Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Praskam se in dlake okrog jajc si božam

Praskam se in dlake okrog jajc si božam

predlagam ti, da pozimi nosiš trak za ušesa… Ker ko ti veter potegne iz enega v drugega se ti tisti dve možganski celici prehladita in potem je tole tvoj rezultat.. Mislim zapise na forumu
[/quote]

Veš, ne sodi po sebi in tem, kaj se tebi dogaja!

Zakaj bi ga, če je pa alterego moderatorja. 😁
[/quote]

Vagabund je med drugim tudi Julij Cezar

Veš, ne sodi po sebi in tem, kaj se tebi dogaja!
[/quote]
no no, nehaj se repenčit! Ti si si nadelo ime da smo mi nekaj že razčistili! S teboj bom jaz kar razčiščeval in ti boš verjetno vedelo kako je med menoj in mojo ženo in kaj kdo dobi in je dolžan dobiti ob razhodu! počasi boš moralo spančkat revše

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

no no, nehaj se repenčit! Ti si si nadelo ime da smo mi nekaj že razčistili! S teboj bom jaz kar razčiščeval in ti boš verjetno vedelo kako je med menoj in mojo ženo in kaj kdo dobi in je dolžan dobiti ob razhodu! počasi boš moralo spančkat revše
[/quote]
Kot da mas ti zeno, oslico ne pa zeno, slepo in gluho, druga bi ne bila z voslim kot si ti, pa se orivezano mas da ti ne utece hehe

[/quote]
Revček, kaj res iz mojih zapisov ne znaš razbrati mojega spola?
Pisala pa bom, kar bom želela in kolikor časa bom želela.

Jaz nisem uradni organ in mi ni treba dokazovati glede zanzibarskih kugonoscev, osebno sem prepričan, da obstajajo. 😛

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Revček, kaj res iz mojih zapisov ne znaš razbrati mojega spola?
Pisala pa bom, kar bom želela in kolikor časa bom želela.
[/quote]

vsak piše kar želi, ne moreš pa trdit nekaj za kar ne veš zakaj se gre. Se strinjava šmornček babji?

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

prid ti jih bom dal za liznt pa boš povedal
[/quote]Obečanje, ludom radovanje.

kaj bi rad?

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

Ti nudiš, sunce ti kalajsano. Budalo.

če nis moj priato ti ga tud cuznt ne dam. ma niti za ovohat!!! če pa si pol pa lahko mal pokukaš… in povohaš

E, sad si se uhvatio . Samo ko ti je priato ti može dudlat?

Kaj se to dogaja.? A ste vsi šli med gay.? razen vagabunda, ta si jajca vsaj sam mečka :))

Ma Somebody nudi svoja jaja, da se čuju.

čuti šta hočeš ovo je demokratija!!!

Jel može lupčkaa u čmar?

ti si najvecji gej 😂

ma može srce naravno… kako da ne…

ti si najvecji gej 😂
[/quote]
Da mi je bit moški samo za par dni… z vsemi seksi gayi bi bila :))

Da mi je bit moški samo za par dni… z vsemi seksi gayi bi bila :))
[/quote]

jaz če bi bil ženska bi se pa s konji dol dajal

nisi ti pročitao nick,
Šlampast, vidi se brez osnovne izobrazbe

jaz če bi bil ženska bi se pa s konji dol dajal
[/quote]Naravno, konj sa konjima.

Prasec neandertalski

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close