Pralni stroj Bosch serija 4
Pri današnjih pralnih strojih je res problem, ker so tako varčni z vodo. Jaz najprej nastavim na program izpiranja, počakam, da natoči vodo, pritisnem tipko stop nato nastavim na tisti program, ki ga pač potrebujem in tipko start. Ima pa tudi program za alergike, kjer natoči več vode in večkrat izpira.
Anonimno 4379, 26.03.2025 ob 09:53
Ali je nivo vode med pranjem dovolj visok ali pere na suho?
Je možno doliti vodo med pranjem in stroj ne zazna dolivanja, da jo ne izčrpa?
Iz prve roke, imam serijo 4.
Vode je med pranjem zelo malo, se jo pa da k sreči doliti in tudi črpalka vedno izčrpa vso vodo, tudi tisto ki sem jo dolil med pranjem. Drugače opere zelo dobro, tudi dolga garancijska doba, inverter motor,…. skratka v redu. Težave z manj vode pa imajo tudi drugi modelipri drugih proizvajalcih
Pač direktiva EU, peri na (skoraj) suho!
Jan941, 26.03.2025 ob 10:10
Iz prve roke, imam serijo 4.
Vode je med pranjem zelo malo, se jo pa da k sreči doliti in tudi črpalka vedno izčrpa vso vodo, tudi tisto ki sem jo dolil med pranjem. Drugače opere zelo dobro, tudi dolga garancijska doba, inverter motor,…. skratka v redu. Težave z manj vode pa imajo tudi drugi modelipri drugih proizvajalcih
Pač direktiva EU, peri na (skoraj) suho!
Hvala. Mišljeno je bilo, da ko doliješ vodo, da je stroj takoj ne izčrpa, ker senzor zazna preveč vode, jo stroj izčrpa in potem pere naprej na suho. Po koncu pranja, cikla, pa seveda stroj izčrpa vso vodo. Ja, direktive EU narekujejo pranje skoraj na suho, zato pač dolivamo vodo 🙂
Anonimno 4379, 26.03.2025 ob 12:20
Hvala. Mišljeno je bilo, da ko doliješ vodo, da je stroj takoj ne izčrpa, ker senzor zazna preveč vode, jo stroj izčrpa in potem pere naprej na suho. Po koncu pranja, cikla, pa seveda stroj izčrpa vso vodo. Ja, direktive EU narekujejo pranje skoraj na suho, zato pač dolivamo vodo 🙂
Ne stroj normalno deluje kljub dolivanju vode in niti enkrat se ni zgodilo, da bi stroj zaznal višji nivo vode in jo TAKOJ iztočil.
Vodo pa natočim čez predal za dodajanje pralnega praška in vedno maksimalno malo pod polovico vidnega dela vrat (skoraj do polovice bobna), da je perilo res dobro izprano ?
Forum je zaprt za komentiranje.