Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek POZOR – lažnivka, kradljivka apartma Bianca KP, lastnica Poles Kadič Suzana

POZOR – lažnivka, kradljivka apartma Bianca KP, lastnica Poles Kadič Suzana

Prejšnji teden sem dopustovala v apartmaju:
https://www.booking.com/hotel/si/apartment-bianca.sl.html?sid=a9ec5f420da3e73b226c3faaa876f008;room1=A{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2CA;tab=4;wrlogin=1;type=total;=;sb_price_type=total;dist=0;label=gen173nr-1DCAsoywFCEGFwYXJ0bWVudC1iaWFuY2FII1gEaMsBiAEBmAEjuAEXyAEM2AED6AEB-AECiAIBqAIDuALD_436BcACAdICJDI4ZTY0YWU0LWVlYTctNGVkZC05OWEwLWRlNGViOWVjYWEzY9gCBOACAQ;auth_success=1#availability

Ker sem plačala z boni, sem morala stvari urejati direktno pri lastnici, zato na booking.com ne morem podati mnenja, pa bi ga še kako rada, kajti ta ženska ni normalna. Plačala sem ji varščino 100 evrov za 3 dni. Danes je en teden, odkar sem jo kontaktirala, obdolžila me je kraje 3 brisač (lepo prosim, brisače smrdljive, samo za stopit gor po tuširanju), hvalabogu smo imeli s seboj svoje. Obdolžila me je tudi zažiga posteljnine.
S tem, da ko smo prišli, je bil apartma odklenjen, ključ od znotraj v ključavnici, ko smo šli, sem ga morala vrniti na recepcijo bližnjega hostla, kjer sem urejala prijavo.

Pomanjkljivosti, kljub označbam, kaj vse premore apartma:
– nedostopen WI-FI (to bi se verjetno dalo urediti, ampak, ker imam dovolj zakupljenih podatkov, se zaradi tega nisem vznemirjala);
– v zelo majhni kopalnici raztegnjeno stojalo s sušečimi se SMRDLJIVIMI posteljnimi pregrinjali in brisačami očitno od prejšnjih najemnikov (če je bilo to oprano s praškom, sem bicikel);
– v tuš kabini je, ko si potegnil vodo v wc-ju, udarilo ven iz odtoka (raje ne razmišljam kaj);
– v predalu umazani krožniki;
– zelo neudobna ležišča
in še in še bi lahko naštevala…

Edino, kar pa lahko pohvalim pa je klima, ki nam je prišla še kako prav, saj bi bilo v zgornjem nadstropju brez balkona (kljub sliki z balkonom) nevzdržno vroče.

Upam, da vas čimveč prebere in se ne nasankate tako kot jaz. Ker imam možnost izkoristiti pravne nasvete, razmišljam o nadaljnem postopku.

Skratka, od takrat se mi ne javlja več.

Naslednjič v prisotnosti lastnice poslikajte, v kakem stanju ste prevzeli apartma.
Sicer pa se obrni na inšpektorat. Aja, wi-fi bi moral delati brezplačno, vsaj tako piše na bookingu.

Naredila si največ, povedala si po pravici in resnico, vsi vemo kam ne !

Se bom obrnila…
Za drugič bom vedela, kako in kaj, saj pravim, da je bil apartma odklenjen in je lahko vsak hodil not in ven.
In ona je komunicirala preko čistilke, baje ji je čistilka povedala, da manjkajo brisače in o zažgani posteljnini:-(((

Se bom obrnila…
Za drugič bom vedela, kako in kaj, saj pravim, da je bil apartma odklenjen in je lahko vsak hodil not in ven.
In ona je komunicirala preko čistilke, baje ji je čistilka povedala, da manjkajo brisače in o zažgani posteljnini:-(((
[/quote]

Samo res, kakšni obupanci gredo krast te brisače in posteljnino… Ko pa te zadeve dobiš lepe že napol zastonj… postalnina v Lidlu je 17 evrov bila, sem jo ravno gledala, pa še precej lepa…. lepša kot jih dobiš po apartmajih.
Brisače so pa še cenejše.

Samo res, kakšni obupanci gredo krast te brisače in posteljnino… Ko pa te zadeve dobiš lepe že napol zastonj… postalnina v Lidlu je 17 evrov bila, sem jo ravno gledala, pa še precej lepa…. lepša kot jih dobiš po apartmajih.
Brisače so pa še cenejše.
[/quote]

V snu mi ne pade kaj takega na pamet. Me zanima, al to samo pri Slovencih, ki plačamo z boni prakticirajo:-(

V snu mi ne pade kaj takega na pamet. Me zanima, al to samo pri Slovencih, ki plačamo z boni prakticirajo:-(
[/quote]

Glej verjamem, požrešna lastnica pač išče izgovore, da pride do tvojih 100 evrov, čeprav na nepošten način. Vprašaj na policijo kako je s tem pa še na kakšen drug uradni organ, ker to je za moje pojme kraja denarja. Mislim,da bi ti morala krajo, ki ti jo očita (in z njo opravičuje zadržanje tvojih 100 e) dokazati. res obrni se po nasvete kaj in kako nadalje ukrepati. sicer pa za ostale,da se ne nasankamo hvala,da si napisala, prav je tako. Naj se jasno ve kateri lastniki app niso pošteni.

Pokliči policijo in jo prijavi! Gre za krajo denarja!

Hvala za info. Sem videla tudi na bookingu, da ima negativno oceno.

Zgoraj opisani dokumenti urejajo, kako morajo potekati in izgledati stvari v turizmu. Če ne, zahtevaš, da se stvari uredijo.

Hvala za info. Sem videla tudi na bookingu, da ima negativno oceno.
[/quote]

Ja ima.
Jasno ima napisano, da je vsega skupaj 16 m2, komentar pa, da je tole malo.

Ja ima.
[/quote]

Uf, da bi imela omogočene komentarje na bookingu, verjemite, da baba enkrat ne bi več oddala apartmaja. Ne gre za 100 evrov, gre za čast in princip. Bo že videla, s kom se heca.

Ja ima.
[/quote]

objavljeno ima eno spalnico in raztegljiv kavc… app, ki ga oddaja nima spalnice – ampak je tip app studio – to pomeni vse v enem prostoru – da gre za en prostor se vidi, če dobro pogledaš, na sliki, kjer je slikan kavč z mizico in se vidi okvirje postelj. Torej očitno laže – ona bi morala napisati da oddaja app studio, ne pa app s splalnico in raztegljivim kavčem, saj app spalnice nima.

Avtorica teme – na policijo se obrni nujno. Gre za princip ja, da se tako z gosti ne dela, za poštenje in fer odnos, pa tudi 100 evrov, ne pobira jih nihče po cesti, pošteno si jih zaslužila in ni prav,da si jih nekdo z lažjo in krajo prisvoji.

Kure se kavsajo!

Daj bodi vsaj ti toliko karakter in povej še ti kdo si, če že javno serješ po nekom.

Daj bodi vsaj ti toliko karakter in povej še ti kdo si, če že javno serješ po nekom.
[/quote]

a podpiraš krajo mogoče? je že prav da se je oglasila in povedala izkušnjo. sti ti mogoče ta lastnica, ki potem napadaš, ker si je nekdo upal povedati kaj in kako se počne v teh app?

a podpiraš krajo mogoče? je že prav da se je oglasila in povedala izkušnjo. sti ti mogoče ta lastnica, ki potem napadaš, ker si je nekdo upal povedati kaj in kako se počne v teh app?
[/quote]

Seveda ne podpiram kraje. Mene zanima resnica. Vendar si mislim svoje o osebi, ki anonimno in mirno dreka čez druge. Daj imej jajca in pogumno stoj za svojimi izjavami! Drugače ti eno figo verjamem. Srat iz teme je najlažje, a ne?

Bomo pazili, ne bomo vnovčili smrdljivih bonov in problem rešen. Jaz se bom prispeval k zadolževanju države.

Seveda ne podpiram kraje. Mene zanima resnica. Vendar si mislim svoje o osebi, ki anonimno in mirno dreka čez druge. Daj imej jajca in pogumno stoj za svojimi izjavami! Drugače ti eno figo verjamem. Srat iz teme je najlažje, a ne?
[/quote]

A na bookingu, kjer so mnenja imaš tudi polna imena? Nimaš – a tudi tam tako napadeš vse, ki napišejo svoje mnenje in lastnike portala, kako to omogočajo sra.nje po oddajalcih? ne, tam ne. samo tukaj te zmoti. jaz si vedno po vsem prebranem ustvarim svoje mnenje – pa naj bo mnenje tu ali na bookingu – … in če pogledam na booking, kako lastnica zavajajoče oglašuuje svoj app – potem je že nekaj ta tem,da poštena ravno ni in da hvata krivine. tako,da avtorici teme verjamem in ji svetujem naj se obrne na policijo.

[/quote]

Zakaj bi povedala? Ali avtorica goljufa in krade? Saj bo povedala pristojnim organom, meni to zadostuje.
Mi povprečni gostje ne računamo na goljufijo, niti je ne prepoznamo pravočasno.
Ključ na notranji strani apartmaja- meni bi se še fino zdelo da mi ni treba v tej vročini hodit po ključ. Na kraj pameti mi ne bi prišlo da je del premišljene prevare ključ in akontacija 100€.

[/quote]

Očitno si v navezi z lastnico. Ne vem, zakaj bi ti bilo sicer v interesu zagovarjat očitno goljufijo potrošnikov, na katero je avtorica HB opozorila. Premalo je tega! Kako pa naj sicer izvemo???
Če gre za neosnovano blatenje, ima lastnica apartmaja vso pravico zadevo prijavit na policijo, ki bo izvohala avtorico in jo kazensko ovadila. Naj izvoli! Pa je seveda ne bo, ker ve, da je packa. Tile boni so naplavili vse sorte.

Očitno si v navezi z lastnico. Ne vem, zakaj bi ti bilo sicer v interesu zagovarjat očitno goljufijo potrošnikov, na katero je avtorica HB opozorila. Premalo je tega! Kako pa naj sicer izvemo???
Če gre za neosnovano blatenje, ima lastnica apartmaja vso pravico zadevo prijavit na policijo, ki bo izvohala avtorico in jo kazensko ovadila. Naj izvoli! Pa je seveda ne bo, ker ve, da je packa. Tile boni so naplavili vse sorte.
[/quote]

točno tako. Pa še – če bi res šlo za krajo najemnikov app bi jo morala že lastnica takrat prijaviti na policijo – to če bi bila poštena. Pa tega ni storila. In avtorica teme jo lahko ne samo prijavi zaradi kraje denarja, ampak tudi krive obdolžitve kaznivega dejanja.

A spet lenuhi iz javnega sektorja in socialci vodite gonjo proti zasebnemu turističnemu sektorju, ki pošteno dela, gara in plačuje davke za vas?

[/quote]

Avtorica je znana lastnici apartmaja. Vse podatke se napiše na obrazec ob koriščenju bonov, tudi DŠ.
Bravo avtorica, ne odnehaj.
Še vprašanje Ali je običajno da daš varščino za tri dni spanja?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close