POZOR – DELAVSKA HRANILNICA
Bodite previdni vsi tisti, ki plačujete položnice pri Delavski hranilnici Maribor. Oni namreč opravljajo delo bivše “mestne blagajne”, torej plačilo položnic brez provizije. Imam navado, da si vse položnice seštejem in imam točen znesek kolikor bom morala plačat. Pa se mi je že nekaj mesecev dogajalo, da je bil končni znesek vedno za dober euro višji kot po mojih izračunih. Se mi je zdelo malo čudno, da se vsak mesec zmotim ampak potem nisem razmišljala o tem. Včeraj pa spet. Pa mi je bilo vsega dovolj in grem pogledat odrezke. In seveda. Pri položnici Uprastan so računali provizijo, čeprav je ne bi smeli.
Ko jih po dveh dneh končno prikličem na telefon in obrazložim situacijo, mi naveličan in brezvoljen ženski glas odgovori: lahko, da smo se zmotili, kaj naj vam drugega rečem!
Brez opravičila, brez ponudbe, da vrnejo denar, brez vsega.
Zato….bodite previdni in preverite vse.
Gre za DH Maribor, Kardeljeva cesta!
Kaj bom s trajnikom, če nimam rednih prihodkov? Ravno tako bom morala v vrsto in čakat na banki, da bom najprej položila denar. Brez veze.
In kot sem rekla, dopuščam možnost (čeprav ne verjamem), da se je zmotila. Malo čudno, a ne, da so se motilo kar nekaj mesecev, enkrat eden, drugič drugi. Ampak, da ne premore enega opravičila (ena beseda) in da ji ni bilo jasno, zakaj zahtevam preveč plačan denar nazaj, je pa preveč za moje pojme, žal.
Tista starejša ni bila, ker je očitno na dopustu, je že nekaj dni ni, po glasu sodeč bi rekla, da je bila ena mlajša blondinka….
http://www.maribor.si/podrocje.aspx?id=721
je očitno – torej, če je na položnici zaračunana provizija, pa skladno z objavo, ne bi smela biti, pojdi nazaj in zahtevaj denar nazaj. Pokaži jim tole sp. stran
Provizija je za nekomitente pod 60 c.
Razen, če imaš zneske nad 400 €.
Če sem prav naračunala, bi moral za 1 € provizije biti znesek nad 600 €.
Mislim, da bi bilo bolj smiselno, da bi skušala kaj narediti na nižjem znesku same položnice.
Pa v miru si privošči brezplačno kavico ali dve, ki ti jo DH časti ob vsakem obisku.
Forum je zaprt za komentiranje.