POZOR – lažnivka, kradljivka apartma Bianca KP, lastnica Poles Kadič Suzana
Hvala za informacijo, definitivno ne bomo šli nikoli v ta apartma. Boni so povsem enakovredni denarju, saj vsi ponudniki dobijo dejansko denar in ne bone. Mi smo bili sicer v Portorožu in zelo zadovoljni, vse korektno in ok. Bo pa še zanimivo kako bodo ponudniki apartmajev na obali tenko piskali drugo leto, če Korona še vedno bo, bonov pa ne bo 🙂 tujcev pa tudi še vsaj nekaj let ne v takem številu, kot lansko leto.
Bla bla bla.
Ni možnosti komentiranja na Bookingu, to ti pove vse.
Ne nabijaj. Lastnica je lahko vesela, da ni naletela na kakšnega, ki bi jo na licu mesta naučil kozjih molitvic. Tudi slike na Bookingu povedo marsikaj. Mene pravzaprav čudi, da je avtorica najela tole luknjo, kjer se lepo vidi, da gre za studio apartma in ne za enosobnega. Že na podlagi tega lahko sklepaš, da gre za svinjarijo.
Tistih 100€ je najbrž takoj pognala in zato si je zato izmislila zgodbo o brisačah in posteljnini.
[/quote]
A sem prav razumela?! Piše vam na bookingu opis IN KVADRATURA. Vam ni všeč in vseeno KORISTITE zadevo, ki vam ni všeč?! Wtf? Jaz se tisti moment obrnem in zahtevam denar nazaj.
Teslo, boni nimajo nobene veze, ta lopovska dihurka trži 16 metrsko luknjo tudi brez bonov. Daj nehaj onanirati nad boni (ja, saj vemo, da ti niti z boni ne moreš na dopust, ker nimaš 5 EUR za kruh in se tepeš s podganami v svojem kevdru) in se malo zamisli.
[/quote]
Onaniranje z boni, tepež s podganami v kevdru? Sem se nasmejala do solz. No, imaš vsaj smisel za humor. 🙂 S tem si me spomnila na neko izkušnjo.
Dve leti nazaj sem preko bookinga rezervirala nočitev v apartmajčiču, v Ljubljani, ki je bil podoben “kevdru” , kot se je kasneje izkazalo. Ne morem rečt sobica, kar je v resnici bila, ker je noter imela prigrajeno kopalnico in nek kos pohištva, ki naj bi bil kao kuhnjič. Ni šans, da se v kopalnič stlači noter malo močnejša oseba in ni šans, da si v kuhnjiču skuhaš več kot makarone ali kofe. Ne gre. Notri je nepopisno smrdelo po mešanici gnilega zelja in posranih otroških plenicah, verjetno zaradi sifona. Postelje ni bilo. Nek mini kavček za raztegnit, ki ga je lastnica verjetno kupila za 5€ prek bolhe ali pa prek podarim spletne strani. Katastrofe se ni dalo predvidet, ker je bilo fotografirano s takih kotov, da te je pošteno zavedlo. Da se zaračuna dodatnih 15€ za čišenje ni bilo nikjer omenjeno. Lastnica je bila sila ponosna nase, to se ji je videlo na obrazu, ker je imela fletek v samem centru LJ in se tudi ona zdaj lahko gre biznis. Ta kevder sem morala vzet, ker sem nujno rabila samo prenočit. Bilo je pozno in nisem imela časa iskati dalje. Edino glede cene za čiščenje sem se nakuhala, da ne bom plačala in je nejevoljno popustila. Tako ali tako nisem mogla spati zaradi presunljivega smradu in jeze, ker me je nekdo gladko okrog prinesel. Jbg, šola za drugič!
Se strinjam s tabo, ne moreš verjet kaj vse ljudje tržijo in iztržijo.
Onaniranje z boni, tepež s podganami v kevdru? Sem se nasmejala do solz. No, imaš vsaj smisel za humor. 🙂 S tem si me spomnila na neko izkušnjo.
Dve leti nazaj sem preko bookinga rezervirala nočitev v apartmajčiču, v Ljubljani, ki je bil podoben “kevdru” , kot se je kasneje izkazalo. Ne morem rečt sobica, kar je v resnici bila, ker je noter imela prigrajeno kopalnico in nek kos pohištva, ki naj bi bil kao kuhnjič. Ni šans, da se v kopalnič stlači noter malo močnejša oseba in ni šans, da si v kuhnjiču skuhaš več kot makarone ali kofe. Ne gre. Notri je nepopisno smrdelo po mešanici gnilega zelja in posranih otroških plenicah, verjetno zaradi sifona. Postelje ni bilo. Nek mini kavček za raztegnit, ki ga je lastnica verjetno kupila za 5€ prek bolhe ali pa prek podarim spletne strani. Katastrofe se ni dalo predvidet, ker je bilo fotografirano s takih kotov, da te je pošteno zavedlo. Da se zaračuna dodatnih 15€ za čišenje ni bilo nikjer omenjeno. Lastnica je bila sila ponosna nase, to se ji je videlo na obrazu, ker je imela fletek v samem centru LJ in se tudi ona zdaj lahko gre biznis. Ta kevder sem morala vzet, ker sem nujno rabila samo prenočit. Bilo je pozno in nisem imela časa iskati dalje. Edino glede cene za čiščenje sem se nakuhala, da ne bom plačala in je nejevoljno popustila. Tako ali tako nisem mogla spati zaradi presunljivega smradu in jeze, ker me je nekdo gladko okrog prinesel. Jbg, šola za drugič!
Se strinjam s tabo, ne moreš verjet kaj vse ljudje tržijo in iztržijo.
[/quote]
Nakladaš!
To poletje smo bili v enem njenih apartmajev (Oljka v Kopru, če se ne motim). Apartma je glede na ceno prava luknja – omet odpada, omare so polne smrdljive posteljnine, vso pohištvo je razpadajoče. Ampak to bi bilo še vse nekako sprejemljivo, ker gre za bone, če ženska ne bi vsem, ki smo dopustovali v apartmaju, brez naših podpisov pobrala vse razpoložljive bone. Prijavili smo jo na inšpekcijo, čemur so sledile grožnje in osebni napadi preko maila. Upamo, da se zadeva uredi, naj pa to služi kot opozorilo drugim, da naj ne hodijo v apartmaje, ki jih ima Suzana Poles v lasti.
Forum je zaprt za komentiranje.