poznate občutek?
A deluje avtoričin prispevek, kot da ni čustveno vpletena in si želi samo seks?
Ženska, tudi ki vizualno ni psoebej privlačna, načeloma dobi X moških za seks.
Da je to ravno poročeni, je neko rinj
V čem je point da spelje poročenega moškega drugi in pristajajo na vlogo ljubic?
En izmed razlogov je lahko seks, čeprav dvomim, da se gre vedno izključno za seks.
Potem druga opcija je tekmovanje – dokazovanje sebi, “kako je močna” in “lepša”, da lahko zapelje poročenega moškega – še posebej, če je žena mlajša ali vizualno privlačna. To ji lahko pomeni samodokazovanje, dvigovanje lastne vrednosti in dodaten adrenalin (če je poročen, je “prepovedan sadež” in toliko bolj mikaven), ko se skrivno sestajata. Seksualnost je lahko zelo močno orodje ženske za manipulacijo nad moškimi. To so čiste značajske slabosti, povezane z nizkim vrednotenjem sebe kot ženske.
Še tretji razlog pa je, da nekaj v psihi žensko vleče v pogubne zveze, nemogoče zveze, zveze, ki nič dobrega ne obetajo, ki nimajo prihodnosti, zveze, kjer bodo izšle ranjene, čustveno uničene, poteptane. To pa je odraz ponavadi težkega družinskega okolja, iz katerega izhajajo, kjer npr. oče ni bil zvest, stabilen moški, vzor hčerki.
V to ne dvomim. 🙂
Vendar še ta izkušnja, pa čeprav je bila odlična, ni nobeno merilo o samo-spoštovanju.
Seveda ga bi. Saj spol sam po sebi nič ne spremeni.
Če te ima nekdo le za seksualni objekt, potem te ima “rad” le zaradi tega užitka in mu res predstavljaš le nek objekt ali predmet.
In kdor se spoštuje, ne bo zadovoljen s takšno vlogo, ampak bo težil k temu, da ga ima nekdo res rad, kot osebo.
@preveč bereš: Robi misli, da lahko ženska najde spoštovanje le preko seksa s stalnim partnerjem in ne razume, da smo ljudje različni, kot smo si tudi ženske različne. Posledično je lahko tudi ženski le do seksa in zaradi tega nima travm. To je razmišljanje v stilu; moški je frajer, ženska pa pr*****. Pač misli, da vse ženske čuvamo te zadeve za ‘posvečenega’. Nekatere pač nimajo teh kletk. 🙂
Kdo pa pravi, da si druga, ki si ne najde nobenega, sploh želi “le” seksa? Tista, ki ne najde nekoga samo za seks, si gotovo tudi seksa ne želi kar z nekom, ampak si želi nekaj več.Sklepat po tem, katera je na boljšem, je tako brezpredmetno, da ne rečem nezrelo.
Marko, jaz sem pisala iz izkušenj, ti pa pišeš iz teorije in verjemi mi, da ta tvoja teorija je bolj boga. Manj beri, več živi.
Kdo pa pravi, da si druga, ki si ne najde nobenega, sploh želi “le” seksa? Tista, ki ne najde nekoga samo za seks, si gotovo tudi seksa ne želi kar z nekom, ampak si želi nekaj več.Sklepat po tem, katera je na boljšem, je tako brezpredmetno, da ne rečem nezrelo.[/quote]
meni je mar, ker, je stvar spodobnosti, da se odgovarja na vprašanja, če se postavijo, četudi z odgovorom ni tvoja stvar, ne pa da se nekdo naparavlja kot da smo v mlinu, ter nadalje, nekdo z izkušnjami je lahko bolj kompetenten kot nekdo, ki podaja mnenje na podlagi predvidevanj, neizpodbitno dejstvo je, da človek lažje reagira na težave kot pa da jih predvidi,….avtorico zanima kako so reagirali ljudje ki so se znašli v situaciji kot je ona, kolikor je razumljivo se ne gre za fiktivno situacijo , in edini načn da bo zvedela kakšno so resnični občutki je, da se spusti v to (če se že ni ), vse osatlo je filozofiranje…….da ti odgovorim še na zadnje tvoje vprašanje o vojni….stvar spodobnosti je, da se zapleteš v vojno z enakovrednim naspotnikom, in ti vsekakor ne spadaš v to kategorijo, zatorej je pletinčenje o vojni s tvoje strani skrajno , če uporabim besede našega bivšega obrambnega ministra, pobalinsko dejanje[/quote]Vse to naše pisanje je eno filozofiranje, prazna slama, ki jo cepci vedno znova pretolčejo/mo, da bi iz nje mogoče izpadlo še kakšno zrno iz katerega si lahko avtor napravi kruh oz nekaj realnega v svojem življenju.
Po moje so samo vprašanja tista, na katera si lahko poišče (vsak sam) odgovore, če jih še napiše je to že čisti presežek, tvega pa s tem nova vprašanja, ki obrnejo slamo in krog se ponovi….
Ne domišljam si, da bi moral kdo (pisno) dogovorit na moja vprašanja, niti ni nič dolžan, vsaj jaz tega ne razumem/čutim tako. Sploh ne v tem virtualnem svetu, kjer veljajo nekoliko drugačna pravila, sploh pri stvareh, ki so tako specifična za vsakega, ki odpre temo in hkrati tako splošna, da lahko (skoraj) vsak poda svoje mnenje.
Glede vojne je pa tako, da si jo že pol izgubil, če si si dovolil podcenjevat nasprotnika.
Ti kar bodi Goljat….., jaz sem raje David….. ;)[/quote]
kot sem dejal, obstajajo meje, in tudi prav bi bilo , da ko pišeš o mlatenju prazme slame, da pišeš v prvi osebi ednine, malo nerodno je, da ostale vlačiš na svoj nivo v tem posploševanju, ker vsaj jaz ne sodim tja, in obstaja nekaj čemur se reče kultura komuniciranja, in obstaja tudi tu na netu, če nekdo nekaj vpraša, je stvar kulture da se odgovori, lahko tudi s tem da nočeš a, ne moreš ali ne smeš…nojevsko tiščanje glave v pesek, ki se ga poslužuješ( pa v tem nisi sam, sam sodi tudi robi pa še kdo) pač ni kulturno …..glede goljata in davida pa, očitno raje mečeš od daleč kamenje v ljudi kot pa da se soočiš z njimi iz oči v oči, ali če prenesem to na net,, raje pletinčiš kot da bi odgovoril na preprosto vprašanje …
lp
Ti delaš napako, ker misliš, da vsi doživljajo tako, kot si ti doživljala po svoji izkušnji in druge presojaš po sebi. Misliš, da kaj več od tega ne obstaja. Očitno pa tale naše avtorica ne išče samo seksa, sicer ne vem, kaj bi jo tako zelo bolelo ob tem. Tebe ni bolelo, njo pa boli in to si spregledala. Ne vem sicer, zakaj. Morda, ker PREMALO bereš in se preveč oziraš LE na svojo izkušnjo. 😉
Kdo “kavsa” ali kdo je “pokavsan”, je razlika! Moški BI, ženska pa je tista, ki si izbira/izbere “jebača”.[/quote]
Matjažek misli, da bo moral vse sam narediti in da je to dokaz moškosti. 🙂
Vesela tista, ki te bo zamudila. 😉
Ha, ha, saj ni panike, da bi ga katera srečala, ker se ves čas skriva na netu 🙂
Kdo “kavsa” ali kdo je “pokavsan”, je razlika! Moški BI, ženska pa je tista, ki si izbira/izbere “jebača”.[/quote]
Vesela tista, ki te bo zamudila. ;)[/quote]
Ne model, to delaš ti vedno znova in znova. In tvoj kolega On_ . In mislita, d abi vsi morali biti, kot sta vidva.
Sej vemo, da si zelo čustven, ni treba vedno znova ponavljati. Ampak moral boš razumeti, da dejansko obstaja nemalo žensk, ki tekom samskega življenja raje seksajo, kot pa ne seksajo.
Kdo pa pravi, da si druga, ki si ne najde nobenega, sploh želi “le” seksa? Tista, ki ne najde nekoga samo za seks, si gotovo tudi seksa ne želi kar z nekom, ampak si želi nekaj več.Sklepat po tem, katera je na boljšem, je tako brezpredmetno, da ne rečem nezrelo.[/quote][/quote]
Kako pa ti veš, kakšne so moje izkušnje? Malo preveč si domišljava, oprosti. 😉
Ne model, to delaš ti vedno znova in znova. In tvoj kolega On_ . In mislita, d abi vsi morali biti, kot sta vidva.
Sej vemo, da si zelo čustven, ni treba vedno znova ponavljati. Ampak moral boš razumeti, da dejansko obstaja nemalo žensk, ki tekom samskega življenja raje seksajo, kot pa ne seksajo.[/quote]
Če smem samo dodati; SEKSAJO in ne čakajo, da jih nekdo poseksa. 😉
ps: pardon Pajki.
Vesela tista, ki te bo zamudila. ;)[/quote]
Japka, se pravi, si rada v aktivni vlogi, ja, sem opazil dominantne poteze na čatu. :)))
Se pravi, imaš rada pregled, kontrolo, vodiš in usmerjaš konja, zategneš uzde… 😀
Ampak konja pa še vedno nisi našla, ker tudi ne marajo, da so vedno osedlani in privezani. :))
Pri branju se oziram na branje tega, kar je napisala avtorica. In temu seveda verjamem. Se mi pa zdi, da ti misliš neko drugo branje. Ne vem, zakaj spet. 🙂
Sej vemo, da si zelo čustven, ni treba vedno znova ponavljati. Ampak moral boš razumeti, da dejansko obstaja nemalo žensk, ki tekom samskega življenja raje seksajo, kot pa ne seksajo.[/quote]
Jaz nikjer nisem napisal, da ženske nerade seksajo, posebej če so samske. Celo trdim, da seksajo na veliko. Ne vem, kaj te je “piknilo” pajk. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.