Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pranje pisanega perila

pranje pisanega perila

Ojla!

Men pa zanima, ali uporabjate za pisano perilo univerzalni detergent al prav posebni detergent za barvasto perilo in kateri (prašeka ali tekočino, Ariel, Persil, …)?

lp

Za belo perilo Ariel v granulah(prašek),za “taplave”cunje pa uporabljam tekoči Ariel.Sem 100%zadovoljna-perem pa v povprečju 2krat na dan-zaradi tega sem kar malo kregana.A KAJ ZATO,SAJ CUNJ NI NE KONCA,NE KRAJA

tocno tako :o) ni skoda vode, pa elektrike? pa toliko vec onesnazevanja? v druzini nas je stiri, pa perem samo ob vikendih.. enih 5 strojev..

belo perilo – ariel (zrnca)
trenirke in stvari za doma – ariel (tekoči) + lenor summer
lepše stvari – pervol (za črna oblačila, za pisana, za oblačila iz občutljivih tkanin…pač tisto kar perem) + lenor summer

tko…lp

?????? Vsak dan?
En stroj na osebo na teden bi po moje moralo zadoščati, saj ne delate vsi na polju ali gradbišču, da bi bili ves čas tako umazani? Preberite si knjigico Živi preprosto. Je ekološko, bolje izkoristiš svoj čas, priharniš, itd…

Jaz imam dva tekoča detegrenta. Enega navadnega in enega za občutljivo perilo. Barvaste stvari perem z obema, odvisno od materialov.

Tekoči Ariel color. Dva stroja na teden, saj veš belo in temno perilo, ter posteljnina. Ja samo v moj pralni stroj gre 8 kg perila!

Gospodinjec,

JOHANUS

Pri nas peremo vsak dan vsaj 1 stroj, v nedeljo pa še 4-5 strojev. Pa ne delamo na gradbišču ampak imamo doma 2 najstnika športnika, postelje preoblačimo vsak teden, mi se preoblečemo vsak dan (perilo, nogavice, srajice), pižame vsaj 2x na teden, 1x na teden imamo “pasjo žehto”, 1x na mesec peremo zavese, skratka nabere se toliko pranja, da imamo vsak teden več kot 10 strojev.

Jaz, pa ti, pa židana marela.

Aero-strinjam se s tabo.Ne hodimo prav pogosto na gradbišče-le ob vikendih….Obiskujemo pa tudi konjsko farmo-vsak dan-to pa malce smrdi…Močno razmišljam,kaj bi se v tej smeri dalo narediti…Smrad po švicu ,…. pa mrzim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close