Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem praske na avtu

praske na avtu

Pozdravljeni.

Na avtu (na havbi) sem opazila, da mi je nekdo zanalašč spraskal ene tri kroge. A kdo ve kakšno polirno pasto kupim oziroma kako to najlepše odstranim oziroma prekrijem. Pa še to kje se ta pasta kupi in kako se imenuje.

Za odgovor se najlepše zahvaljujem in vam želim en prav lep dan.

Irma

Irma4 odvisno kakšne praske so! Če so globoke se nebo dalo spolirat!
Drugače pa polirno pasto lahko kupiš v vseh avtotrgovinah, greš tja poveš koliko star imaš avto (če je slučajno nov lak) in kakšno barvo (npr. metalik)in ti bo tisti gospod tam svetoval kakšna polirna pasta bi bila najboljša!
Lahko pa greš tudi kam kjer se prav ukvarjajo s poliranjem pa njih vprašaš kaj bi se dalo naredit, ker oni imajo tudi dosti boljše polirne paste s katerimi dobijo marsikaj ven!
Če pa imaš tak okrušen lak kot naprimer če ti kakšen kamenček prileti, pa lahko greš tja kjer barvajo avte pa ti malo barve skupaj zmeša (eni računajo 10€, eni pa dajo zastonj) in si sama previdno prebarvaš (kupiš čim bolj tanki čopič)…

Raw hvala se bom pozanimala.

LP Irma

Sem včeraj polirana svojega lepotca. Polirno pasto Sonax priporočam. Samo namažeš in drgneš kot norec z vato. Rezultat je tako dober, da ga ves čas občudujem 🙂 SUper!

New Report

Close