Pralni prašek Ariel – nakup iz “privat” skladišča
Če le grem v Dojčland jih tam na maso kupim, evo januarja sem bil, jih imam še danes in praške in mehčalce…to sta res dva različna svetova, različna kvaliteta…
no, sej včasih se je nakladalo v Mannheimu mislim da, si moral za Slovenijo rečt, de greš za Turkei, tako da je vse jasno kolk nas nategujejo..
Sicer nikol pa nisem v Avstriji kupoval, bom probal, de vidm, kako je od tam…
Jah, saj to…zakaj v Sloveniji ne moremo dobre tuje robe dobit..- včasih je vsaj Muller imel nekaj izbire pa ni nič več ….To rabiš prav v Italijo, Avstrijo hodit ali kaj…Ker ja, za Slovenijo je dober ves šrot…In vidim reklame na italijanski, avstrijski televiziji za izdelke , ..o katerih tu lahko samo sanjaš, da bodo v ponudbi…Saj, blagor vam ob mejah, da mate vsaj šanso jit kupovat…Kaj naj tisti, ki nimamo lastnega prevoza…saj gre včasih žlahtnik v Italijo in se oglasi z nakupom…Pogrešam tudi Dutty free shope, ena je bila včasih mislim, da v nekem ljubljanskem podhodu , je imel Kompas…
Naj odprejo štacuno z original tujimi proizvodi ala za gospodinjstvo, higieno, itd…Ja, včasih je bil to Miller , si tam dobil prav načrtno smo šli tja po …pa je tudi tam postalo / plenice, praški, mehčalci…/ , manjvredno in nekvalitetno za vzhod …Ker sigurno smo stranke , ki želimo tako robo kupit in tud plačat.
pajo42, 01.09.2025 ob 17:12
Če le grem v Dojčland jih tam na maso kupim, evo januarja sem bil, jih imam še danes in praške in mehčalce…to sta res dva različna svetova, različna kvaliteta…
no, sej včasih se je nakladalo v Mannheimu mislim da, si moral za Slovenijo rečt, de greš za Turkei, tako da je vse jasno kolk nas nategujejo..
Sicer nikol pa nisem v Avstriji kupoval, bom probal, de vidm, kako je od tam…
pajo42, ti sploh najboljši, vedno se samo hvališ kaj vse imaš in kje vse potuješ… Ali tudi morda “kavsaš” samo v tujini, ker tam je kvaliteta za zahodni trg??
Kdo še kupuje tekoče praške? To paca steoj. Vonj je ke neki vs prašku v zrnih. Faks Agaumarine v zrnih je fajn. Ne rabim niti mehčalca. Dam v bele mal sesitive baby, ker nima vonja in da se ne zasmradijo mešanice morebitnega hudega, ko pol pol avtobusa smrdi po hudem mehčqlcu, sonči so pa od danes že začwli oddajati le švic. ?????
Rezi*, 01.09.2025 ob 20:23
Kdo še kupuje tekoče praške? To paca steoj. Vonj je ke neki vs prašku v zrnih. Faks Agaumarine v zrnih je fajn. Ne rabim niti mehčalca. Dam v bele mal sesitive baby, ker nima vonja in da se ne zasmradijo mešanice morebitnega hudega, ko pol pol avtobusa smrdi po hudem mehčqlcu, sonči so pa od danes že začwli oddajati le švic. ?????
ti si prizadeta….tebi je prasek mozgane zapacal….frosch je eden najboljsih praskov, pa tud blagovna znamka dm….jebo vas ariel in perdil…ce bi bli tok dobri se ne bi rabli reklamirat
Julij Cezar, 01.09.2025 ob 21:53
ti si prizadeta….tebi je prasek mozgane zapacal….frosch je eden najboljsih praskov, pa tud blagovna znamka dm….jebo vas ariel in perdil…ce bi bli tok dobri se ne bi rabli reklamirat
OH no. Kje sem pa omenila ariel? Nabavi očaka ali zamenjaj možgane. ??? Če jih bo. Prej prašek. ☺️☺️☺️ Da se tako odzivaš po vzoru vzgoje staršev, ti želim srečo, ko boš za vsako ceno hotela imeti prav: brez dopuščanja drugega pogleda, izkušenj, mnenj. Saj me ne čudi, ko berem vaše nespoštovanje drug do drugega z obkladnjem. Kar prišparaj te besede, potem pa zgodbice o nespoštovanju trosi. Tekoči pralni pacajo pralni. Popravi ga, ko bo potrebni, tik po garanciji. Če sama ne znaš. Ne bodi žaljiva. Ker z mano tako ne bi orala in ne boš. Če nisi dojemljiva za svoj prav. Zato pa desci že davno take ne sooštujejo in znajo zalqufat stroj s praakom ???☺️☺️☺️☺️
Aja Julij je bil. Ariel sem reklamirala? Če bi bil tolk sposoben v praških, bi na roke pral. V lavorju. Brez mehčalcev. Pa ožemu bi sam. Govorila sem o tekočih, kjer prepustiš, da ti pacajo stroj. Kaj pa je f Frosh kot prašek, mila jera id device, brezmadezna, ko nežno tekoče pere? Dej nwkam se, Faks Aquamarine v zrnih meni opere vse. Od reklcov do belih cunj. Če se zgodi madež od nalivnika, pomaga pa Meglio. Ti mene ne boš žalil. Lohk se pa v varekini skopaš, da boš bolj cist v dusi. ?
Rezi*, 01.09.2025 ob 22:05
OH no. Kje sem pa omenila ariel? Nabavi očaka ali zamenjaj možgane. ??? Če jih bo. Prej prašek. ☺️☺️☺️ Da se tako odzivaš po vzoru vzgoje staršev, ti želim srečo, ko boš za vsako ceno hotela imeti prav: brez dopuščanja drugega pogleda, izkušenj, mnenj. Saj me ne čudi, ko berem vaše nespoštovanje drug do drugega z obkladnjem. Kar prišparaj te besede, potem pa zgodbice o nespoštovanju trosi. Tekoči pralni pacajo pralni. Popravi ga, ko bo potrebni, tik po garanciji. Če sama ne znaš. Ne bodi žaljiva. Ker z mano tako ne bi orala in ne boš. Če nisi dojemljiva za svoj prav. Zato pa desci že davno take ne sooštujejo in znajo zalqufat stroj s praakom ???☺️☺️☺️☺️
Aja Julij je bil…. se vidi, da te lahko moški teptajo. Ni čudno, da si tko zmedeno babše.
V večini vsebino preberem. Ko se kdo vtakne, pa šw vaše anonimke gnile zaznam. Kot si ti. Zmedena, faks aquamarine od začetka. Ja, fajn pre aonimško, ki bi rad pozornist. Jo ne rabim. Neni se naprej o tekočih s Froshom. ? ko vas kdo zmede, je logična posledica anonimkov, ki se ne upajo izpostvaviti kot Pujze. Julij ma vsaj jajca, ki jo bo dal nazaj, ker nisem Ariel sploh omenjala. Da vidimo najboljšega, očiščenega. ????☺️☺️☺️☺️
Forum je zaprt za komentiranje.