pozor pri popustih fotoknjig v dm
Fotoknjige vedno naročam v dm, ker imajo ok program in kakovost. Vsake toliko časa imajo tudi popuste, a ne na vse fotoknjige, pač pa samo na točno določeno, tako da prej preverite, katero velikost-obliko-kvaliteto papirja naročate. Oglas je namreč malo varljiv, lahko si ga ogledate v katalogu ekspres (za februar): http://www.dm-drogeriemarkt.si/si_homepage/
Piše: Fotoknjiga – 25 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} in potem ene cene zraven. Dejansko je to cena samo za eno malo manjšo fotoknjigo (poglejte si cenik in mere knjig v njihovem programu za izdelavo).
Sem hitela z izdelavo XXL fotoknjige z več kot 150 stranmi in ogrooomno fotk, ker sem mislila, da bo toliko popusta, no, nazadnje pa sem unovčila vsaj tistih 15{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} na nakup, ki pridejo s kartico. Kaj čem, itak ne bi naročala ta male knjige, ampak mogoče komu prav pride, če to ve. Enako menda velja za lončke in podobne zadeve, tako so mi pojasnili.
ne vem kako si zadovoljna s kakovostjo slik, jaz sem enkrat dala razvit 300 slik od dojenčka, skoraj vse so mi zajebali, slike so bile bolj temne kot v programu, dala sem razvit v eni velikosti vse, sem dobila razvito v štirih velikostih, da jih še v album nisem mogla spraviti
bila sem totalno razočarana, sem jih reklamirala, dobila denar nazaj in dala fotke razvit drugje, kjer sem dobila odlične fotke… jaz jih ne razvijem več v DM pa če mi ponudijo 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta
Tule se pa popolnoma strinjam s teboj. V DM-u je pa toliko šalabajzerstva pri razvijanju fotk, da glava boli. Kolikokrat so meni zašuštrali razvijanje
– včasih so mi kar dvakrat razvili ene in iste fotke
– potem nekaterih sploh niso razvili ali pa so jih razvili vendar v napačni velikosti. včasih sem en in isti CD s fotkami nosila po trikrat, da so mi končno razvili vse fotke. Skratka pred kratkim sem totalno znorela in jim napisala po mailu pritožbo, nakar so mi odgovorili, naj jih kontaktiram, da mi bodo pomagali. Sem nazaj odpisala, da jih klinc gleda in bom dala drugam razvijat, ker imam dovolj njihovega šalabajzerskega dela.
POklicni fotograf nam je dejal, da ima Hofer dobro kvaliteto, tako da bom verjetno kar tam nesla razvijat naslednjič.
Forum je zaprt za komentiranje.