Prav posebna
kuharca sem vam jaz. Taka ,ki nima pojma o kuhanju, predvsem zato ,ker nikoli nisem imela apetita.Razen ,ko sem bila noseča.
Pa bom morala začeti (ne samo jesti ampak tudi kuhati) ,saj moje 10 mesečne očke tako rade papajo:.))
Mi lahko svetujete kakšno knjigo z recepti za najmlajše …. za zaćetek ..
Paparico imam ,pa mi ni preveč všeč..
lp
Draga Pipija!
Ne morem ti svetovati za knjigo; imam ze odraslega vnuka, kaj sele hcer:))
In od takrat se je vrejetno zvrstilo ze veliko knjig za malcke. Verjetno bi ti lahko svetovale mamice na Starsi ….
Pri tej starosti bi sama navajala otroka na nekoliko prirejeno kar vaso hrano
s poudarkom na zelenjavi in sadju. No, saj to itak ze ves. Lep pozdrav B
Ojla,
Moji malčici sta rasli in se ‘debelili’ ob izvirnih in zanimivih receptih iz knjigice Mala paparica za velike paparje (ali nekaj podobnega, v glavnem, smešen naslov je). Tam imaš tudi razdeljeno na otroška obdobja, glede na to, kaj lahko in sme jesti. recepti so nori, pa tudi za malčke je zanimivo, ker lahko sodelujejo ob pacanju in papcanju…hehe
lep dan
Meni tudi Paparica ni bila všeč, pa še ne drži se ravno najnovejših določil, v katerem obdobju lahko otrok kaj je. Jaz sem naši dajala kar jesti isto, kot smo jedli mi in ji je bilo všeč. Počasi pogruntaš, kaj ima raje in potem se kuhanje še bolj zakomlicira, ker morajo biti po novem kosila taka, ki so všeč že trem, ne samo dvema, kot do nedavnega 🙂
Meni tudi paparica ni najboljša. Veliko bolj mi je bila všeč Zdrava prehrana za dojenčke in malčke. V trgovinah je ni več, ker je razprodana, jo pa sigurno najdeš v knjižnici.
Tule sta dve kombinaciji, ki ju jaz ne bom nikoli pozabila – sem vedno čakala kdaj bo nehala jesti, da bom lahko dokončala 🙂 kivi s skuto in avokado z banano. Mega kombinaciji.
lp
Forum je zaprt za komentiranje.