poznate občutek?
Upam, da ne bo zvenelo preveč samovšečno, rekel bi, da mi je bila razumljiva, vsaj v tem delu, ko je povedala, da trpi, da jo boli od čustev, ki jih goji do “prepovedanega sadeža”.
Potem so se našli nekateri, ki so jim (očitno) dobro znani taki občutki in kakor se je izkazalo jim seks pomeni največ v odnosu in jim je zelo pomemben, v njem neznansko uživajo in se ga ne bi odrekli niti z najbolj “prepovedanim sadežem”. Ko sem s svojim komentarjem šel v skrajnost teh mesenih užitkov me je Japkica utopila v žilici vode, Spider je še pod vtisom nedeljske maše navrgel nekaj o grešnosti poročenih moških, ravno tako so z njim potegnili multipla nicki in to jim je bil najbolj trden argument zakaj se naj ne bi nihče oglašal v dolini Šentflorjanski.
Še X6 je iz nekega nivoja že davno spregledal mojo prosojnost in mi postavil eksplicitna vprašanja, ki bi lahko bila od nekoga iz nivoja zgolj retorična, ker me itak nima več kaj vprašat, ko me je spregledal……..bla,bla,bla.
Avtorica pa sploh ni pisala o seksu ampak o svojih čustvih, ki jo navdajajo ob “prep.sadežu”
O čustvih!
Vsi razni jeba*chi obeh spolov pa navalili na seks in kako se do njega pride, kako je dober, neškodljiv, kako je vreden vsakega greha, tudi “izgon iz raja” ni ovira, ker NORMALNA ženska to najbolj rabi in tega se ne sme odreč…..
No, sedaj smo še izvedeli, da jo je strah kaj ji bo družba rekla zaradi tega, ker se dva mlada(+-) iz te družbe menda ne bi smela dobivat….
Stasssa upravičeno te je lahko strah, če je vajina družba vsaj malo podobna tej tu na forumu, tvegata, da vaju bodo v realnosti sežgali na grmadi, ker si dovolita imet tako strastna čustva, da boli…. ;)[/quote]
Bom poskrbela, da nikoli ne bodo izvedeli.
Upam, da ne bo zvenelo preveč samovšečno, rekel bi, da mi je bila razumljiva, vsaj v tem delu, ko je povedala, da trpi, da jo boli od čustev, ki jih goji do “prepovedanega sadeža”.
Potem so se našli nekateri, ki so jim (očitno) dobro znani taki občutki in kakor se je izkazalo jim seks pomeni največ v odnosu in jim je zelo pomemben, v njem neznansko uživajo in se ga ne bi odrekli niti z najbolj “prepovedanim sadežem”. Ko sem s svojim komentarjem šel v skrajnost teh mesenih užitkov me je Japkica utopila v žilici vode, Spider je še pod vtisom nedeljske maše navrgel nekaj o grešnosti poročenih moških, ravno tako so z njim potegnili multipla nicki in to jim je bil najbolj trden argument zakaj se naj ne bi nihče oglašal v dolini Šentflorjanski.
Še X6 je iz nekega nivoja že davno spregledal mojo prosojnost in mi postavil eksplicitna vprašanja, ki bi lahko bila od nekoga iz nivoja zgolj retorična, ker me itak nima več kaj vprašat, ko me je spregledal……..bla,bla,bla.
Avtorica pa sploh ni pisala o seksu ampak o svojih čustvih, ki jo navdajajo ob “prep.sadežu”
O čustvih!
Vsi razni jeba*chi obeh spolov pa navalili na seks in kako se do njega pride, kako je dober, neškodljiv, kako je vreden vsakega greha, tudi “izgon iz raja” ni ovira, ker NORMALNA ženska to najbolj rabi in tega se ne sme odreč…..
No, sedaj smo še izvedeli, da jo je strah kaj ji bo družba rekla zaradi tega, ker se dva mlada(+-) iz te družbe menda ne bi smela dobivat….
Stasssa upravičeno te je lahko strah, če je vajina družba vsaj malo podobna tej tu na forumu, tvegata, da vaju bodo v realnosti sežgali na grmadi, ker si dovolita imet tako strastna čustva, da boli…. ;)[/quote]
A tebe kakšna preganjavica daje zadnje dni ali imaš le kompleks mesije?
Ne kapiram, v čem je potem problem problem? Ti si njega želiš in on tebe??? Aaa???
Po moje ti je natvezil oz. ti med vrsticami dal vedeti, da bi rad bil samo “f u k-frend”, a ne?
Oz. ti veš, da nimaš kaj več od njega pričakovati, ker te tako ne bo hotel, razen za seks.
In sedaj si naenkrat postala “svobodomiselna”, zagovornica odprtih zvez itd, čeprav to nikoli nisi bila. Namreč v tebi se sedaj tepeta dvoje stvari, – potlačuješ občutke, ki niso zgolj seksualni, ampak si se tudi čustveno navezala na tega tvojega “prijatelja” – to je tista DEJANSKA BOLEČINA! On pa ne, njemu pa je “porivanje” s tabo dovolj. Noče imeti neke “čustvene babnice”, ki bo mu “težila”, saj je lahko fraj… Ti neuspešno poskušaš indoktrinirati njegov mišljenjski nazor “seks brez čustvev”, in tega ne zmoreš, zato to jezo sedaj preusmerjaš na forumu, da potem najdeš grešnega kozla v umetno kreiranih sovražnikih, ki te še oddaljujejo od sebe in od svojih občutkov (moti te morala, določeni ljudi, ki zagovarjajajo koncepte, ki niso skladni s tvojim razmišljanjem, ki pravzaprav ni tvoje, ampak razmišljanje tvojega “prijatelja”: Želiš si razmišljati kot on, da bi ublažila čustvno bolečino, ker si vredna le toliko, kolikor se lahko telesno prodaš – torej odrezana od čustev, da bi te manj bolelo. Ampak v tebi se nabira jeza, ker si odvisna in nezmožna ločiti se od “prijatelja”, ki te uporablja samo za seks, čuti pa ničesar do tebe.
Mogoče je pa bilo tole preveš samovšečno. Po čem lahko sodiš, da si nikoli nismo nekoga tako želeli, da bi bolelo?
Mogoče pa nas ni bolelo samo zato, ker se nikoli nismo zapletali s prepovedanimi sadeži (vsaj nekateri), ampak s tistimi dosegljivimi, kjer se nihče ne rabi skrivat in s tem zadržežvat kakršnekoli bolečine v sebi. 🙂
Zakaj pa ne pojasniš svojih občutkov, da bi še mi vedeli, ali so upravičeni, da bi se lahko tisti, ki bi jih naj “rezali” zagovarjali? Je tebi ok, če te nekdo obtožuje, pa ti ne pove, česa in zakaj je obtožen?
Sicer pa jaz tukaj ne vidim nikoga, ki bi karkoli rezal. Vidim le dva različna svetova. V enem zagovarjajo goli seks kot nekaj občijanega, kjer pa ni prostora za čustva. V drugem pa svet, kjer zagovarjajo seks, kjer so čustva zaželjena.
In na tretji strani je avtorica, ki se gre goli seks, boli pa jo telo (od zadrževanja teh čustev). In te bolečine ji pač nihče ne privošči, čeprav na nek čuden “nerazumen” način to zagovarja. Verjetno je to edina pot, da dobi njegovo naslado, ki se več od tega ne gre. Na koncu pa edino ona ve, kaj čuti, kaj si v resnici želi (kaj ji govori “drugi” glasek v glavi), mi smo tukaj le opazovalci, kritiki.
No ja, dobivam ta občutek prav na podlagi nekaterih odgovorov. Pa naj bo tako: nihče (menda)ni proti temu, da ženska v seksu uživa, vnedar bi ji (po pisanju sodeć) radi predvsem predpisovali kdaj, kako, s kom in v kakšnih primerih naj uživa, vse ostalo pa … no, ne da bi se ji prepovedalo, vendar jo zdaj skušate prepričevati, da želja ni želja, temveč trpljenje ali da si sploh ne želi tistega kar sama pravi, da si želi in na način kot pravi, da si želi, temveč popolnoma nekaj drugega, drugače in na drug način.
No, pa rečimo temu le simbolično rezanje klitorisov.
No, Boom, kaj bi pa ti povedal o njeni “težavi”? :)) Ali boš samo ocenjaval komentarje komentatorjev? 😉
ja, Marko in to precej močni :-))) Glede bolečin pa tudi lahko kaj prebereš med vrsticami, in ne da se le obešaš na besede 🙂 In dajmo zadevo poenostavit: ženska si v tej fazi očitno želi le eno, čemur se z eno besedo reče seks ali (če hočeš) f * u * k. Je to res tako težko prenesti, da si kdaj tudi ženske želijo res samo tega? Morda tudi vaše, če ne v tem trenutku pa morda kdaj v prihodnosti. Česa se v resnici bojite? Da se utegne res kaj takega zgoditi in da morda vi niste/ne boste ravno primerni partnerji za to? Ja, tudi do tega lahko pride in bolj kot vas bo strah, večja je tudi verjetnost, da do tega pride.
Eh, bo treba spet rečt kakšno o Jožefih in Gabrielih.
Boom, ne vem, kje si ti sedaj zaznal strah, čeprav te razumem in morda se je res kdo “ujel” tudi v to, ampak močno dvomim. No, jaz se sklicujem zgolj na njeno “opombo”, ki se nanaša na bolečino. Tebe kdaj boli telo ob svoji dragi? 🙂 Mene nikoli ni bolelo telo. Bolečina namreč vedno opozarja, da nekaj počnemo narobe. A ni tako?
To vidiš samo ti – vse samo in izključno črno belo.
Se spomnim svojega zgodnjega otroštva, ko je bila samo črno bela televizija. Kljub temu, da sem bila res še zelooo majhna se spomnim, da v bistvu tv ni bila črno bela, temveč je imela vmes še nešteto sivih odtenkov. Torej Marko, poizkusi prebrati tisto, kar pišemo, ne pa na vse gledati izključno črno belo. Bog ne daj celo barvno…
Daj ti meni povej ali res ne razumeš ali nisi še nikoli seksal ali pa imaš plašnice? Ali ti je treba narisat, da boš razumel te besede o bolečini? Ali misliš, da je bolečina lahko le bolečina, ko te nekdo okoli kepe ali obstaja še kašna druga ‘bolečina? Ne vem…. razmišljam, kako ti funkcionirajo možgani… Mi boš povedal? 🙂
To vidiš samo ti – vse samo in izključno črno belo.
Se spomnim svojega zgodnjega otroštva, ko je bila samo črno bela televizija. Kljub temu, da sem bila res še zelooo majhna se spomnim, da v bistvu tv ni bila črno bela, temveč je imela vmes še nešteto sivih odtenkov. Torej Marko, poizkusi prebrati tisto, kar pišemo, ne pa na vse gledati izključno črno belo. Bog ne daj celo barvno…[/quote]Japkica, daj namešaj nekaj barv v ta črno-beli svet…. 😉
Daj ti meni povej ali res ne razumeš ali nisi še nikoli seksal ali pa imaš plašnice? Ali ti je treba narisat, da boš razumel te besede o bolečini? Ali misliš, da je bolečina lahko le bolečina, ko te nekdo okoli kepe ali obstaja še kašna druga ‘bolečina? Ne vem…. razmišljam, kako ti funkcionirajo možgani… Mi boš povedal? :)[/quote]
Seveda ti bom povedal Japkica, vse ti bom povedal. 🙂
Seveda sem seksal, pred kratkim. Bilo je strašno strastno, ampak prav nobene bolečine, ne telesne, ne čustvene. 😉 Bolečina se je pojavila le, ko je bilo nekaj tam, pa ni bilo dosegljivo, tisto je bila čustvena bolečina, ne fizična. Okoli kepe sem tudi že dobil, tako da ločim to dvoje.
Torej, kaj si želela povedat? Si želela podati, opisati kakšnega od teh odtenkov sive, ali ne? :))
Daj ti meni povej ali res ne razumeš ali nisi še nikoli seksal ali pa imaš plašnice? Ali ti je treba narisat, da boš razumel te besede o bolečini? Ali misliš, da je bolečina lahko le bolečina, ko te nekdo okoli kepe ali obstaja še kašna druga ‘bolečina? Ne vem…. razmišljam, kako ti funkcionirajo možgani… Mi boš povedal? :)[/quote]
Seveda ti bom povedal Japkica, vse ti bom povedal. 🙂
Seveda sem seksal, pred kratkim. Bilo je strašno strastno, ampak prav nobene bolečine, ne telesne, ne čustvene. 😉 Bolečina se je pojavila le, ko je bilo nekaj tam, pa ni bilo dosegljivo, tisto je bila čustvena bolečina, ne fizična. Okoli kepe sem tudi že dobil, tako da ločim to dvoje.
Torej, kaj si želela povedat? Si želela podati, opisati kakšnega od teh odtenkov sive, ali ne? :))[/quote]
No pa saj jo poznaš… le literarno nisi dovolj bogat (predvidevam ali pa preprosto nočeš in se obešaš na gole besede), da bi razumel kaj pomeni, da boli telo, ko si nekoga želiš. 🙂
Marko jo ravno bere in bi nam lahko prepisal kak odlomek…. 😀 😀
Menda vsebuje knjiga veliko bolečih odlomkov…. :D[/quote]
Zelo dobro. Bo bolj podrobno spoznal literarno izražanje, da se bo manj obešal na besede… ali pa bo naredil recenzijo knjige in poslal avtorju protest. :)))
Marko jo ravno bere in bi nam lahko prepisal kak odlomek…. 😀 😀
Menda vsebuje knjiga veliko bolečih odlomkov…. :D[/quote]
Zelo dobro. Bo bolj podrobno spoznal literarno izražanje, da se bo manj obešal na besede… ali pa bo naredil recenzijo knjige in poslal avtorju protest. :)))[/quote]
Japkica, se mi zdi, da se ti obešaš ne besede, namesto na bistvo. Kaj se sedaj sprenevedaš, če dobro veš, za katero bolečino gre? Zakaj torej nekdo dovoljuje sebi to bolečino? Saj nas večina ve za kaj se gre, le avtorica malo špara pri tem. Sama pravi, da ji je seks dovolj, bolečina pa pravi, da to ni res.
Forum je zaprt za komentiranje.