Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ¡¡¡POZOR!!! Tu so taktike ruskih trolov

¡¡¡POZOR!!! Tu so taktike ruskih trolov

Taktike ruskih spletnih trolov: 

Lažni profili, resnični učinki Uporabljajo množico lažnih računov (trolov, botov), ki se pretvarjajo, da so običajni državljani — s ciljem ustvariti vtis množične podpore ali ogorčenja.
    Čustveni udarci Cilj je polarizacija: spodbujajo jezo, strah in dvom. Objave so zasnovane tako, da razdvajajo družbo — pogosto z manipulacijo občutljivih tem, kot so migracije, cepljenje ali vojna.
    Komentarji kot orožje Zasipajo razdelke za komentarje na družbenih omrežjih z usklajenimi sporočili, da bi preglasili drugačna mnenja in spodkopali zaupanje v medije.
    Ponavljanje = resnica? Uporabljajo enake stavke in slike stokrat — da bi ustvarili lažen občutek konsenza. Če nekaj slišiš dovoljkrat, se zdi resnično.
    Spanje in prebujanje Računi v “hibernaciji” se aktivirajo ob ključnih dogodkih (volitve, vojne, protesti), da bi vplivali na javno mnenje v pravem trenutku.

Resnična moč trolov ni v posameznem komentarju — temveč v orkestrirani zmedi, ki jo ustvarijo.

Prokleti ruSSofašisti!

Zanimivo, sploh nismo pozorni  na to

Fak!

Se ti bele miši tud prikazujejo trol tele?

Tu sta samo Julij Cezar in Robi. Ker sta srbskega rodu.

Bognedaj da nekdo pove kaj o islamskih migracijah, je kuj trol.

EU jih pa vabi še več in več.

Kam vraga bi se dalo uvrstiti mene, ki šimfam čez vse. Leve, desne, ateiste, pobožnjake, babe, desce, dohtarijo, alternativce itd, etc. Grem pogledat rodovnik, če je kakšen Rus vmes.

Odgovor na objavo uporabnika
Kazino, 19.09.2025 ob 14:13

Taktike ruskih spletnih trolov: 

Lažni profili, resnični učinki Uporabljajo množico lažnih računov (trolov, botov), ki se pretvarjajo, da so običajni državljani — s ciljem ustvariti vtis množične podpore ali ogorčenja.
    Čustveni udarci Cilj je polarizacija: spodbujajo jezo, strah in dvom. Objave so zasnovane tako, da razdvajajo družbo — pogosto z manipulacijo občutljivih tem, kot so migracije, cepljenje ali vojna.
    Komentarji kot orožje Zasipajo razdelke za komentarje na družbenih omrežjih z usklajenimi sporočili, da bi preglasili drugačna mnenja in spodkopali zaupanje v medije.
    Ponavljanje = resnica? Uporabljajo enake stavke in slike stokrat — da bi ustvarili lažen občutek konsenza. Če nekaj slišiš dovoljkrat, se zdi resnično.
    Spanje in prebujanje Računi v “hibernaciji” se aktivirajo ob ključnih dogodkih (volitve, vojne, protesti), da bi vplivali na javno mnenje v pravem trenutku.

Resnična moč trolov ni v posameznem komentarju — temveč v orkestrirani zmedi, ki jo ustvarijo.

Pojdi v Ukrajino narkomanu rit lizat.Mi smo za Ruse.Slava rusiji.Vi nacisti boste spet goreli.

Vsa Slovenija podpira ruse.Nisem še zasledil skupine, ki bi podpirale Ukrajince.Sem v 37 skupinah in vsi smo za Ruse.

Evo še mene.

Sem vse, kar ne marate.

Sem teoretik zarot, sem antivakser, sem kemtrejler, sem ruski tajni agent od Putina.
Slava Rusiji!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close