Pralno- sušilni stroj
moja izkušnja, 17.11.2021 ob 08:37
Sušilnega stroja ne rabiš. Jaz sem ga kupila, ker so tukaj ene tako hvalile, kako je fajn. Totalno neuporabna stvar.
Na morju pa imam pralno sušilni stroj še od prejšnjih lastnikov. Ko sem vprašala, kako se uporablja, so rekli, da ga niso nikoli uporabili.
Rabim ga, ker se nam drugače nabira plesen. Pa še navlaka zgleda, če kar tako sušimo v stanovanju, ki je res malo. Do zdaj sem imela samostojen sušilec, ki se je pokvaril, zato sedaj razmišljam o kombiniranem
Kaj drugim govoriš, kaj rabijo in česa ne. Kaj si ti merilo za cel svet? Če ti tega stroja ne uporabljaš, to ne pomeni, da drugim ne pride prav.
Sušilni stroj je ena boljših stvari, ki sem jih nabavila – imam tudi pralno sušilnega, a ni primerjave s pravim sušilcem. je pa tudi pralno sušilni ok, jaz sem imela težave sicer s pralno sušilnim Beko strojem, ker je bilo stalno potrebno čistiti posodo, kjer so se nabirale mucke ter propeler stroja, za to pa je moral priti serviser in odpreti stroj. Sušil je pa čisto v redu, bolj mečka perilo, zato nisem sušila delikatnih zadev, kar sedaj v sušilcu lahko. Pralno sušilni pa je čisto ok, samo malo manj ga napolni.
Sussana750, 17.11.2021 ob 09:16
jaz sem istega mnenja, da je sušilni stroj ena neuporabna stvar. To je samo modna muha kot robotski sesalnik..
Razloži to mnenje družini z otroci v majhnem stanovanju in po možnosti brez balkona. Kje naj sušijo, na stopnišču? Sem bil v tej situaciji in edina rešitev je sušilec. In niti približno ne moreš tega primerjat z robotskim sesalnikom.
qwrf, 17.11.2021 ob 10:52
Razloži to mnenje družini z otroci v majhnem stanovanju in po možnosti brez balkona. Kje naj sušijo, na stopnišču? Sem bil v tej situaciji in edina rešitev je sušilec. In niti približno ne moreš tega primerjat z robotskim sesalnikom.
Evo.. točno to!! Dva otroka in midva.. poleg tega cel kup delovnih oblačil. Ne zmorem na zraku posušiti vsega kar operem, ker bi bilo celo stanovanje zasičeno z obešalci perila
Smo sli cez to. Susilno stojalo ob radiator v vsaki sobi, zvecer obesim, zjutraj suho.
Poleti zjutraj obesim ob oknu, popoldan suho.
Zdaj imamo vecje stanovanje in balkon, perem cez vikend, poleti dam na balkon stojala, pozimi pa v dnevni, zvecer obesim, zjutraj suho.
Plesni in vlage nikdar nismo imeli, kurimo in luftamo.
Susilec bi bil meni super stvar edino za prehodno obdobje, ko je ze hladneje, a ogrevanja se ni, da ze tisto skoraj suho perilo dam v susilca na kratko, ampak v tem casu prizgemo pa klimo na gretje in se posusi.
Pri susilcu me moti, vsaj vcasih je bilo tako, da perilo ni cisto suho, presuseno, ampak ostane vlazno, kaksno stvar moras se susit na stojalu ali pa zalaufas susilca se za 3 ure. Da 6 ur cakam perilo, je pa vse en glih, ce ga obesim na stojalo.
Sušilni stroj mi je zelo prav prišel, ko sta bila otroka majhna in sem skoraj vsa njuna oblačila sušila v sušilcu.
Sedaj oblačil ne sušim več, ker se prehitro obrabijo. Še vedno pa sušim posteljnino in brisače (le poleti tudi te obesim).
Ker je pralni stroj odpovedal svoje sodelovanje kmalu za sušilnim, smo kupili pralno-sušilni stroj (Gorenje). Za posteljnino in brisače zadostuje. Res je, da nekoliko bolj mečka kot sušilni stroj. Če bi vse sušila v stroju, bi bil lahko problem tudi čas, saj ne moreš hkrati prati in sušiti
Roxi, 17.11.2021 ob 09:14
mi imamo isti problem z malo kopalnico. Pa razmišljam, da bi ga postavili v kuhinjo. Vidim da je postalo moderno. Koliko vas je, da imate pralni stroj v kuhinji?
V Španiji imajo vsi tako, da je pralni stroj v kuhinji. Če imate tam prostor, je čisto vseeno kaj je moderno.
Volite novo stranko. Stranka Fekalnega Razodetja. Za več informacij se obrnite na ustanovne člane: Robi/Julij Cezar/EnaJužna/Vagabund/Šnelca/kokoši/dxy/Darwin/LUDI
Nova minuta. Novi člani. Novi obrazi. Prava anticepilska stranka. #SkupajRastemo ???
Izredna novica: Julij Cezar je bil pravkar postavljen za nadvojvodo hrabrega drekca.
Forum je zaprt za komentiranje.