,da si ne dobiš partnerja,da te slučajno ne bo izkoriščal.

Ker partnerja imamo zato,da Mi njega izkoristimo,ne?[/quote]

Kaj pa ti takoj v luft? Ne vem, zakaj imaš ti partnerja, jaz ga gotovo nimam zato, da mu bi bila podnevi mamica, ponoči pa ljubica.

Babe, a vam je tok težko nastavt tisto fračo?

Težko se vam je umit, da niste k en dihur!

Ne umite frače res ni težko nastavit.

Greš v seks shop,kupiš umetno fračo in jo umiješ.Nastaviš in …hop…

kolk sm lahko šele jaz razpičkana, k moj je pa nonstop zmatran al ga pa kej boli. k baba s kozarcm pa aspirinom. pol se pa pejt.

Si bomo pa ja medsebojno pomagali. Rade volje ti storim kakšno uslugo.

Si bomo pa ja medsebojno pomagali. Rade volje ti storim kakšno
uslugo.[/quote]

jp, lepo da mi stojiš ob strani:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close