Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice poznate ta hotel v Tuniziji?Izkusnje??

poznate ta hotel v Tuniziji?Izkusnje??

TUNIZIJA, HOTEL EL MOURADI MENZAH, all inculsive,odpravili bi se sem,je ze kdo bil v tem hotelu-kako je?LP

Srakoper ga pozna 🙂

Seveda ga poznam! Huda luknja. Ščurke človek še kar prebavi, če je smetišnica v sobi in jih lahko zmečeš čez balkon v bazen, tudi miške in podgane smo prešteli na prste ene roke. Ampak hrana, ta zajebana afriška hrana. Vsak dan je v hotelu zmanjkalo skoraj vsega in potem so nam dali naslove lokalcev in rekli naj gremo kar tja in je isto all ikulziv-pač uno ko lahko vse poješ. Seveda pa priporočam ta hotel, ker ima čiste brisače (manjše perejo dvakrat dnevno, večje samo na izpostavljenih mestih). Vlakec do plaže je pokvarjen, je pa zdaj označeno z oranžnim štrikcem in vsak gost dobi karabin s številko da se lahko vpne do plaže.
Če te še kaj zanima pa kar vprašaj!

:))))))

najprej lp,na tale forum pisem prvic in ne vem,kaj naj si ob takem komentarju mislim..Je tole provokacija ali ne-ker moram danes vplacati aranzma in ni spet tako poceni,me zanimajo resna mnenja in odgovori,zato me zanima,ce je temu “srakoperju” za verjet..LP

jas sem tudi bla v tuniziji v enem drugem hotelu, pa me je zjutraj prav tako na wc-ju prestrašil ščurek. kaj hočeš, to je afrika, navajeni so malo drugače kot evropejci, drugače pa so se pri hrani v tem hotelu kar potrudili, je blo za jest v primerjavi z hotelom v soussu

100 in 1x je bilo že napisano, da vprašanja o agencijskih aranžmajih in all inclusive in podobnih zadevah spadajo na forum “kam in kako na počitnice” in ne na izkušnje na potovnjih…

Tako je sbon. Ampak se ne prime zadeva:)

oj,
ravnokar smo se vrnili iz Tunizije in bili v tem hotelu, ne it, to je vse kar ti lahko v kratkem rečem, bolje, da ne napišem vsega, kar sem doživela, kontaktiraj me na privat mail
luka.levacicafnaguest.anres.si

No potem je tako kot sem jaz opisal:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close