Najdi forum

Zdravo!

Tisti, ki ste že bili v Pragi, me zanima, kje ste spali. Novembra bo za kampiranje že premraz. Ni nujno, da je neki lukskuz, le da je primerno tudi za 2-letnika.

Hvala,ajs

Pred leti smo bili v hotelu Opatov, že bolj na obrobju Prage. Ni luksus, ampak tudi ne kaj slabega. Okrog hotela je blokovsko naselje. Blizu imaš postajo metroja. Kakih 200 m stran je tudi en velik in poceni supermarket.

poiskala sem ti link, kjer imaš še naprej povezave za druge nastanitve…

Živjo,

mi smo spali v Penzionu Albert, Na Slupi 2, Praga 2, Nove Mesto
00 42 0602 31 25 75
00 42 0602 21 83 81
cena je bila ugodna, je pa primerno tudi za otroka, ker je zelo blizu postaja mestnega prometa (tako da ni treba prav daleč pešačit), čeprav se je možno do centra sprehoditi. Apartmaji so skromni, ampak prijetni, s svojo kopalnico, majhno kuhinjo…

Uživajte!

Pred dvemi tedni smo bili tukaj :

http://www.hostelbooking.com/ibnpub/english/static/hostel_hostelwithrooms_template.asp?id=15010&country=CzechRepublic

Sicer je res da je hostel je pa primeren tudi za manjse druzine saj ima sobe za 3 osebe. V taki sobi sva bila tudi midva z zeno. Hostel je centralno lociran ( Dluha ulica ) 400m od samega starega trga ( center starega dela Prage ) in je cist in poceni. Parkirisce ima tudi svoje zaklenjeno z kljucem ( sicer je manjse pa vendar ). V glavnem vam ga priporocam, pa se preko interneta se da opraviti placilo in rezervacijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close