Pramena -unicijo lase?
Anonimna161, 06.09.2024 ob 16:31
Da se vam da ?
O, prav je, da se komu da.
Če bi jaz bil frizer in mi prideš, da bi inela PRAMENA, dobiš točno dva.
Ker si tako rekla.
Fajn s peroksidom in kako razbarvajočo kislino, da ti lase naseka na 1cm dolge koščke in požre lasišče, da boš imela plešo.
Slovnica, 06.09.2024 ob 16:41
O, prav je, da se komu da.
Če bi jaz bil frizer in mi prideš, da bi inela PRAMENA, dobiš točno dva.
Ker si tako rekla.
Fajn s peroksidom in kako razbarvajočo kislino, da ti lase naseka na 1cm dolge koščke in požre lasišče, da boš imela plešo.
A veš da je frizerka pravni subjekt in odgovarja za škodo ki jo namerno naredi? Se opravičujem, vaše visočanstvo, narobe sem napisala. Pravilno je prameni.. bo dovolj dobro? Ne morem verjeti kako ste eni ljudje zlobni .
Anonimna161, 06.09.2024 ob 16:51
A veš da je frizerka pravni subjekt in odgovarja za škodo ki jo namerno naredi? Se opravičujem, vaše visočanstvo, narobe sem napisala. Pravilno je prameni.. bo dovolj dobro? Ne morem verjeti kako ste eni ljudje zlobni .
Zlobni? Ravno obratno. Varujemo te pred usodno napako. Boš hotela pramenE, dobila pa le dva..?
Ma kaj boš s tem? Čemu? Daleč najlepši so naravni zdravi negovani lasje. Od nekdaj in vedno bodo.
Urejene konice, oprano in počesano.
Narava ti je dala točno tisto, kar ti najlepše pristoji.
Ne seri neumnosti. Kako boš ti dokazala, da ne namerno povzročena škoda na laseh? Kje ti nekaj sanjaš? Ti naročiš, frizerka izvede. Nima ona laboratorija, da bi delala analizo, kateri minerali in vitamini tebi manjkajo, da barva ne prime tako, kot piše na embalaži od barve.
Joooooj, glupače kičaste!
Frizeraj, 06.09.2024 ob 17:00
Ne seri neumnosti. Kako boš ti dokazala, da ne namerno povzročena škoda na laseh? Kje ti nekaj sanjaš? Ti naročiš, frizerka izvede. Nima ona laboratorija, da bi delala analizo, kateri minerali in vitamini tebi manjkajo, da barva ne prime tako, kot piše na embalaži od barve.
Joooooj, glupače kičaste!
Odzvala sem se na #slovnica#, ki je pisala da bi mi zlila na lasišče kislino, da bi bila pleša. Saj si jih ne bom naredila, imam preveč občutljiv las. Mi je pa zelo grdo od vas, da na popolnoma neškodljivo in kulturno vprašanje odgovarjate v takem slogu. Zaključujem debato
Sora, 06.09.2024 ob 18:14
Jaz barvam mamo z naravno barvo Respect in posvetli lase. Ta znamka ima veliko odtenkov barv.
Tole bom pa probala (nisem avtorica). Hvala!
Drugače pa, sem si že dajala pramene. Seveda je las tam bolj suh (blont), ampak z balzamom ali masko za lase je vse ok.
Forum je zaprt za komentiranje.