Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice PRATER NA DUNAJU – CENE??

PRATER NA DUNAJU – CENE??

A morda kdo ve kakšne so cene v praterju na Dunaju?

Plačaš posebaj vsako stvar ali je za vse ena vstopnina? Ter koliko?

Nateg od natega. Da se 1x pelješ s kolesom plačaš 8 eur na osebo. Pri tem, da se kar naprej ustavlja in da takorekoč samo okoli pride in greš ven. Res super nateg.

Tudi vse ostalo se plača za eno vožnjo. Jaz sem šla na en beden vlakec, ena vožnja 3,5 eur, nekaj je bilo 4 eur, verjetno je malo ceneje tisto, kar je za otroke.

Gardaland je zakon, ali pa Disneyland ali pa Legoland. Tole pa je NATEG.

draga nateg: mislim, da si zgrešila poanto Pratra 🙂 Priporočam, da greš še enkrat, no ali pa še 3x, mogoče bo potem kaj bolje 😉

draga malamalamala: Prater ni ravno tipično zabavišče ala Gardaland, ima čist eno drugačno zgodovino in zgodbo. Je pa dokaj drago.

Če greš na Dunaj, pusti trebuh zunaj, je rekla vedno moja nona, ki je sedaj žal pokojna…

Bili lani, takle čas. Za kolo (Wiener riesen rad) je res, enkrat greš okoli.
Je pa fajn, da gre počasi, imaš zvrhan dovolj časa da si pogledaš Dunaj iz višine in poslikaš. Nam ni bilo žal. Ni pa poceni.

Ostale fure za otroke so po evro ali kakšna stvar tudi pol evra. Jahanje ponija mislim da je bilo 2 evra in pol.

Oila! Jaz bi pa neki vprašo kuk pride vlak smrti,čoln,pa tist ko ljudi tak okolj tiste naprave dajo in jih prpašejo pol pa izstrelijo kolk vse to pride
informacije čim prej prosim

ciao!

Ja, res ni, da bi človek hodil na Dunaj in v Prater zaradi adrenalinskih voženj z vlakci, za to je Gardaland pa Disneyland in kar je še tega. Dunaj in Prater imata pa dušo… in je fajn že samo bit tam, pa tudi če se ne voziš z vlakci.

dunaj seveda ima svojo dušo, prater tudi, ampak zadnji predvsem za nostalgične domačine.
Prater je bil “in” včasih, ker pač ni bilo primerljivih možnosti zabave. In so ga seveda vlekli v vse filme in knjige, zato je slaven

Danes je to eno dokaj nezanimivo in popolnoma precenjeno zabavišče z igrali in jih srečate v vsakem malo boljšem cirkuško-zabaviščnem kampu.

Po moje lahko Prater mirno izpustite, če pa ga iz nostalgičnih vzrokov že hočete videti, zanj ne načrtujte več kor par ur, ker je škoda časa in denarja.

Zanima me cenik voženj v Praterju in koliko stanejo karte na posameznih vožnjah ter do katerega leta velja otroška cena?

Ja kako je težko v google vtipkat “prater” in “wien”…

ja ampak na tej strani ni cenika za te atrakcije kaj pa zdaj ?
fala za odgovor že v naprej

Ja pa sej če se boste vozili naokrog s tramvajem je pa res vseeno, če se še tam ustavite in sami pogledate. Če vam cene ustrezajo, greste na atrakcije, sicer greste pa na en špancir pa sladoled. Plača se vsaka stvar posebej, mi smo šli tja predvsem zato, ker smo hoteli na Riesenrad, pa smo si premislili, ker je res drag. No, vsaj meni ni bil toliko vreden, mogoče komu drugemu je. Je za videti, če pa spustiš, pa tudi ni blazen greh.

Mi smo tudi bili lani in mi je bilo vse čisto OK. Saj pričakuješ, da bo na Dunaju drago, pa mož in otrok sta si privoščila vsak par atrakcij in konec! Smo pa jedli pleskavico v lepinji pri enem “našem” prodajalcu in ta pleska je bila cenejša kot pri nas na Rožniku za 1. maj!
Pa vsem lep pozdrav pa fino se mejte

zanima me vstopnina za prater

ni vstopnine

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close