Prav jezna sem na te slovenske neodločne/neresne moške
Ne mislim it v podrobnosti, samo da nekdo pri 35+ ni toliko, da spelje eno zadevo, pol ga pa tud qrac gleda. sam čvek vas je, nabijate to pa ono, ko je pa treba v akcijo, pa mate kar naenkrat delo pa pozabite pa obljubljate, ja se bomo zmenil, bomo šli. Ne, ne gre za seks, preden popolne mone in moneti skočijo v luft. Včasih bi take neresneže samo tepla, joj, namahala bi jih, da bi si zapomnili za vse večne čase. Mame so jih očitno premalo in jim ni ratalo vcepit enega normalnega spoštljivega odnosa. Da ne omenjam, ko se umakneš, pa spet postaneš zanimiv. Otročje in skrajno nezrelo.
tako pa sem se spihala, vi pa kr udrite po siromaku.
Ja, samo meni do igric ni. Če se za nekaj zmeniš, potem speljimo to, če ne, naj ne sili toliko pa sprašuje, da človeku daje napačen dojam, da je res zainteresiran. Da ne bo pomote, se ni zgodilo samo enkrat, sem dala priliko za ponovni preizkus. Pa ponovni padec. No, sej bo dojel, da je na ignoru. Če ne prej, pa kasnej hehe
V bistvu sem jezna nase, da sem sploh nasedla, samo človeka res ne moreš takoj prečitat, ne veš, koliko naklada (tudi sam sebi), dokler se pač ne opečeš.
Nauk basni? Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me. Torej nobenih popravnih izpitov. In potem bomo spet ženske grde, ker smo tako nepopustljive, no, z razlogom.
Popolna brca v temo. Ne gre za mojega tipa in ne posplošujem na vse. Napisala sem vsi taki, torej vsi, ki ste taki. Morda imaš samo ti probleme z dojemanjem.
Sicer sem pa že dobila odgovor. To je zato, ker preveč vlagam v odnose, tudi če so ti zgolj površinski. Se učimo ane, cel lajf.
Pa dobr spite.
Popolna brca v temo. Ne gre za mojega tipa in ne posplošujem na vse. Napisala sem vsi taki, torej vsi, ki ste taki. Morda imaš samo ti probleme z dojemanjem.
Sicer sem pa že dobila odgovor. To je zato, ker preveč vlagam v odnose, tudi če so ti zgolj površinski. Se učimo ane, cel lajf.
Pa dobr spite.[/quote]
V bistvu si jezna na točno določenega, torej enega. Dvomim da si že naletela na več takih.
Jaz mislim, da bi se večina na konkretno pobudo pozitivno odzvala. Zakaj je tvoj primerek tako cagav, pa ve le on sam.
Sploh ne upoštevaš, da je morda takšen tip. Niso vsi tako na horuk kot ti. Upoštevaj različnost med ljudmi. Ti pač ne odgovarja tak tip, sedaj se pa odloči, ali se boš malce spremenila, ali pa ga pusti pri miru. Njega ne boš spremenila, spremeniš lahko le sebe.
Sicer pa, jaz take tečnobe tudi ne bi prenašala.
Pisala sem v afektu, zato pa je MON 🙂 Ni šlo za nič spolnega, čist samo en dogovor, ki je že večkrat padel v vodo.
Ja, seveda, spremenit ga ne morem niti nočem. Bolj sem bila razočarana da ni drugačen, ker če bi bil, bi lažje funkcionirala. Ne moreš pa človeka spoznat iz prve.
Tak je, spoznanja so del življenja, včasih pa niso preveč prijetna.
Mi je žal, da sem vas opeharila za eno sočno zgodbico, ampak imate dost drugih tem.
Forum je zaprt za komentiranje.