poznate Srđana Miladinovića
Joj po dolgem času sem ponovno obiskala g.Srđana ker sem bila z prvim obiskom izredno zadovoljna človeku nikoli ne zmanjka vprašanj in problemov.Rešiš ene pridejo drugi vedno je tako v življenju in ker mi je gospod že prvič pomagal premostiti velike prepreke in izgube ter dal nasvete,voljo in moč vse to premagati ter z njegovo močjo stvari postavil na svoje mesto sem obvezno ga zopet poklicala in obiskala minilo je dva meseca odkar sem iskala pomoč in zopet moram potrdit njegove napovedi in se zahvaliti za to kar je videl in seveda se odločil da mi bo pomagal je USPELO.G.SRĐAN HVALA VAM IN HVALA TUDI NJEGOVI PRIJAZNI GA.MARI.Še vaju bom obiskala tudi če ne bo problemov si kar človek napolni akumulator in potem gre vse lažje.To so moje izkušnje.Vesela in zadovoljna štajerka…………
Joj po dolgem času sem ponovno obiskala g.Srđana ker sem bila z prvim obiskom izredno zadovoljna človeku nikoli ne zmanjka vprašanj in problemov.Rešiš ene pridejo drugi vedno je tako v življenju in ker mi je gospod že prvič pomagal premostiti velike prepreke in izgube ter dal nasvete,voljo in moč vse to premagati ter z njegovo močjo stvari postavil na svoje mesto sem obvezno ga zopet poklicala in obiskala minilo je dva meseca odkar sem iskala pomoč in zopet moram potrdit njegove napovedi in se zahvaliti za to kar je videl in seveda se odločil da mi bo pomagal je USPELO.G.SRĐAN HVALA VAM IN HVALA TUDI NJEGOVI PRIJAZNI GA.MARI.Še vaju bom obiskala tudi če ne bo problemov si kar človek napolni akumulator in potem gre vse lažje.To so moje izkušnje.Vesela in zadovoljna štajerka…………
Nisem še bil pri njemu, mu vrjamem in si zelo želim srečanja z njim.
Res je, ni cene kolko stane obisk pri njemu, kolko ti lahko pomeni in ti spremeni življenje.
Ljudje plačujejo 600€ ali še več za pogovor po tel. za prazen nič. Bom ob priliki ga obiskal,
ker si moram spremenit življenje za 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} in mislim da z njegovo pomočjo mi lahko uspe in mi nebo
težko dat kakšnih par € za spremembo mojega življenja.
Je pa res da, kdor ne vrjame v njega in piše negativne stvari o njemu,
boljše da se zadrži z takšnimi ne spodobnimi besedami in ni lepo, da ga nekdo tako blati in pljuva po njemu. Negativne ljudi bo spoznal pri obisku in mislim da bo tudi takšen kar plačal in tudi prav, da negativci plačajo duplo za njegovo radovednost, da gredo k njemu zaradi radovednosti ne pa za pomoč in nasvet.
Lp. Bliski
Zdravo,
Zjutraj sem se zbudil z bolečino v desnem stopalu. Pač nič hudega sem mislil. Ko pa sem hotel hoditi, nisem mogel stopiti kot je bilo treba. Sedaj imam bolečino že cel dan. Bolečina, če pritisnem je točno pod blazinico skoraj na sredini stopala. Skoraj ne morem hoditi !!! oz. hodim kot v gipsu
Ali kdo ve kaj se mije to zgodilo ?
srdjan je meni pomagao i rekao dva puta istinu ja bih ga jos jednom zamolio ne mogu da ga nadjem nikako ni po jednim brojem telefona molio bih da mi neko da broj telefona ili kako mogu da dodjem do naseg spasitelja srdjana miladinovica moj broj telefona +436643168183 ili gsm-savic@hotmail.com
unapred hvala
In tako izpolnil sem si željo in končno obiskal gospoda Srđana.samo to res je dober ne dober svetovni vse mi je uganil in neke stvari katere sem imel zataknjene in se niso premaknile z mesta so se mi sedaj po drugem obisku.Res nimam besed.Gospod HVALA še ga bom obiskal vendar z veliko zahvalo.Vsem ki imate take ali drugačne težave priporočam tako kot so ga meni priporočili obiščite ga .Njemu in njegovi kolegici pa želim da bi ostala taka kot sta.HVALA::::::::::::::::::
Lep dan vsem Bliski
In tako izpolnil sem si željo in končno obiskal gospoda Srđana.samo to res je dober ne dober svetovni vse mi je uganil in neke stvari katere sem imel zataknjene in se niso premaknile z mesta so se mi sedaj po drugem obisku.Res nimam besed.Gospod HVALA še ga bom obiskal vendar z veliko zahvalo.Vsem ki imate take ali drugačne težave priporočam tako kot so ga meni priporočili obiščite ga .Njemu in njegovi kolegici pa želim da bi ostala taka kot sta.HVALA::::::::::::::::::
Lep dan
Forum je zaprt za komentiranje.