Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek poznate občutek?

poznate občutek?

Pojma nimam kake so tvoje izkušnje, vidim pa po tvojem pisanju sodeč, da kaj malo veš o ženskah in življenju izven virtuale in teorije.

[/quote]
Kako pa ti veš, kakšne so moje izkušnje? Malo preveč si domišljava, oprosti. ;)[/quote]

Končno en moški na MONu, ki ne misli, da ženske delamo uslugo moškim in se jim damo poseksat.
Končno en moški na MONu, ki ve, da ženske aktivno seksamo (in ne da smo poseksane) in da pri tem celo uživamo.

Ne model, to delaš ti vedno znova in znova. In tvoj kolega On_ . In mislita, d abi vsi morali biti, kot sta vidva.

Sej vemo, da si zelo čustven, ni treba vedno znova ponavljati. Ampak moral boš razumeti, da dejansko obstaja nemalo žensk, ki tekom samskega življenja raje seksajo, kot pa ne seksajo.[/quote]

Poglej, kak nesmisel si napisala. Ne veš, kakšne so moje izkušnje, vidiš pa po pisanju, da ne vem veliko. Nikjer pa nobenega argumenta, kar neko obsojanje v prazno. Mogoče pa ti ne veš veliko in si moje pisanja malo narobe razlagaš. 😉
Mogoče si se počutila “ogroženo”, ker je Robi zapisal, da se ženska ne spoštuje, če je s tipom samo zaradi seksa. Jaz tega ne bi kar tako posplošil. Pravim pa, da to zelo verjetno velja za žensko, ki je z moškim zaradi seksa, čeprav si od njega želi še nekaj več, pa ve, da tega ne bo dobila. To pa velja v tem primeru, ki ga navaja avtorica. Itak pa vsak nerad sliši, da se ne spoštuje. Resnica vedno pride s časom.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Z vsevedim Markom se je škoda prepirat, sveto prepričan v svoj prav, čeprav ga je le nekje prebral, praktično pa tega ni izkusil. Preimenuj se v Vseveda.

Si ti izkusila to, da si imela ljubčeka od katerega si si želela več, kot ti je lahko dal? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko – Vseved, ne ljubi se mi teoretizirat s tabo, ker nisi človek reale, ampak virtuale. Jaz pa nisem vešča virtualcev tako, da …

Si ti izkusila to, da si imela ljubčeka od katerega si si želela več, kot ti je lahko dal? :)[/quote]

Se ti ne ljubi ali nimaš argumentov? To je velika razlika. Ker, če se ti ne bi ljubilo, potem bi že zdavnaj odnehala. Vešča pa res nisi, saj nisem rekel, da si. 😉

Marko, debata s tipom kot si ti, je totalno nesmiselna. Ti boš vedno in v nedogled pisal litanije kako imaš ti prav. Jaz pa nimam toliko časa pisat in brat tvoje litanje, ker imam življenje poleg MONa.

Kljub temu, da je konj plemenita žival, moških ne primerjam s konji. Čeprav se mi včasih zdi, da bi lahko izbrane z bratrancem od konja. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zaljubljen bil v poročeno, sva imela razmerje, je bilo luštno. Takrat bi si seveda želel biti z njo. Danes pa vem, da je fajn, da nisem z njo. Ni mi pa žal, da sem imel razmerje z njo, je bilo vseeno lepo in čudovito. Bolje kot, da bi hrepenel po njej in nič storil. Užival sem, ona je uživala, nikoli zares skupaj, so pa ostali lepi spomini.

Upam, da imaš tudi kakšnega ljubimca, da imaš tudi seks ( v realnem življenju). :)))

Kljub temu, da je konj plemenita žival, moških ne primerjam s konji. Čeprav se mi včasih zdi, da bi lahko izbrane z bratrancem od konja. ;)[/quote]

Pa tudi z lasom kot kavboj ne znaš! Jeb** ga (pa ne konja, moškega namreč!)…. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Zdaj imam ljubimca 🙂 – moža.

Samo nekaj ti pa manjka… 🙂

To velja v obe smeri. Ali ne, Robi?[/quote]
Seveda. Saj to sem že zgoraj napisal.

Debata z menoj je smiselna, ker lahko argumentiram, kar povem. Z nekom, ki pa nima argumetov pa res ni smiselna. 🙂 Ampak to takemu dopovedat, huh. :))

To velja v obe smeri. Ali ne, Robi?[/quote][/quote]
Pravi moški ne bo varal svoje žene.

Upam, da imaš tudi kakšnega ljubimca, da imaš tudi seks ( v realnem življenju). :)))

Kljub temu, da je konj plemenita žival, moških ne primerjam s konji. Čeprav se mi včasih zdi, da bi lahko izbrane z bratrancem od konja. ;)[/quote]

Pa tudi z lasom kot kavboj ne znaš! Jeb** ga (pa ne konja, moškega namreč!)…. :)))[/quote]

Res je, ne uporabljam rodeo sedla temveč klasičnega. Te še kaj zanima? 🙂

To pa z veseljem.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

… ampak bo raje cele dneve visel na MONu in samskim razlagal kako se je treba obnašat :).
Z mojega vidika ni le seks varanje, še marsikaj drugega je varanje.

Pa tudi z lasom kot kavboj ne znaš! Jeb** ga (pa ne konja, moškega namreč!)…. :)))[/quote]

Res je, ne uporabljam rodeo sedla temveč klasičnega. Te še kaj zanima? 🙂

To pa z veseljem.[/quote]

Klasičen? Je vsaj amortiziran, da ne tišči?

[/quote]

A varaš kaj iz tvojega vidika? Tvoj moški tudi vara kaj iz svojega ali pa samo iz tvojega vidika? :))

[/quote]

Kaj pa je še varanje?

Stvar je čisto enostavna:
Ključavnica, ki jo odpre vsak ključ je slaba ključavnica.
Ključ ki odpre vsako ključavnico je pa dober ključ….. 😉

Če bi sklepal po tem koliko si ženske želite SAMO seksa bi lahko zaključil, da je avtorica le tako močno poseksana, da jo vse boli do naslednjič, ko se jo spet dotakne. Le s čim se jo? :)))

A seks je le seks, tudi za ženske? Zakaj si ga pa potem ne privoščite z večimi, če je le to, tudi ko ste z nekom bolj resno skupaj? Saj je le seks? To pa res ni nič takega….. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

On_ pravzaprav v tem enem sestavku zelo jasno pokažeš svoja dvojna merila. Vse, kar pišeš o spoštovanju, ljubezni in prilagajanju s tem jasno in močno butne v vodo. Potopljeno. :/

Le zakaj so ti takšne varalice, ki nimajo spoštovanja do žensk (če moški vara, potem sigurno ne spoštuje žene), tako zanimivi ?
A misliš, da tebe spoštuje ? 🙂
Se mogoče sama spoštuješ, če ga šmirglaš ta takšnimi luzerji, ki nimajo toliko jajc, da bi ženi priznali resnico ali pa končali odnos ?

On_, mislim, da ti je japkica točno to napisala, kar ti gre :).
matjazko, ne ne varam in on mene ne vara.
Varanje, ker očitno eni ne veste, je to, da nekomu lažeš, zavajaš… torej, če nekomu rečeš, da si bil v službi, v resnici si pa bil na pijači, na kegljanju, v kinu… ja to je varanje. Če pa se dva zmenita, da lahko seksata z drugimi in se s tem strinjata oba pa to ni varanje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close