Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek poznate občutek?

poznate občutek?

Veš koliko me spoštuje? Približno toliko kot jaz njega. In to je dovolj.
Luzerji? Zanimivo, samo ti niso prav nič večji luzerji kot tisti, ki so dneve in dneve na MONu ali kakem drugem portalu … izjeme so tisti, ki so službeno.

Le zakaj so ti takšne varalice, ki nimajo spoštovanja do žensk (če moški vara, potem sigurno ne spoštuje žene), tako zanimivi ?
A misliš, da tebe spoštuje ? 🙂
Se mogoče sama spoštuješ, če ga šmirglaš ta takšnimi luzerji, ki nimajo toliko jajc, da bi ženi priznali resnico ali pa končali odnos ?[/quote]

Varanje naj bi po eni definiciji bilo vse, kar te odvrača do partnerja. Vse, s čim maš lahko “afero”- od flaše, službe, pa do drugega človeka.
Se zmenita, da bosta seksala z drugimi partnerji, pa da to ni varanje. Odnos pa tudi ni. Vsaj tak, ki bi ga bilo vredno imeti.

Tisti moj stavek je bil namenjen vam, ki se hvalisate kako ste dobre, ko lahko te stvari počnete le iz enega preprostega vidika-ker to rade počnete. Niti vam ni toliko pomembno s kom a je poročen, samski…itd.

Ne vem a je res tako enostavno kot želite tu prikazat?
A res nič ne drži in vse, kar pišete o spoštovanju, ljubezni in prilagajanju je samo sprenevedanje, laž in smo le moški tisti, ki kompliciramo pri teh stvareh in če mi ne bi bili takšni (sploh Robi, Marko, Matjazko, jaz, če nas omejim le na ta forum) bi bila ena ženska dovolj za celo vas…. samo deci bi se morali dogovorit za urnik, ker ona to itak rada počne……

Eh, ženske…. ve itak nikoli ne lažete, ve si samo izmišljujete resnico….. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pa smo pri opravičevanju. 🙂
Nekaj takega, kot če rečem, da lahko tudi sam kradem, ker politiki kradejo…:)
Čeprav drugi nimajo nobene veze z mano, ampak se gre le za prikrivanje lastnih moralnih načel. In seveda za neodgovornost.

Tisti moj stavek je bil namenjen vam, ki se hvalisate kako ste dobre, ko lahko te stvari počnete le iz enega preprostega vidika-ker to rade počnete. Niti vam ni toliko pomembno s kom a je poročen, samski…itd.

A res nič ne drži in vse, kar pišete o spoštovanju, ljubezni in prilagajanju je samo sprenevedanje, laž in smo le moški tisti, ki kompliciramo pri teh stvareh in če mi ne bi bili takšni (sploh Robi, Marko, Matjazko, jaz, če nas omejim le na ta forum) bi bila ena ženska dovolj za celo vas…. samo deci bi se morali dogovorit za urnik, ker ona to itak rada počne……

Eh, ženske…. ve itak nikoli ne lažete, ve si samo izmišljujete resnico….. :/[/quote]

Kaj si zdaj užaljen?
In ne meči me v ‘ta’ koš, kajti nikjer nisem pisala o sebi. Jaz se predobro zavedam svojih kletk (zakaj si me dal v drugo kategorijo in ne v to??) hkrati pa se zavedam, da vse ženske nismo enake. Sem pač prepričana, da smo si ljudje različni in da moj način ni samo moj, še manj pa edini. Za razliko od enih, ki so merilo za ‘biti’.

I

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

[/quote]Seveda ne sodiš med slamo, ti imaš raje šoder, ki ga drugim mečeš v oči. V njem je pa bolj malo zrn, vsaj v tej temi nisem našel nobenega od tebe.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Robi, jaz se nič ne opravičujem.
On_, recimo vse tvoje litanije ne MONu so z mojega vidika varanje tvoje žene. Če bi moj to počel, kar ti počneš, bi smatrala to za varanje.

Kaj pa, če bi tebe tvoj mož prevaral z drugo? Kakšno mnenje bi imela o njemu? Koliko te spoštuje v tem primeru? Misliš, da tisto ta drugo spoštuje kaj bolj?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja, tile moški tule gor so res pravi kerlci, ženske takoj napadejo, moški pa, ki počnemo podobno pa smo nenapadeni :).
Dejte bodite dedci in se ne čutite tako ogrožene, če katera ženska rada seksa. Kaj ste res tako nepotešeni, da morate napadati vsako žensko, ki si da malce duška?
Fovšija?

Bolje, da me prevara z žensko kot, da visi dneve in dneve na netu in komentira vsako temo na forumu.

Kaj pa, če bi tebe tvoj mož prevaral z drugo? Kakšno mnenje bi imela o njemu? Koliko te spoštuje v tem primeru? Misliš, da tisto ta drugo spoštuje kaj bolj?[/quote]

Eh, ženske…. ve itak nikoli ne lažete, ve si samo izmišljujete resnico….. :/[/quote]

Kaj si zdaj užaljen?
In ne meči me v ‘ta’ koš, kajti nikjer nisem pisala o sebi. Jaz se predobro zavedam svojih kletk (zakaj si me dal v drugo kategorijo in ne v to??) hkrati pa se zavedam, da vse ženske nismo enake. Sem pač prepričana, da smo si ljudje različni in da moj način ni samo moj, še manj pa edini. Za razliko od enih, ki so merilo za ‘biti’.

I[/quote]Nisem te nikamor dal sama si se postavila tja, med tiste, ki so “mušter”.
Punce tu zagovarjate(?) njo, ki jo boli, ki si sama povzroča bolečine in se razdaja za nekoga, ki je ni vreden in to opravičujete s tem, da je to tako dobro, super, in ima vsaj seks v primerjavi z ono drugo, ki ga nima, ki je na slabšem od nje. A je res na slabšem?
Eh, take ki imajo vsaj seks so kot slabe ključavnice. Kdo bi jo dal na vrata svojega doma?

Da ne govorim o tem, da po potki kjer mnogi hodijo ne raste trava….

Kaj pa počne takega, da s tem vara ženo? Piše na MON, tako kot ti. 🙂 Kaj pa, če žena za to ve in nima noč proti? Je to še vedno varanje?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa ti nisi gladek no. Seveda je na boljšem. Seks je fajn, a ni?
Kaj misliš, da se kaj znuca?
Trava ne raste, ampak spolni organi pa niso trava, se ne znucajo.

Zakaj je to bolje zate?

Zakaj pa jo potem boli, če je tako fajn? :))

Veš kaj, toliko kot vidva prečepita tu gor, ti in ON_, tega ne zmore nihče. Če sta vidva sploh dve osebi, bolj verjetno sta ena oseba.

Kaj pa počne takega, da s tem vara ženo? Piše na MON, tako kot ti. 🙂 Kaj pa, če žena za to ve in nima noč proti? Je to še vedno varanje?[/quote]

Kaj vam tipom tu gor ni jasno? Ženska bo prej pristala magari v nek na-pol odnos s tipom, ki je všeč, kot pa v kompleten odnos s tipom, ki ji ni všeč. Logično? Logično.

Tudi v odnosih vlada kapitalizem. V socializmu smo bili skoraj vsi približno enako premožnosti. V kapitalizmu pa ni kapitalizem samo glede denarja, ampak tudi glede odnosov.

Nekoč sem nekje prebral, da 20% moških seksa z 80% ženskami, ostalih 80% moških pa seksa z ostalih 20% žensk. Po domače: na alfa samca pride dost žensk, na gama samca pa nobena.

Ne kažite na mene s prostom, nisem jaz kriv, starejši so glasovali za neodvisnost in kapitalizem, ne jaz.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Keeeer?
Se nekdo ki je poročen ne sme z nikomer več pogovarjat razen s svojo ženo in ljudmi, ki jih ona izbere pa še to le toliko dolgo kolikor se njej zdi primerno?
Jaz bi temu rekel bolj posestništvo, lastništvo kot pa nek odnos…..

Vas berem posestnice v celofanu 😉

Kaj pa boli? Pri seksu nič ne boli.

Zakaj pa jo potem boli, če je tako fajn? :))[/quote]

Ne nisem se. Ti si to prebral, ker si tako hotel prebrati.
Razlika med nama je le ta, da si ne zatiskam oči pred drugačnostjo in ne poveličujem svojih meril.

ps; Saj homoseksualno usmerjenost tudi ne obsojam. Še več, celo zagovarjam njihove pravice. In sem zato lezbijka? Mogoče celo peder, po tvoje?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kaj pa počne takega, da s tem vara ženo? Piše na MON, tako kot ti. 🙂 Kaj pa, če žena za to ve in nima noč proti? Je to še vedno varanje?[/quote][/quote]
Midva zmoreva, kako da nihče ne zmore. Kaj se zdaj (spet) izmikaš vprašanjem? Si predstavljaš kaj vse še zmoreva poleg tega, ko naju ni tukaj gor? Huh…. 🙂

Ha, ha, in cele dneve visiš tule gor, to pa res prikazuješ kako se imata odlično.
In seveda ti je v užitek žalit druge ljudi. Kdo si ti, da lahko druge ženske žališ s pocestnicami?

Keeeer?
Se nekdo ki je poročen ne sme z nikomer več pogovarjat razen s svojo ženo in ljudmi, ki jih ona izbere pa še to le toliko dolgo kolikor se njej zdi primerno?
Jaz bi temu rekel bolj posestništvo, lastništvo kot pa nek odnos…..

Vas berem posestnice v celofanu ;)[/quote]

On in Marko, sta vidva sploh že kdaj videla kako žensko golo? Dvomim glede na vajino pisarjenje.

A ni zanimivo, kolk te domnevno srečno vezane tipe zanima seks samskih žensk? meni je to fenomen. Že tema o seks prijateljih je to razkrila.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

To lahko zapiše le nek gamma samec, ki se tolaži, da je alfa. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close