pralni stroj indesit ?
Sem sicer napisala cinoči, a ko tema enkrat potone, ni več odzivov. Tako da prosim za še kakšen komentar in se hkrati zahvaljujem dvema uporabnicama za sinočnji komentar.
Ima kdo doma pralni stroj Indesit, ki se polni zgoraj? Zadovoljni? Plusi, minusi?
Sem gledala enega, zdi se mi zanimiv, bi pa zelo rada izvedela za kakšne izkušnje s prve roke.
Gledala sem pa takega: http://www.ideo.si/a/Pralni_stroj_top_loader_WITL_145_EU_INDESIT
Mi mogoče lahko kakšen drug stroj svetujete, ki ima polnjenje zgoraj?
Imam popolnoma isto znamko. Kupila sem ga pred tremi meseci v E.Leclercu. Cena 230 eur. Brez čakanja-dobila takoj. Prodajalec mi ga je dal na zadnji sedež avtomobila sam, doma sva ga s hčero sami odnesli v hišo-samo embalažo sva zunaj odstranili, da sva ga laže nesli. Drugače pa nudijo tudi prevoz. No ja, pravzaprav sem plačala 3oo eur in na kartico dobila 7o eurov, katere sem naslednji dan vnovčila pri nakupu živil. Perem pa vsaj petkrat dnevno zaradi mame, ki je na plenicah. Poglej tudi v današnji katalog.
Iz srca hvala vsem, ki ste se oglasili. Lažje mi je, če slišim kakšno izkušnjo s prve roke.
Pogledala sem tudi Leclercov katalog. Tam imajo podobnega kot je na mojem linku, le da nima 1400 obratov, ampak 1200.
Iskreno povedano, nimam pojma – je to velika razlika, zelo občutna? Seveda bi rada, da so cunje čimbolj ožete – sploh zdaj, ko se perilo suši v stanovanju in traja dolgo, preden se posuši.
to ni neka čudežna razlika. Mi mamo 1100, pa gre potem v sušilca.
Sicer pa po končanem pranju, daš še na eno centrifugo, pa je problem rešen. Se ti podaljša pranje ne đžehte za cca 15-20 min, samo dobiš pa znatno bolj suho perilo ven
mi delamo tkole, mamo 1100 obratov in gre potem v sušilca, pa je čist OK
Evo mi smo se danes poslovili od 10 let starega Gorenja. Je delal super svojih 10 let no na koncu pa je šlo vse na enkrat, tako da popravilo ni smiselno.
Pa gledam Indesit in me zanimajo kakšne novejše izkušnje. Gledam pa tega: XWE 91483X W na GA ja 360 Eur 5 let garancije. Ima pa velik boben 9 kg kar bi mi prav prišlo saj nas je 5 pa še kakšen kovter kdaj peremo
Skratka se priporočam za novejše izkunje ker ostale so iz leta 2012
Imam Indesita že 6. leto. Je pa 7 kilski, 1400 obratov, ima pa še vse bolj na peš (vrtljiva gumbka za nastavitev obratov in temperature). Peremo res veliko (otroci) in v tem času je šel en gumbek za obrate – to so zamenjali v garanciji. Pere ok, super je tudi timer. Skratka – zadovoljna. Naslednji bo pa večji – tale 9 kilski zgleda super.
Nimam s polnjenjem z vrha, imamo z invertnim motorjem, 6 kg boben, stal je nekih 240 €, pere neslišno, sliši se samo centrifuga, pa ta minimalno. ZAKON! Pere dobro, edino lak je na parih koncih (rob predala za prašek) odstopil. Centrifugo ima s 1200 obrati in je perilo praktično “suho” (npr, flisi in drugi umetni materiali – pol ure na balkonu in gre v omaro) Dvomim, da lahko dobiš več za tak denar. Pred njim imeli drugega indesita 15 let, 2 selitvi, 2 otroka v pralnih plenicah – zelo zadovoljna.
Forum je zaprt za komentiranje.