Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pralni stroj nasvet prosim

Pralni stroj nasvet prosim

Pralni stroj katerega proizvajalca uporabljate in kako ste zadovoljne? Moj je umrl revček in moram hitr neki kupt, jasno ne za preveč denarja…
Hvala vam za pomoč.

Gorenjev pr.stroj 1100 obratov,cena približno95.000 sit,zadovoljen,če se pokvari ni problem delov dobiti.

Kupi takega, ki se odpira zgoraj, ker je ozji, zasede manj prostora, boben je pa enako velik! V harvy norman ti ga dajo na 12 obrokov brez obresti, na trajnik! se splaca!

ma dajte ga srat kupi v trgovini setr za ene 56.000 !!! nov mislim da je akcija pa garancija 24 mesecev kaj češ boljšega pa velkika vrata 5 kg zadost obratov itd. itak ti bi glih takrat odpovedal ko ker drug stran od gorenja so dragi pa zanič.

Kje pa je ta trgovina?

V Mercatorju sem vidla v akciji enga Candy-ja, kako se pa ti obnesejo?

Starejši Candyjy se bolje obnesejo kot novejši. Je pa res, da so Gorenjevi čedalje boljši (pa še cenejša popravila – kot pravi Bojan).

Poli, poslušaj sebe, zagotovo boš dobro izbrala.

Ne vem, če imajo v Tehnounionu še odprodajo eksponatov Miele. Jaz sem ga namreč kupila prejšnji mesec za polovico cene in lahko vam povem, da se ne more primerjati z drugimi stroji. Perilo je res ful lepo oprano, pa tud volno lahko pereš.

Jaz prisegam na Elektrolux! Zakon!!!

Joj a veš da se volno lahko pere že v skoraj vsakemu pralnem stroju, seveda če izdelek to sploh dopušča.

se vedno svetujejo pralne stroje od Gorenja…in sicer..naj ima boben velik 5kg,gumb za ozemanje posebej in ne preko 1200 obratov..če bo vec obratov, baje crkujejo po dveh letih, ker se stroj pretera…le do 1200 naj bodo…gumb za stopinje posebej in gumb za programe posebej.Na to moras biti pozorna..zakaj predlagajo Gorenje, ker edini Gorenje ti lahko garantira, da bo imel cez cca 5 let se vedno vse rezervne dele, ostali ne.
To so besede strokovnjaka, ki ni imel nic od nakupa novega pralnega stroja, le prijatelj je in zaupam mu in slisala sm druge serviserje, ki so mi dejali podobno kot on. Če bos sprasevala v trgovini za mnenje, nikoli ne bodo ravnodusni, govorili bodo sebi v prid.

Jaz sem tudi točno to slišal.

Jaz imam Boschovega in ima vse zgoraj opisane zadeve + sušilec z posebaj gumbom za nastavitev trajanja sušenja….. Deluje kot urca že 5 let

Ne vem, če je Gorenje res tolk boljši od ostalih, pa tist o rezrevnih delih tud po moje čist ne drži. Pri nas doma smo imeli do prejšnjega meseca 16 let star Boschev pralni stroj, pa smo rezervne dele do sedaj vedno dobili.

Mi mamo Gorenjev na 1600 obratov že 4 leta. Enkrat (ko je bila še garancija) je dal neko sporočilo o napaki in je prišel serviser in rekel naj manj praška uporabljamo. Od takrat brez problema.

Jaz imam pralni stroj Elektrolux – 1200 obratov. Zaenkrat zadovoljna!

Jaz še vedno prisegam na Gorenje.
Sploh pa so ravno zdaj po TV reklame za nove pralne stroje (digitalne) in tudi tiste, ki ti pokažejo čas pranja. Če denar ni problem, bi si jaz kupila najnovejšega …

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close