Praskam se in dlake okrog jajc si božam
oh prav nič ;)) smešno mi je da baba skače kot krastača vame in najeda kako bo kaj pri nas, bolj ji govorim da ne pozna situacije, bolj govori da vse ve hahahaahaha
Zakaj bi me moral pa dol vržt? A zato ker sem postavil vprašanje? Saj niste sposobni na vprašaje odgovorit, ampak se vtikate v vse drugo. Če bi bili malo bolj razgledani bi vedeli, da se vsak dotika svojega telesa ko je sproščen. Torej?
če se ne dotikate čez dan, meni to pomeni, da ste zanemarjene in da vam spolovilo smrdi po seču, zato se nočete.
oh prav nič ;)) smešno mi je da baba skače kot krastača vame in najeda kako bo kaj pri nas, bolj ji govorim da ne pozna situacije, bolj govori da vse ve hahahaahaha
[/quote]
Veš, danes sem se že komentiral tvoje izjave, pa nisem po tvoje ne baba, ne krastača, ampak moški. Ki pa rad provocira take kot si ti.
Ne, ne poznam v detajle pogodbe, ki jo imata z ženo, vem pa kot pravnica z mednarodnimi izkušnjami, da pogodba, ki je sklenjena v nasprotju z zakonom, ni veljavna.
[/quote]
A si bila na študentski izmenjavi na Islandiji en semester? :))))
Veš, danes sem se že komentiral tvoje izjave, pa nisem po tvoje ne baba, ne krastača, ampak moški. Ki pa rad provocira take kot si ti.
[/quote]
Nehaj se ti oglašat! Od kdaj se telegrafštange oglašajo in pišejo po forumih?
Zakaj potem nabijaš o mednarodnih izkušnjah? 😛
[/quote]
oh šla je do celovca v trgovino, pa so ji preveč računal, pa se je šla s polomljeno nemščino menit, da je račun nepravilen, da so ji eno pašteto preveč računal, zdaj pa misle da so to mednarodne izkušnje v pravu ;)))))
oh šla je do celovca v trgovino, pa so ji preveč računal, pa se je šla s polomljeno nemščino menit, da je račun nepravilen, da so ji eno pašteto preveč računal, zdaj pa misle da so to mednarodne izkušnje v pravu ;)))))
[/quote]
hahaha, dobra
A Čuke poslušaš, ROFL?
Daj vzami v roke atlas ali pa poglej na wikipedijo, v katerem časovnem pasu je Zanzibar in kje smo mi!
[/quote]
Za besedila Čukov in njih gegrafsko znanje ne prevzemam odgovornosti, Zanzibar pa glede na slovenske počitnikovalce, ki nosijo afriške seve od tamkaj.
En semester na izmenjavi niso mednarodne delovne izkušnje.
Delo v pravnem oddelku multinacionalke v tujini kar nekaj let, na različnih pozicijah, pa so.
[/quote]
ja ja .. ti nisi prišlo do kungote, ne pa do tujine hahahahhaahaha. Kdo te je pa peljal tja? Da ni bil svizec, ki je spotoma peljal čokolade v foliji?
ja ja .. ti nisi prišlo do kungote, ne pa do tujine hahahahhaahaha. Kdo te je pa peljal tja? Da ni bil svizec, ki je spotoma peljal čokolade v foliji?
[/quote]
A ti se v svizce verjameš?
Za letala pa misliš, da so velike ptice? Veš, ljudje z njimi potujemo.
Ah ja, do Kungote pa res še nikoli nisem prišla, me je kar sram.
A ti se v svizce verjameš?
Za letala pa misliš, da so velike ptice? Veš, ljudje z njimi potujemo.
Ah ja, do Kungote pa res še nikoli nisem prišla, me je kar sram.
[/quote]
predlagam ti, da pozimi nosiš trak za ušesa… Ker ko ti veter potegne iz enega v drugega se ti tisti dve možganski celici prehladita in potem je tole tvoj rezultat.. Mislim zapise na forumu
Forum je zaprt za komentiranje.