Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pr’ kopač

pr’ kopač

Ali veste, kdaj je Pr’ kopač zaprto? Ned .in pon ?. Ali ob sobotah?
Če ste že bili tam,kakšne so vaše izkušnje:hrana,prijaznost,gužva…?

Pri kopaču imajo sedaj na novo odprto sobo za slowfood..
Kamin je v sobi kjer ješ… je super postrežba za razliko od navadnih sob!
Menim da pri kopaču dobiš več (lep ambient, postrežba ter dobra hrana) kot v večini restavracij v lj.

Mizo pa seveda rezerviraj v naprej… takrat boš tudi izvedela obrt. čas:)

Ob nedeljah in ponedeljkih zaprto. Čez praznike zaprto do 5.1. Hrana dobra, so prijazni. Samo enkrat smo naleteli na enega bolj slabe volje kelnarja.

Kako je s tem slowfoodom? Je to vsak dan oz. ob vseh urah?

posebna soba je namenjena… je vsak dan seveda pa lahko naročiš tudi karkoli iz menija… za kake posebne jedi… npr hobotnica izpod peke naročiš v naprej…

cene izredno ok glede na dobljeno!

Cene so res nizke, drugače pa nič posebnega, niti hrana, ambient še posebej ne. Kelnarji pa, kakor pač imajo dan. Tisti njihov slavni pohani piščanec je meni zanič, cvrt v starem olju, da je čisto črno rjav, namesto zlato rumen. Najhuje od vsega pa mi je, da je WC v stavbi čez dvorišče, kar je posebno prijetno pozimi in ko lije dež. Kar se mene tiče, tja ne grem več. Ne vem, kaj ljudje vidijo na tej gostilni. Pa še parkirišč nimajo dovolj in še ta so v blatu.

Imamm podoben vtis, ja, cene so morda nizke za lj plače, za ostalo rajo so pa čist običajno visoke.

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

A to je una na Brezovici?
Meni ni nič posebnega. Toaletni prostori so pa res čisto out.

Imamm podoben vtis, ja, cene so morda nizke za lj plače, za ostalo rajo so pa čist običajno visoke.[/quote]

Takega posploševanja pa od tebe ne bi pričakovala. Mamo pa zato tut kofe dražji kt pr vas…. Mi je res bedno, ker smo “krivi”, da smo Ljubljančani.

Se strinjam, ne, cene niso prav nizke glede na ponujeno in postreženo. Mi je pa mnogo bolj všeč Ponvica, ki je malo naprej iz LJ.

R

No da še jaz pristavim… kopač mi je brezvezen z razliko te nove sobice kjer je res čudovito, mirno, postrežba je odlična prav tako hrana…in za denar dobiš kar veliko (so pa cene višje kot v navadnem delu… )

Meni se zdi tako kot da gre za dve različne gostilne…

h kopaču v navadno sobo ne maram hodit…

To je gostilna, ki je bila v redu pred 35 leti, ko ni bilo veliko gostiln v Ljubljani in okolici, takrat sta bila Kopač in Gorjanc kar slavna. Zdaj pa je Kopač na zelo nizkem nivoju – postrežbe in kuhinje. To s toaletnimi prostori in parkirišči si pa tudi ne bi smel privoščiti.
Žal mi je, da Pratkarja v Polhovem gradcu ni več. Tam je bila dobra hrana, pa prijeten zelo star kmečki ambient, pa še drago ni bilo.

Meni je pa na tistem koncu všeč Pr’ Mrlačniku.

Včeraj bil prvič tam in moram reči, da je to zame najboljša gostilna. Hrana, pijača pa še kelnarji so zakon sploh šankist. Od zdaj naprej, ko pridemo v Lj. vedno k Kopač-u!

V kratkem sem bila 2x pri Kopač. Prvi natakar je bil ohol in nataknjen, danes pa smo čakali v nedogled za kavo po jedi… ker se na našo mizo nikoli, ko je šel mimo, ni ozrl, sem ga šla vprašat, ali je morda pozabil na kavo, pa je ves živčen odgovoril, da ne more vsega naenkrat, ker ima preveč dela…s tem, da je bilo to več kot pol ure po naročilu… čisto nekaj drugega je npr. Kmečki hram, kjer so natakarji prijazni, se hecajo in se strankam posvetijo, kakor je treba. Vedno vprašajo, ali je bilo dobro, ali bi morda še kaj…, tu pa nič. No, Kopač me sigurno ne vidi več.

Jah, nisi ciljna skupina gosta, ki je v krmilnicah ala friteza lutr, goveja župca, pražen krompir pa porcije da prek krožnikov visi. Zate bo torej bolj morda Pri Poku čez cesto 🙂 Pa brez zamere od ene, ki tudi ne mara gostiln, kot so prKopač 🙂 Predvsem zaradi gneče, šundra, strukture ljudi in tega, da hrana visi čez krožnik.

Imam raje naprimer za bolj po fino slovensko domače in gurmansko gostilno Krištof vPredosljah, potem za družinsko kosilo pred daljšo potjo pa naprimer restavracija in slaščičarna Na Kležn’k letališče Lesce, pa seveda legendarni Avia Pub v Postojni, če že hočete….Odlični stejki vedno, pa dnevna kosila tudi, ambient super, postrežba vedno super, pa velik izbor dobrih piv imajo, tudi slovenskih mikro pivovarn. Sam še sajder morajo nabavit, potem bodo pa top.

to je poklicna deformacija kelnarjev v gostilnah, kjer je velika frekvenca, sploh ob vikendih- nočejo videti, ker bo tako, kot bodo oni rekli in pošlihtali 🙂 Ali pa so neorganizirani pri sebi, ko letajo sem in tja v eno stran prazni – malo je takih, ki znajo gužvo dobro obvladati v Slloveniji naj si gredo kdaj to malov Avstrijo in Nemčijo pogledat, kako to tam obvladajo ( saj so isti stil futra).

Zato mi ne gremo več v gostilno, če nas tako ignorirajo. Gost razume, da je gneča, ni pa dolžan slabih kislih obrazov gledat in to še na koncu plačat po tistem, ko jih 3x prosiš za račun 🙂

Podpišem 100 x! Tako zanič gostilne z slabo hrano, zoprnimi natakarji, brez dovolj parkirišč in WC v drugi stavbi pa še nisem srečala v svojem ne tako kratkem življenju. Pa tisti njihov temnorjavo-črn pohan piščanec, po katerem ti je še 2 dni slabo. Kdor hvali to gostilno, v dobri še nikoli ni bil! Me ne spraviš več tja, pa če je zastonj!

Včasih smo večkrat šli tja. Vedno smo bili zadovoljni s kvaliteto hrane in postrežbo.
Za novo sobico ne vem, saj nisem bila tam že sigurno dve leti. Moteča je stvar z wc-ji. Je še vedno tako?

lol,
tista sobica je bila nova pred 7 leti…

Ojlla…mi smo bili pa vceraj , cc 14ih in fant za sankom nam je lepo predstavil vse..pijaca super..ponudil na, je most…ena aaaa.. pri brani pa pa mal neki drugi fant nic kaj prijetno ponujal hrano …..ampak sankist vse resiu in se opravicil,,….tako da se se vrnemu sankistu…lp

Vasih smo stalno hodili tja jest pred 10 leti ne vem več kje je to,
V Rovo na pohane perutničke kdo hodi?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close