Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice poznavalci pomagajte

poznavalci pomagajte

Iščemo lep ktaj za dopustovanje med 6. in 17. avgustom. Smo družinica z 2-letno punčko. Želimo si mir, zelenje, petje škržatov, lepo prodnato ali mivkasto plažo po možnosti s senčko. Apartma do 40€ na dan za 2 osebi. Imeli smo varianto na Silbi, pa se nam je izjalovila, ker nisva dobila dopusta v juliju :-(.
Če imate kakšno idejo glede kraja,kakšno priporočilo za apartmaje… Vem, da smo pozni!
Hvala vsem!

jaz sem rezerviral za 40 EUR na otoku pašman (kraj Kraj). 2 odrasla in dva majhna otroka. Apartma ima dve spalnici, dnevno sobo skupaj s kuhinjo in jedilnico… plaža je mivkasta .Mi ravno končamo v začetku avgusta, rezerviral sem pa ta teden…samo termin za nami je še frej od treh apartmajev

00386915099271,branko kanceljak.še en pašman,hiška lepa,plaža takoj zraven,mivka,senčka,kamin zunaj za žar,izven mesta,skratka lepo,cen nevem,ker smo mi hodili leta nazaj dol,je pa ok,čisto,urejeno.pokliči,mogoče se tud kaj najde.je pa to tkon,oz.izven tkona,zvečer je fajn sprehod cc 1km do “mesta”.za punčko je tud travca zunaj ,se lahko igra,pa pot ni prometna,ker je to na koncu otoka.pozdrav

Živjo tedibear!
Tudi mene zanima Pašman. Ali je možno dobiti o apartmaju več informacij (telefonska) ali celo kakšno sliko (moj mail je v glavi)?
Najlepša hvala in lep pozdrav!
miska

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close