Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek poznate občutek?

poznate občutek?

[/quote]Je glede seksa je sigurno na boljšem, samo avtorica ni pisala o tem vidiku njenega trpljenja.
Sedaj pa naj vsak presodi kdo je na boljšem in zakaj.
Ne vem a je danes res tako nepomembno s kom se daš dol tudi iz zdravstvenega vidika?
Tisti kondom tudi ne reši vsega. Je res tako luštno, da je tudi ta banalni zdravstveni vidik nepomemben?

ps.
Spet preveč sprašujem, menda ni primerno….. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

To piše nekdo, h kateremu hodijo žene/punce takih, kot si ti, tipu pa rečejo, da so na aerobiki.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ne, daj naju odreši….. :))))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ha, ha, On, Marko, matjazko, vedno zgroženi. Le zakaj?
Mogoče zato, ker so oni menda v srečni vezi, seksajo pa manj kot samski in potem zmerjajo ženske s pocestnicami pa jim deljo moralne nauke.
Srečno vezani in v vsaki taki temi.
Kaj če bi raje kdaj pa kdaj k sebi stisnili svojo ženko namesto, da solite pamet samskim?

Tebi je še marsikaj v zvezi z odnosi fenomen. Meni je tudi vožnja aviona fenomen. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Keeeer?
Se nekdo ki je poročen ne sme z nikomer več pogovarjat razen s svojo ženo in ljudmi, ki jih ona izbere pa še to le toliko dolgo kolikor se njej zdi primerno?
Jaz bi temu rekel bolj posestništvo, lastništvo kot pa nek odnos…..

Vas berem posestnice v celofanu ;)[/quote][/quote]Aha to je razlog, argumentiran…. 😀
Se mi je zdelo :)))

Ne, daj naju odreši….. :))))))[/quote]
A si ti tud na to pomislil? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ti si pa res malce za luno. Kkoliko je danes takih, da so celo življenje z istim spolnim partnerjem? Zelo zelo malo. In zato uporabljamo kondome.
In če te zanima ali je bolje seksat s poročeno ali ne, če si vanjo zaljubljen, ja bolje je seksat. Meni ni bilo nikoli žal, da sva imela razmerje, čeprav sem si želel veliko več, dobil pa le seks, ampak vseeno bolje kot nič. V užitek mi je bilo. Njej pa tudi.

[/quote]Je glede seksa je sigurno na boljšem, samo avtorica ni pisala o tem vidiku njenega trpljenja.
Sedaj pa naj vsak presodi kdo je na boljšem in zakaj.
Ne vem a je danes res tako nepomembno s kom se daš dol tudi iz zdravstvenega vidika?
Tisti kondom tudi ne reši vsega. Je res tako luštno, da je tudi ta banalni zdravstveni vidik nepomemben?

ps.
Spet preveč sprašujem, menda ni primerno….. ;)[/quote]

Tega, zakaj vas domnevno karaketrno perfektne in srečno vezane, tolk zanima spolno življenje samskih žensk, res ne razumem, priznam. racinalna razlaga ne obstaja.

Mogoče ste tem ženskam fauš, ker seksajo več, kot vi v svojih vezah?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Nisem nobene zmerjal s pocestnico, niti se nisem zgražal nad ničemer, najmanj nad avtorico.
Le nekateri jemljete te stvari tako na lahko, kot da bi vrgel še en kamen v vodo.
Ja tudi prav meni zato nič ne manjka.

Sedaj grem pa domov, da preverim kako je Spider opravil tačas, ko sem jaz pisal na mon…..

In veliko je takih 🙂
Poznam par primerov, mož tepčkast, sicer priden,lepo hodi v službo, ne hodi v gostilne, ne hodi okrog, doma pridno čaka na netu, nima realnih prijateljic… žena pa ima ljubimca 🙂
Zelo pogost pojav pri takšnih moških 🙂

To piše nekdo, h kateremu hodijo žene/punce takih, kot si ti, tipu pa rečejo, da so na aerobiki.[/quote]

Seveda ne sodiš med slamo, ti imaš raje šoder, ki ga drugim mečeš v oči. V njem je pa bolj malo zrn, vsaj v tej temi nisem našel nobenega od tebe.[/quote][/quote]
tudi med šoder ne sodim, še manj je na meni da presojam kam ti sodiš, enako velja zate, obstaja pa dejstvo, da nsii sposoben odgovoriti na eksplicitno zastavljeno vprašanje ki se nanaša na to temo, zakaj ne, pa veš samo ti, jaz lahko samo ugibam, neizpodbitno pa je dejstvo, da so te mnogi tu gor spregledali in res si prosojen..pa še enkrat, prosim te, ne vlači me na svoj nivo, imaš pa vse možnosti, seveda če si to iskreno želiš, da preideš na višji nivo
lp

Točno to, nevoščljivost, ker samske uživajo v spolnosti, oni pa furajo virtualni seks, ženke pa nezadovoljene 🙂

Tega, zakaj vas domnevno karaketrno perfektne in srečno vezane, tolk zanima spolno življenje samskih žensk, res ne razumem, priznam. racinalna razlaga ne obstaja.

Mogoče ste tem ženskam fauš, ker seksajo več, kot vi v svojih vezah?[/quote]

Jaz sem bila do 30.tega leta in še nekaj zraven nedolžna. Prepričana sem bila, da seks brez ljubezni z obeh strani, ni ok. In sem zavrnila tudi moškega, v katerega sem bila zaljubljena, ki me je osvajal, vedela pa sem, da ni zaljubljen.
No tako se mi je vedno dogajalo, da me je pecal kak tak, ki me ni zanimal, tisti, ki so bili pa meni všeč, jih pa jaz nisem privlačila. Pa sem bila stara 30 in še nekaj čez pa še vedno nedolžna. Pa sem se zaljubila v moškega, poročenega, ki me je osvajal. Po pravici je povedal, da je poročen, da ima rad ženo, da pa si želi tudi seksa z mano. Nekaj časa sem odlašala potem pa se je zgodilo, razmerje je trajalo par let, dobila sva se tu in tam in bilo je lepo.
Potem pa sem se preselila v drug kraj in se nisva več dobivala, on je sicer še želel, samo jaz nisem bila več za, ker sem spoznala nekoga drugega s katerim sem bila v resnem razmerju (bolj kratek čas). S tistim poročenim sva še danes dobra prijatelja (brez seksa, da ne bo pomote).
Zdaj spet samska že par let in če se bo ponudila prilika za prijatelja z bonitetami, ne bom rekla ne :).

‘preveč bereš’ aka. ‘samskaž’ => moški imamo odličen učinek na slabo žensko razpoloženje! Preveri!

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ha, ha, sami čistuni tu gor :).

Nisva poročena. 🙂
Boli…vas nikoli ni nihče privlačil tako zelo, da je celo telo bolelo od hrepenenja po njem, ki ga lahko odreši le poljub, dotik, seks?
Prepovedan sadež je zato, ker se poznava že dolgo, sva v isti klapi in nama ni do tega, da bi se zvedelo. Ker sva si na jasnem, kaj počneva, ja v bistvu prijatelja z bonitetami.
Res je, bolje je imeti seks, kot pa biti brez in ko bom stara 35-40 in naprej obžalovati, da si nisem vzela , kar mi je bilo dano???? Prosim, bila bi nora.

In, ker pišete sami čistuni, ja, me zanima, vas seks po 20 letih zakona še tako zelo privlači, da se vam ne bi mogel zgoditi spodrsljaj?

Dolgoročno razmišljanje:
“Ko bom 40, srečno poročena, dober mož, družina, otrok, stanovanje, hišni ljubljenček… ;))”

Kratkoročno razmišljanje:
“Še sem relativno mlada, bom ta “prepovedan sadež” poskusila, potem drugega čez par let… Ups, zakaj sem sama pri 40??”

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Mogoče ste tem ženskam fauš, ker seksajo več, kot vi v svojih vezah?[/quote]
Mene osebno zanima vse, kar se tiče partnerskih odnosov. Pač že od nekdaj in ne zato, ker bi bil nezadovoljen s svojim odnosom. Prej obratno, če že. Da bi bil fauš, nekomu, ki več seksa kot jaz? Niti ne vem, kdo več seksa kot jaz, kako mu torej naj bom fauš? Jaz osebno imam seksa točno toliko, kot si ga želim in če drugi seksajo pogosteje kot jaz, pa naj. Tudi če manj. Saj ne govorimo o tem, koliko kdo seksa, govorimo o nečem drugem Spider. Ta tema je tako ali tako zašla. Avtorica si je našla nekoga s katerim seksa, ampak je očitno, da ji to ni dovolj. In potem so vleteli nekateri padalci, ki jim je samo seks dovolj in začeli braniti, kako s tem ni nič narobe. Saj res ni, ampak to ni bila debata teme. Je to dovolj racionalna razlaga?

Dolgoročno razmišljanje:
“Ko bom 40, srečno poročena, dober mož, družina, otrok, stanovanje, hišni ljubljenček… ;))”

Kratkoročno razmišljanje:
“Še sem relativno mlada, bom ta “prepovedan sadež” poskusila, potem drugega čez par let… Ups, zakaj sem sama pri 40??”[/quote]

To je tvoje razmišljanje. Sama pa ne razumem, zakaj je v glavah ovčic tako zelo grozno biti samski pr 40- ih? Raje sem samska, imam dober seks, kot pa v ponesrečeni zvezi, kot marikateri, ki tudi piše tu gor in se zgraža nad tem, če je ženska pri 30 ih samska in ima prijatelja s katerim seksa.
Prosim vas.

Tu pa se res vsak dan naučiš kaj novega. 🙂
Jaz še nisem slišal, da bi katera ženska rekla, da je bila prevarana s forumom. :)))
Bo treba pojem “varanje” malo posodobiti, da se ne bo med varanje štelo le to, ko ga nekdo šmirgla ali ima intimne odnose z drugo osebo, ampak bo po novem med prevaro spadala tudi prevara s forumom. :)))

Zase lahko isto rečem. Mene so prav tako že od nekdaj zanimali človeški odnosi in razno razna prepričanja, ki jih ljudje nosimo v sebi.
Zato mi je forumski klepet eden izmed dodatnih načinov, ki mi pomaga pri razumevanju človeške družbe in naših navad.
Nikomur pa nič ne očitam in ga ne obsojam, če vara..Vsak naj živi, kakor sam najbolje zna.

Avtorico vse boli od želje, da bi mu kuhala in prala, vendar tega sama ne ve, ker se ji to hinavsko odraža preko želje po seksu in moški del foruma jo skuša prav na to vižo poučiti in usmeriti.

Eh, to pot so me je pa moj spol v tej temi malo razočaral.

V bistvu se je avtorica malo nerazumljivo izrazila (vsaj zame). Najprej je napisala, da jo od poželenja boli telo, ker je to poželenje preporedko zadovoljeno. Potem pa piše, da ji to ustreza, ker oba vesta za kaj gre. Na koncu vseeno nekako pridem do tega, da ji le ne ustreza povsem tako. Sicer ne vem, zakaj bi bila bolečina. Bolečina je trpljenje. Zakaj bi torej nekdo trpel v nečem in govoril da mu to hkrati ustreza?

Hm, hm, vidim, da se zlasti moški spol težko sprijazni, da ima ženska moškega zgolj za telesne užitke. Ja, pa je tako, niste samo moški takšni, tudi ženske smo.

Besedo “bol” pa tudi ne razumete, jasno, ker si nikoli še niste nikogar tako želeli, nikoli vam ni bil nekdo tako strašansko privlačen, da vas je bolelo od poželenja.

Ne, nimam namena mu kuhat in prat, in se mi tudi to hinavsko ne odraža preko želje…blabla……
Sem že napisala, kje sva.

Upam, da ne bo zvenelo preveč samovšečno, rekel bi, da mi je bila razumljiva, vsaj v tem delu, ko je povedala, da trpi, da jo boli od čustev, ki jih goji do “prepovedanega sadeža”.

Potem so se našli nekateri, ki so jim (očitno) dobro znani taki občutki in kakor se je izkazalo jim seks pomeni največ v odnosu in jim je zelo pomemben, v njem neznansko uživajo in se ga ne bi odrekli niti z najbolj “prepovedanim sadežem”. Ko sem s svojim komentarjem šel v skrajnost teh mesenih užitkov me je Japkica utopila v žilici vode, Spider je še pod vtisom nedeljske maše navrgel nekaj o grešnosti poročenih moških, ravno tako so z njim potegnili multipla nicki in to jim je bil najbolj trden argument zakaj se naj ne bi nihče oglašal v dolini Šentflorjanski.
Še X6 je iz nekega nivoja že davno spregledal mojo prosojnost in mi postavil eksplicitna vprašanja, ki bi lahko bila od nekoga iz nivoja zgolj retorična, ker me itak nima več kaj vprašat, ko me je spregledal……..bla,bla,bla.

Avtorica pa sploh ni pisala o seksu ampak o svojih čustvih, ki jo navdajajo ob “prep.sadežu”
O čustvih!

Vsi razni jeba*chi obeh spolov pa navalili na seks in kako se do njega pride, kako je dober, neškodljiv, kako je vreden vsakega greha, tudi “izgon iz raja” ni ovira, ker NORMALNA ženska to najbolj rabi in tega se ne sme odreč…..

No, sedaj smo še izvedeli, da jo je strah kaj ji bo družba rekla zaradi tega, ker se dva mlada(+-) iz te družbe menda ne bi smela dobivat….
Stasssa upravičeno te je lahko strah, če je vajina družba vsaj malo podobna tej tu na forumu, tvegata, da vaju bodo v realnosti sežgali na grmadi, ker si dovolita imet tako strastna čustva, da boli…. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close