PRALNI IN SUSILNI STROJ V KUHINJI?
Sicer vem, da gre to za nek ameriaki stil imeti susilca in pralni stroj v kuhinji, ampak…
ker v praksi gledam to pri tasci, ti lahko samo povem, da skoraj ne jem kosila pri njej, saj mi ne gredo skupaj vonjave praska, sveze posusenega perila in nedeljskega kosila.
druga ce pa – ja – nujno zamenjat parket s ploscicami.
Ena777, 08.02.2022 ob 09:07
Sicer vem, da gre to za nek ameriaki stil imeti susilca in pralni stroj v kuhinji, ampak…
ker v praksi gledam to pri tasci, ti lahko samo povem, da skoraj ne jem kosila pri njej, saj mi ne gredo skupaj vonjave praska, sveze posusenega perila in nedeljskega kosila.
druga ce pa – ja – nujno zamenjat parket s ploscicami.
Kot receno – zaradi prostorske stiske.
Hvala za Vas odgovor.
Jaz imam na hodniku v omari pralni in sušilni. Po tleh parket. Ko čistim filter pač podstavim pekač in tono brisač :). Nekih vonjav ni ker ne dajem tono praška in deset mehčalcev plus dišav v stroj. Če je to tako moteče ne vem kako potem čistite kuhinjo in perete posodo. To tudi ima vonj ne po hrani :). Ne vem pa kje v ameriki je en pred mano videl to v kuhinji, sem kar nekaj let v različniz zveznih državah živela pa nikoli tega videla. Običajno imajo posebej v pralnici ali pa v omari. Je pa nekaj najbolj normalnega pralni stroj v kuhinji v angliji in na irskem.
Forum je zaprt za komentiranje.