Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pralno sušilni stroj

Pralno sušilni stroj

Kupili smo novega, opažam da perilo ki se suši v stroju nima prijetnega vonja po mehčalcu, morda kdo ve zakaj ?

Jaz tudi uporabljam sušilca, vendar nimam kombiniranega s pralnim strojem.
Pri meni perilo diši po mehčalcu, vendar pa je res, da dam v pralni stroj vedno čisto polno merico mehčalca ne glede na to kako poln je pralni stroj.
Mislim, da se perilo v sušilcih razdiši, ker se suši z vročim vetrom, ki vse skupaj razpiha…)
Ali ti je ta vonj zelo pomemben? Ker je res tudi to, da za sušenje v sušilcu potrebuješ malo mehčalca, ker je perilo itak zmehčano zaradi premetavanja po bobnu.

Fajn peri!

Da perilo v sušilcu diši, dam noter dva mehčalna robčka Silan. Kupi se jih pa edino v Mulerju, drugje nisem zasledila.

Zakaj bi pa moralo perilo dišati po mehčalcu? Najbolj zoprna kombinacija je, da nekdo diši po mešanici parfuma ali deodoranta in mehčalca. No ja, mogoče pa nekateri z mehčalcem nadomestijo parfum.

Tudi meni se zdi grozno, da nekdo diši po mehčalcu. Perilo pač diši po opranem. Ko pa oblačila nosimo mora imeti vonj po nas – oziroma malo po parfumu. Te vonjave po mehčalcu so bile v modi pred petindvajsetimi leti, ko se nam še ni sanjalo o tem kaj je osebni vonj. Takrat sem delala v prosveti in vem, da so imeli “čisti” otroci vonj po mehčalcu. In to je bilo zelo in.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close