Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek poznate Srđana Miladinovića

poznate Srđana Miladinovića

Ja, ja, natürlich!!!

koliko je cena za obisk pri njemu lepo prosim za odgovor 😉 se mi zdi še najbolj vredu oseba in kam morš pridt to na obisk hvala

In Celje, Ljubljana, Maribor…
Pokličite št. 041 402 370 in se lepo zmenit za vse (cena, obisk…).
Vse ki imate težave priporočam: Obiščite ga! Res je dober, najboljsi!!! LP

Če bi bio toliko dobar i pošten nebi imao cenu…Po navadi tisti kateri želio pomagati ne računajo, ampak rečejo koliko daš od srca i svojih možnosti.Ne rečem da ni dobar i da nezna sama sam ga tudi obiskala.Cena bi se zdi da je dosti visoka.Lep pozdrav.

Če ste velika cena za plačilo in rešiti vaš problem vedno, tako da ne iščejo pomoč iz Srđana ali drugih jasnovidec. LP

Spoštovana ga.Mara lepo in prov da ga hvalite ker tudi vi imate koristi od tega.

Da je! Jaz sem poslušala njegove nasvete in živim dobro. Torej lepo!
Obiščite ga, in se sami prepričajte. Jaz sem vesela in zadovoljena! 🙂

In ker redno spremljam komentarje in tudi redno obiskujem gospoda sem seveda tudi njegov pravnik, sem bil preprićan da je res gospa Mara pisala na forum ,ker je pa moja radovednost večja kot bi si kdo mislil sem jo tudi vprašal.
Gospa je zaćudena kdo se podpisuje pod njenim imenom ker ona namreč ne piše in tudi čita ne ker ji je nesmiselno se ukvarjat s takimi in drugačnimi vprašanji in odgovori., Zadeva se bo raziskala.

Kdor je to pisal pod njenim imenom naj se zamisli………….Tudi to je čar življenja lep in miren vikend vsem

Torej, kako je Srdjan na svetu?
Koliko Janez, Mitja, Tea, koliko Mara K L tudi?
Nonsense …
Lep in miren teden vsem!
Bo uporabil psevdonim tudi v prihodnje… če nekdo ne razjezi…
čudežno

In spet in spet spremljam oddajo g. Srđana še vedno trdim da je najboljši in tudi to lahko povem da gospa Mara kl ni ta katera dela z njim,ker gospa je slovenka kdor pa to piše pa naj ga bo sram ker se v njenem imenu predstavlja.Vsak pameten lahko razbere kaj in kako.HVALA SRĐANU ZA NAPREDEK V MOJI HIŠI.Priporočam vsakemu kateri verjame in dela po njegovih navodilih trdim da bo uspel tako kot jaz…….

Pozdravcke vsem in pozitivno naprej

Dragi obiskovalci foruma.Sem zelo odločno se odpravil, da vam napišem par oblik naše človeške kulture. Ker sem pristaš nekaterih stvari katere nam vsem skupaj ne bodo jasne nikoli, vam samo povem kaj vse dela naša človeška hudobija,(foušija) po domače ali ljubosumje, pojedli bi eden drugega če bi lahko………Je res??????????Zato dragi prijatelji poglejmo vsak pred svoj prag ne naprezajmo se z škodoželjnostjo in neumesnimi komentarji drugim ni važno komu in zakaj Če ne bomo pomagali eden drugemu tudi škoditi ni lepo.Če pa kdo nima kaj bolj pametnega počet kot pisati take in drugačne neumesne komentarje in zgubljati čas tu na računalniku naj gre raje pomagat bolnim,onemoglim in podobnim pomoči potrebnimm.Vsak ima svoj posel, če želi da pomaga drugim na bilo kakšen pameten način in ne kazati v javnosti svojo škodoželjnost in podobne negativne energije.Vsak odloča o sebi in vsak mora razčistiti pri sebi da se razumemo.Obenem povem samo to, da sem zadovoljen z pomočjo g.Srdjana.in se mu zahvalim .Kolikor sem osveščen on tega ne gleda in ga tudi ne zanima.Upajmo da bo kaj dežja in po vsakem dežju posije sonce.Pozdrave Samo iz Grosuplja

Najbolji jasnovidec definitivno!

Ja tudi jaz sem presenetljivo zadovoljen .Vedno sem bil skeptik ,Sedaj po obisku pri Srđanu si upam trditi da energijo ki jo ima gospod in sposobnost ne more prekašat nobena vedeževalka na karte in še kako drugače…..kdo drug.To je resnična jasnovidnost,Srđan čestitam vam in hvala za vse..

Ta človek dela čudeže!

Pogrešam g,Srđana že neki časa ga ni na tv netu.Kaj se dogaja, lep pozdrav.

Hani hani, obisci link: http://balkansko-oko.net/

LP

hani in ostali če toliko sledite bi mogli vedeti da sedaj dela ob torkih ob 22 uri na tv net in seveda tudi na Hajat

Pozdrav!
Gledala sem gospoda na tv Net.Nimam besed samo mislim da kaj podobnega in boljšega ni.
Po obisku vam javim kako in kaj ,ker 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ga bom obiskala.Tudi nocoj sem sledila njegovo videnje na tv Hayat in kolegico nahecala da ga je klicala,seveda dobila vezo in ostale obe šokirane da brez vsakih pripomočkov je Srđan povedal vse tako kot je v resnici.Vsaka mu čast.Naročila sem se na obisk pri gospodu samo priznam, da me je malo strah.Eh bomo videli.Upam in vem da mi ne bo žal,da naredim ta korak v življenju saj težave se mi kar kopičijo..

Lp Ljerka

Pa da, Srđan je najboljši!!! In kaj ste pričakovali???

Bila na obisku pri g.Srđanu.Res je” Kapo dol ” res tako kot se obljubila da vam povem kako sem premagala strah.Gospod je unikat takoj je ugotovil kako me je bilo strah in kako sem ga klicala vse tako kot bi mu kdo sofliral je povedal vse o mojem življenju.Zelo sem vesela in zahvalna da sem tudi ta korak v življenju uspela napraviti.Hvala tudi njegovi kolegici Mari katera je polna energije in zelo prijazna.Temu se reče pravi tim.Še ga bom obiskala in tudi priporočam obisk pri njemu.

Lp Ljerka

Dragi prijatelj!
Mir Božji Hristos se rodi!!!

Sve lepo u Novoj 2014 i zahvaljujem za vašu pomoč.Se vidimo………….Marko

Dragi Marko,

Mir Božiji – Vaistinu se rodi!!!

SRĐANE VSAKA TI ČAST TI SI STVARNO CAR

Najbolji si nek se zna!!! 😉

Sonce a res imate tko dobre izkušnje,da lahko rečete
da je najboljši.Lep pozdrav…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report