Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Praga za družino

Praga za družino

Družinska varianta, ogledana imamo dva aparmaja blizu centra. Kaj najbolj priporočate za ogled z otroci – 5 do 10 let starimi? Morda tudi kaj v bližini Prage (bomo z avtom) al na poti do tja.

Če ni prevelika skrivnost, lahko poveš v katere apartmaje greste? Tudi mi bomo šli, med prvomajskimi. Gremo prvič tako da ti žal kakšne info o ogledih ne znam dat.

http://sl.wikipedia.org/wiki/Praga

mogoče za take otroke dober muzej igrač…

Pridite prespat v slovensko veleposlaništvo.

Andrej Ferčej

Če ni prevelika skrivnost, lahko poveš v katere apartmaje greste? Tudi mi bomo šli, med prvomajskimi. Gremo prvič tako da ti žal kakšne info o ogledih ne znam dat.[/quote]

ker gremo tud mi med prvomajskimi in še nimamo rezervirano, je še skrivnost 😉

Če ni prevelika skrivnost, lahko poveš v katere apartmaje greste? Tudi mi bomo šli, med prvomajskimi. Gremo prvič tako da ti žal kakšne info o ogledih ne znam dat.[/quote]

ker gremo tud mi med prvomajskimi in še nimamo rezervirano, je še skrivnost ;)[/quote]

ok, razumem :-))

Mi smo bili v Pragi v hotelu Opatov, sicer ni luksuz, ampak smo bili itak cele dneve okoli in le prespali tam. Čisto blizu je podzemna, to je bilo nam najpomembnejše.

živalski vrt je mende ok, in vse ostale znamenitosti kar se tiče stare prage, mogoče tud vožnja po vltavi…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Na poti do Prage se ustavite v Češkem Krumlovu. Je mesto muzej, pod Unescovo zaščito. Super, pravljično, bi šla takoj še enkrat.

enaB – hvala za predlog (take sem si želela)

JanjaJ’ – hotel se bojim, da ne pride v poštev, nas je 5 in potem cena orgn nanese…

Ferčej – dvomim, da bi lahko prespali na velesposlaništvu, vsaj pri prejšnjem veleposlaniku to ni blo mogoče 😉

še kakšen konkreten predlog?

Poglej ponudbo hotela Novotel – družinski hotel, kjer otroci do 16. leta spijo in imajo zajtrk brezplačen. Ne vem pa, če je možno za tri otroke (mi imamo 2). Če precej prej rezerviraš z možnostjo nepreklica rezervacije zna bit kar zelo ugodno. Je pa ta hotel na peš relaciji za središče Prage.

Zdravo,
link do opisa našega izleta v Prago: http://adventure-soul.si/2015/10/31/praga-nurnberg/[/url]
Lep dan!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close