Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Praskanje v grlu in kašelj

Praskanje v grlu in kašelj

Ostalih simptomov ni. Ali je možno, da imam covid?

Odgovor na objavo uporabnika
Covid, 06.11.2021 ob 13:01

Ostalih simptomov ni. Ali je možno, da imam covid?

Seveda, druzga ne more bit. Zdaj je vse kovid. Tud če te srat prime.

S takimi simptomi, + vročina 2 dni, nadležen kašelj, traja od prejšnjega petka. Sem se samotestirala 2x in negativna, včeraj šla še na Metelkovo in negativna. Torej, obstaja še kakšen virus poleg korone.

Je možno. Pri meni, vsaj začetek, je bilo zgolj neko praskanje po grlu, pa kihala sem, nič drugega. Sem ostala doma, niti ne vem, zakaj, tud pomislila nisem na covid. Se testirala, pa spet naslednji dan, negativno. Vseeno potem pokličem zdravnika, ker dopusta pač nimam za stran metat. Samo omenim praskanje po grlu, me sestra direkt na pcr pošlje. Čeprav hud “naval” te dni, sem na vrsti v roku ure in pol. Zvečer SMS, ga najprej tud preberem ne, ker ni šans, da imam covid, potem pa zagledam … obvsestite vse …. fak, pozitivna. Al sem se spet testirala s samotestom, pa je bil spet negativen. Skratka, naslednji dan me pa čist vrže, sicer brez vročine, ampak počutje pa kot da jo imam 40. Celo telo boli, zabit nos, peče in boli grlo, kiham ko norc, začnem kašljat, celo telo mi gori. Tak nekak. Danes je četrti dan, od skuzi se dušim, spat si ne upam, pa itak ne morem. Za crknit zoprno je.

Aja, sem se še ene parkrat testirala, ker imam testov na tone, pa vsi negativni … tako da tile za domačo rabo očitno niso kaj dosti vredni in uporabni ….

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 4187, 06.11.2021 ob 14:01

S takimi simptomi, + vročina 2 dni, nadležen kašelj, traja od prejšnjega petka. Sem se samotestirala 2x in negativna, včeraj šla še na Metelkovo in negativna. Torej, obstaja še kakšen virus poleg korone.

isto jaz, edino vročina en teden. kašelj da ti gate scufa, dušenje vsake toliko, negativen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close